Farewell


Farewell,

Nu bär det iväg mot Ängsholmen i två veckor.
Kommer sakna er stört mycket.
Jag ska ha med mig min mobil, och på den finns det playahead. Så ni får gärna skriva ett glatt litet inlägg =)
Mitt alias är: Lilliasystern


Love you all,
Agnes

Soligt

Hej igen :)

Nu har jag precis hoppat studsmatta med mamman min.
Det var första gången hon hoppade i år, och jag kan ju säga att hon inte direkt är någon naturbegåvning..

Sen så har jag kollat på någon film som gick på tv. Om någon kille som gick på Harvard, och sen ska han lämna in sin terminsuppsats. Men så snor någon lodis den.
Filmen var lite skum, inte särskilt bra. Men om man inte har något bättre för sig så..

Nu har jag pratat med Clara. Hon och hennes mamma ska komma och hämta mig kvart i nio imorgon. Då ska vi åka till Boda Brygga, och där kommer båten och hämtar oss till Ängsholmen. Jag vet att jag typ skriver om Ängsholmen i varje inlägg. Men det kommer ju bli så himla kul att åka dit ! =)

Juste, jag har ju typ värsta lilla Blåbärsskogen utanför mitt hus mot vattnet. Och blåbären är faktiskt mogna nu. Dom är stört goda =) 
Det är jättegott att äta dom på morgonen med mjölk. (Intresseklubben antecknar)


Clarorna rules,
Agnes


Sovmorgon

Heej alla sommarglada :)

Idag har jag sovit till halv ett. Haha, jätteskönt :) Sen så har jag varit nere och badat här utanför. Det var ganska varmt, fast det är hav.
Jag har inte packat klart till Ängsholmen än ! Jag har typ packat hälften kanske, men det är så svårt att veta vad man ska ha med sig. Man blir ju där i två veckor.

Jag och Clara ska åka tillsammans till bryggan så jag ska typ ringa henne snart och prata lite.




Sommarn e bäst, ingen protest.
Agnes


Home sweet home


Nu är jag äntligen hemma :) Har ju som sagt varit borta i Norrtälje och firat Midsommar.
Det var faktiskt ganska kul. Träffade massa kusiner och så.
Vi hade femkamp. Och vid en gren skulle man skjuta med en riktig pistol. Och så hade vi en väldigt liten tavla som man skulle pricka. Jag fick 8 poäng, *stolt*. Jag var näst bäst. Fast pappa, han träffade i mitten, alltså 10 poäng. Men han har ju gjort lumpen, så det räknas inte =)

Men nu är jag i alla fall hemma igen. Men på måndag åker jag till Ängsholmen. Måste verkligen börja packa. Kommer att vara borta i två veckor, jag vet inte riktigt hur jag ska klara mig utan mina bästa. Men jag ringer varje dag :)

Jag har kollat på värsta bra dokumentären idag. Den var jättesorglig. Den hette Pojken som fick ett nytt ansikte. Den handlar om en trettonårig pojke, som blev utfryst från hans by i Uganda. Dom skrattade åt honom när han gick förbi, han blev mobbad. När han var sju år fick han inte gå kvar i skolan längre för att lärarna inte ville ha honom där. Anledningen var att han hade ett missbildat ansikte. Huvudet var i en annorlunda form, lite mer "äggformad" än vanligt. Ögonen stack ut åt varsitt håll, och tänderna pekade rakt ut.
Folk spottade på honom och kallade honom missfoster.
Men så fick han chansen, han skulle få åka till USA och opereras så att han skulle kunna se normal ut igen. Och operationerna blev faktiskt lyckade, han såg fortfarande lite annorlunda ut, för dom hade skjutit fram överkäken, men hans underkäke skulle "växa ifatt" om ett par år.
Förvandlingen tog 7 månader. Och hans föräldrar hade inte följt med till USA, så dom hade inte träffats på mer än ett halvår. Men så får man se när dom möts på Ugandas flygplats. Det var ett känsloladdat ögonblick.
När han sedan kom tillbaka till byn som hade behandlat honom som en utstött, och när byborna fick se hans nya ansikte började dom jubla, och krama om honom.
Han fick börja skolan igen, och nu var han den populäraste killen. Alla barn och lärare satt samlade runt honom medans han berättade om radio, rulltrappor och skyskrapor, som ingen av dom någonsin hade sett.



En väldigt realistisk film,
Agnes

Malta, Here We Come !

Heej alla glada sommarbarn:)

Idag har jag varit inne i stan och köpt massa grejer till Ängsholmen. Jag åt faktiskt upp två kulor med glass från underbara Montis. *Stolt*

Sen när jag kom hem så var jag med Emma. Vi satt typ en timme och kelade med hennes kattungar. Dom är bara såå söta :)
Sen satt vi typ och kollade på värsta skumma programmet och pratade om Ängsholmen. Jag ska ju dit på måndag, jag vet att jag tjatar ganska mycket om det, men jag längtar så stört mycket :)
Jag ska få spendera två underbara veckor med Vendela och dom andra.  <3

Imorgon åker jag till Norrtälje. Tidigt. Vi ska typ åka kvart i åtta på morgonen..   Men jag överlever. Det är ganska långt dit, så jag tror nog att jag somnar i bilen.
Det är faktiskt ganska kul att åka dit. Leka med småkusinerna haha :) Nä men man kan bara käka godis, sola, bada, spela minigolf och ta det lugnt. Vi kommer fira Midsommar där, och vi har aldrig gjort det där förrut, så vi får se hur det blir:)

Jag och mamma har precis bokat resan till Malta nu ! Nu är det liksom bestämt, Agnes Eklund ska till Malta. Fyra hela veckor, utan föräldrar, bara dom absolut bästa ! Det är ändå typ ett år kvar, men jag längtar redan.
Jag och Astrid ska bo tillsammans, vilket ska bli jättekul. Vi är nog dom som kommer komma i tid på morgonarna till lektionerna och så.
Det kommer vara språklektioner och religionslektioner, vi ska ju trots allt konfirmera oss.


Men nu ska jag gå och kolla på Kyle XY, det är bara världens bästa serie :)



Me like,
Agnes


Nerdränkt i Juice

Heej alla på sommarhumör :)

Idag har det hänt ganska mycket.
Först var jag och shoppade, då hittade jag en jättefin Odd Molly kofta. Sen åkte jag och mamma till tippen och köpte godis och chips för typ 600 kr. Det är till Midsommar.
För på Midsommar ska min familj till Norrtälje, där våra kusiner har sitt landställe. Vi har aldrig firat Midsommar där innan, men det blir säkert jättekul :)

Sen var jag typ bara hemma och packade till Ängsholmen, men det gick inte alls bra. Jag har inte äns kommit halvvägs. Det är så himla mycket som ska med.Och imorgon måste jag vara klar. Så jag blir nog uppe hela kvällen.

Men kvart över sex så gick jag ner till Bobergsklipporna där jag mötte Emelie, Linnéa, Matti & Alina. Emelie satt och åt  grillkorv, medans Alina åt någon pasta.
Lite senare kom Kattis, Elin, Astrid & Clara B. Vi hade värsta mysiga picknicken. Men det var inte särskilt mysigt när jag och Emelie hade krig. Det hela började med att jag och Kattis skulle putta i Emelie i vattnet, men det gick inget bra. Och sen typ från ingenstans så har Emelie fått tag på typ 1.5 liter apelsinjuice som hon häller över hela mig. Mitt hår blev alldeles geggigt och äckligt !
Och då hällde jag 2 liter helt vanligt vatten på henne, men då fick hon värsta utbrottet. Men ingen lyckades putta i någon. Men efter ett tag så gick jag och Emelie på Kattis, men det gick inte heller så bra.
Vi hade även pastakrig, och kastade massa löv och vatten på varandra.
Jag, Alina & Kattis badade faktiskt. Men Kattis var värsta feg, hon doppade sig inte helt. Men jag och Alina hoppade faktiskt från "Koalabjörnarna", den högsta klippan. *stolt*:

Just nu sitter jag här med en nyöppnad Toblerone. Pappa har varit i Oslo och Köpenhamn och jobbat dom tre senaste dagarna, så då kom han hem med massa godis :)

Men nu måste jag nog börja packa igen..  :/

Kommer sakna alla er här hemma. Jag kommer ju vara borta i två hela veckor liksom. Kommer verkligen få "kompislängtan" när jag är där borta. Att bara gå till Bobergsklipporna någon kväll och lyssna på Ipodhögtalare och äta gott betyder sjukt mycket.
Älskar er verkligen.


Summerlove,
Agnes


Har nu blivit utsedd till Årets Fisk, för mina otroliga badinsatser :)

Odd Molly

Hej igen :)

Idag har jag köpt en jättefin Odd Molly kofta. Jag köpte den med mamma, så hon betalade :)
Jag köpte ett par jättefina ballerinaskor också, med en touch av seglarkänsla:)

Senare idag ska jag, Emelie, Alina & Kattis planera vårt konfaläger som vi ska till nästa sommar. Elin & Astrid ska också dit, men dom kunde inte idag. Men jag skulle typ ringa dom sen och berätta allt som vi hade gått igenom.

Idag är det somrigt, tack och lov ! Jag hade nog inte klarat så många trista sommarlovsdagar till. Jag måste verkligen börja packa nu, imorgon ska jag till Norrtälje och fira midsommar där med mina släktingar. Sen dan efter jag kommer hem så bär det iväg mot Ängsholmen.

Måste även städa rummet, men vi får se hur det blir med det.


Älskar min Emelie,
Agnes


Malta =)

Heej alla somriga :)

Jag är på så himla bra humör ! Jag ska till Malta med mina absolut bästa kompisar, Emelie, Astrid, Alina, Elin & Kattis.
Vi kommer få så himla kul, bättre än alla dom som ska spendera nästa sommarlov här i Sverige. Vi kommer vara borta i fyra hela veckor och vi bor två och två i värdfamiljer där på Malta.
Vi ska även ta vindsurfinglektioner, vilket kommer bli jättekul. Men är inte det ganska svårt?
Jag längtar som bara den, även fast det är ett år kvar typ.
Men imorgon ska alla vi göra nåt typ hemma hos Emelie eller någon, då ska vi bestämma vad vi ska boka och så, det kommer bli super !

Men nu ska jag faktiskt gå och lägga mig tror jag. Ska upp och packa till Ängsholmen imorgon.


Good night, sleep tight.
Agnes


Turn Around

Heej alla kvällspigga :)

Just nu är jag hemma hos Astrid & Elin. Vi sitter och lyssnar på en verkligen jättebra låt. Turn Around med Bonnie Tyler.
Alina har också varit här, men hon gick just.
Vi har haft en riktig mysig kväll :) Först gjorde vi te och popcorn, sen kollade vi på Little Britain, en av världens bästa filmer.
Sen typ har vi spelat olika "bollekar" hela kvällen med en badboll som man fick gratis på Elgiganten idag.
Det var fett kul.

Egentligen vill Clara B och Kattis att vi skulle åka hem till Kattis och va med dom. Dom ville typ ha röj, men vi orkade inte. Sen när Alina ringde dom så satt dom och tittade på Timon och Pumba, vilket röj haha !
Vi hade nog lite röjigare än dom, men deras kväll var säkert också kul ? :P

Aja, nu ska jag inte trötta ut er mer.


God Natt och God Morgon,
Agnes


Hammarby Sjöstad

Okej,
idag har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Vid ungefär elva åkte jag, Elin och Astrid in till Slussen. Där köpte vi lite dricka och sånt. Sen gick vi till Nautiska. En affär som ligger typ precis vid slussen. Där köpte jag mina KSSS mjukisbyxor.
Sen tog vi tåget och åkte in till Sickla, där handlade jag massa grejer till Ängsholmen.
Sen åkte vi till Hammarby Sjöstad och till deras lägenhet. Vi inredde den lite med nya grejer dom hade köpt och sen så åkte vi hem.

Agnes Shoppinglista:

  • Gråa KSSS Mjukisbyxor
  • Deo
  • Vit bh från H&M

Elins shoppinglista:

  • Vitrandig klänning från H&M
  • Marinblå tunika från H&M
  • Marinblå jeans från Åhléns
  • Vit tröja med tryck från H&M

Astrids shoppinglista:

  • Olivgrön tunika från H&M
  • Marinblå shorts från H&M
  • Brun bikini från H&M


Men nu ska jag upp till Elin och Astrid. Det blir Föräldrafritt ikväll, så vem vet vad som kommer hända? :)



Älskar sommaren,
Agnes


Staden Med Kattis

Hejsan.

Idag har jag varit inne i stan med Kattis. Vi hade jättekul faktiskt:) Vi var inne ganska länge, och vi fick verkligen springa fram och tillbaka mellan alla affärer, men det var värt det!
Vet ni vad? Gallerian har verkligen Sveriges godaste glass. Särskilt där på Montis. Men Brownies med mjukglass från American Cookies är också helt okej :)
Kattis köpte massa grejer, men jag hittade inte riktigt det jag behövde. Men det blev lite andra grejer i alla fall.
 
            
              
             Agnes Köplista:

  • Regnbyxor (Till Ängsholmen)
  • Puder från Kicks. (Även det till Ängsholmen)
  • Massa hårklömmor i olika former och storlekar (Till Ängsholmen )


    Kattis Köplista:
  • Bruna jeans från Dr. Denim
  • Svarta jeans från dr. denim
  • Mörkgrå T-shirt med tryck från Standard.
  • Grön T-shirt med tryck från Zara.
  • Puder från Isadora.
  • Sidenklänning från Gina Tricot.
  • Hårfärgningsmedel från Loréal.


Ja..   Som ni kanske ser blev det lite mer för Kattis än vad det blev för mig, men jag ska in till stan imorgon igen med Elin och Astrid. Då ska jag köpa ett par gråa KSSS mjukisbyxor och en brun bikini som jag hittade i stan idag. Men den fanns inte i min storlek. Sen ska jag köpa massa linnen tror jag till Ängsholmen, jag åker ju snart.

Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer.


Lots of love,
Agnes


Wedding Crashers


Just nu kollar jag på Wedding Crashers. En helt okej film om man har lite tråkigt.  Typ handlar om några killar som typ utnyttjar tjejer på bröllop.


Imorrn måste jag in till stan och köpa massa grejer till Ängsholmen. Nån som kanske är intresserad ? :)
Man ska typ ha med sig jättemycket grejer, men det är ju ändå två veckor man är borta.

Det ska faktiskt bli jättekul att åka dit, särskilt när man åker med sina underbara kompisar. Vi kommer få så himla kul. Och jag har typ inte träffat Vendela på evigheter, och när vi väl träffas så är det typ bara två dagar. så det ska bli riktigt kul att spendera två hela veckor med henne.
Det enda problemet är bara att Matti säger att man typ alltid blir osams och så där. Men det vill absolut inte jag. Ska vara en liten ängel där borta, då är det väl omöjligt att nån vill bråka ? :)

Men nu har jag tråkat ut er tillräckligt.


Stor kram,
Agnes


Regnig sommardag

Hejsan :)

Idag har jag varit i Nyköping igen. Som jag har skrivit tidigare så har min mormor typ brutit benet när hon ramlade ner för hennes stentrappa. Så hon kan inte gå.
Så jag och mamma åkte dit och höll henne sällskap. Fast jag åt mest godis och tittade på film medans mormor och mamma satt och pratade i köket och lagade mat.

Snart bär det iväg till Ängsholmen med älsklingarna Matti och Vendela.  Men jag vet inte om Clara ska dit längre, hon sa typ att hon inte fick :(

Jag åker måndagen efter midsommar, så det är typ 8 dagar kvar. Det finns såklart inga datorer där borta, men jag ska smuggla med mig min mobil. Och på den har jag playahead, så ni får kontakta mig där om ni vill nåt :)
Alias: Lillasystern.

Det har varit en kall regnig dag idag. Det känns inte som sommarlov just nu. Men jag antar att det blir fint väder om någon dag eller två.
Imorgon ska jag kanske vara med Elin, om jag orkar. Jag måste städa rummet och så först.

På onsdag ska jag typvara med Emelie, Alina & Kattis tror jag. Vi ska typ planera allt det här med Malta. Vi ska åka dit på konfirmationsläger nästa sommar. Ska bli skitkul. Men vi har typ inte bokat nåt än, men jag hoppas att det inte är för sent..


Saknar alla sommarbarn,
Agnes


Telefonförsäljare sjunger opera



Okej, jag är inte så mycket för opera. Men till och med jag fattar att han är stört bra. Till och med domarna gråter. Och publiken står upp.
Från början ser domarna helt, ba okej ?.. Opera?        Men sen typ jublar dom ;)

Chokladkaffe

Hejsan alla somriga sommarbarn.

Idag var jag först med Lovisa och Elin. Vi var vid Bobergsklipporna och åt jordgubbar och saft.
Efter det så cyklade vi med Malin och Clara E hem till Lovisa på Skogsö. Det var ganska långt, men det var kul nu i sommarvärmen. När man blir skjutsad på en cykel, då känner man att det verkligen är sommar.

När vi kom hem till Lovisa hoppade vi och gjorde Chokladkaffe, Lovisas specialité. Det var skitgott :)
Sen funderade vi på att göra en film. Som man typ alltid gjorde förut, men så visade det sig att Lovisa inte hade någon filmkamera.

Men nu sitter jag här hemma. Vi har precis ätit grillat, mums :)
Funderar på vad jag ska göra ikväll. Ringer väl Elin och badar kanske antar jag. Annars blir det väl en kväll framför tv-rutan.



Saknar min Emelie,
Agnes


Bobergsklipporna

Heej alla glada sommarbarn !

Idag har det varit ganska fint väder, men lite blåsigt.
Jag, Linnéa & Emilia var och badade vid Bobergsklipporna. Fast jag var den enda som doppade sig :)
Vi låg där och solade och pratade ett tag. Men efter det så gick vi hem till mig och gjorde nudelsoppa och kollade på Not Another Teen Movie.
När filmen var slut så spelade vi lite Eye Toy, och sen gick dom hem.

Efter det så var jag hemma lite och åt, sen åkte jag och Martin till tippen och köpte lite godis. Sen när jag var hemma igen kom Elin. Vi hoppade studsmatta och kollade på film. Hon har precis gått nu, och båda var rätt så trötta, så jag tror att jag nog ska gå och lägga mig snart.

Imorrn är det städning som gäller, men vi får se hur det går med det ;)


A Big SummerHug,
Agnes



Hos Alina

     



                       
                 
      

   


Du Betyder Allt


Emelie är en av dom mest underbara personer jag känner. Varje gång jag ser henne får jag ett leende på läpparna.
I min himmel är hon den stjärna som lyser absolut starkast.
Hon är så jävla underbar.
Jag är så himla tacksam över att jag har fått träffa henne. Jag kan alltid lita på henne, och jag hoppas att hon förstår att hon alltid kan lita på mig, och att jag alltid kommer att finnas där. I vått och torrt.
Emelie Charlotta Freja Thunved är det absolut bästa som någonsin hänt mej.


Sprite competition

Heej alla glada sommarbarn :)

Just nu är jag hemma hos Elin, Filippa är också här.
Vi kollar på OC och äter choklad.

Vi har haft värsta Sprite-competition. Och Filippa vann. Därför tillägnar jag dett inlägg till Filippa :)
Emil ska typ komma sen, och kanske Erik ? Aja, jag vet inte.

Men nu ska Astrid få ha datorn, hon har nämligen halsfluss.


Krya På Dig,
Agnes


Kolakakor

Heej alla :)

Idag har jag typ sovit ganska länge, men när jag väl kom upp så var jag med Nora. Vi bakade jättegoda Kolakakor och så sjöng vi Singstar och spelade Eye Toy.
Efter det gick vi ner och badade. Sen såg vi på American pie 5, The Naked Mile.

Så jag hann ändå rätt mycket idag.
Efter maten ska jag gå till Elin, det kommer också bli kul:)

Imorrn ska jag kanske till Ingarö och träffa Vendela, egentligen ville jag att Emelie skulle följa med också, fast hon skulle ut och segla med sin familj. Jag fattar inte att jag inte kommer träffa henne på typ 2 ½ månad. Det känns nästan omöjligt.
Hoppas hon får kul på sin fest ikväll i alla fall :)


Love,
Agnes

Hes i halsen

Heej alla sommarbarn !

Jag har faktiskt haft en ganska bra dag idag.
Först hade vi skolavslutning i skolan, och sen så va jag med Elin. Vi tog roliga bilder med kameran och kollade på en film som heter King Pin.

Sen åt vi fundué här hemma och sen gick jag till Dalenbadet. Där mötte jag Emil, Erik, Elin och Filippa :)
Alla badade, utom Emil. Och jag kom i först, vilket jag är väldigt stolt över:)
Vi hade tagit med oss fltar och massa godis och läsk, så hade vi tänkt att vi typ skulle vara där hela kvällen. Men det var ju så himla kallt när man kom upp, så vi gick hem till Erik istället.

Där kollade vi på en film, Road Trip. Och så spelade vi pingis, och jag vann ju såklart..  Inte. Vi åt massa godis och hade kul. Erik höll på och snacka om ubåtar hela kvällen ? :)
Filmen var faktiskt bra, det var en jättegullig kille i den, men alla andra mobbade honom :(

Egentligen skulle jag till Skutuddsbacken och till dom andra. Men dom ska ju grilla som jag skrev innan. Och mamma sa att jag inte fick följa med eftersom det är värsta grillningsförbudet. Hoppas dom hade kul utan mig i alla fall ;)


Summer Hugs,
Agnes




Emil och Erik med sina ubåtar.


Sommarlov

Hej :)

Idag har vi haft skolavslutning. Det är lov liksom. Det känns inte som det riktigt..  Det är ganska molnigt och det blåser.

Egentligen skulle jag vara vid Skutuddsbacken nu, men dom ska grilla (korkade:P) och det är värsta stora grillningsförbudet nu. Det var med på nyheterna och allting. För det är typ jätte torrt.
Plus så ska dom grilla på Skogsö, som är ett naturreservat. Det är ju inte så himla smart liksom. Så jag fick inte för mamma :/ ..

Nu har vi precis ätit fundué, och nu ska jag typ bada, även fast det inte är det bästa vädret :)


A Big Hug,
Agnes

Ett Till Inlägg Från Lilla Mej

Heej alla glada:)

Nu har jag varit duktig tycker jag :) Jag har duschat, borstat tänderna och gjort värsta peeling-grejen i mitt ansikte till imorrn.
Det är avslutning ! :D

Nu ska jag måla mina naglar i värsta coola bruna nagellacket så dom matchar min klänning.

Jag vet fortfarande inte hur det blir med imorrn. Alla ska typ åt olika håll. Och dom ändrar plats hela tiden. Men jag vill nog hellre grilla, det känns som en lite "trevligare" avslutning med kompisarna:)
Och det är faktiskt ganska många ändå som vill grilla, så jag tror att det kanske blir något ;)

Väldigt intressant inlägg..



Love,
Agnes

Komplicerat

Heej igen :)

Nu sitter jag här hemma. Ska typ duscha snart. För imorrn är det ju skolavslutning! :D

Men allt är ganska komplicerat. Alla ska typ till Skutusbacken eller vad det heter och "fira" att skolan är slut.
Men jag vet inte riktigt om jag har lust att gå. Det kommer liksom typ vara asmånga där.
Men jag, Emil, Erik, Ludde, Elin, Astrid och Kattis, (andra är välkomna, men det är int e säkert att det blir nåt) funderar typ på att ha en egen liten grillning, fast det är typ bara jag och emil som har snackat om det. Men då kommer det inte bli värsta röjigt, utan typ bara grilla, bada och bara ta det lugnt.
Det låter liksom lite mer inbjudande:P
Dom andra ska typ kröka och jag är inte direkt "festtypen".

Men vi får se hur det blir. Ska snacka med Emil och dom imorgon :)



Peace out,
Agnes

Lundsjön

Heej alla sommarbarn !

Idag så skulle vi sluta halv tolv, för niorna har avslutning en dag före alla andra.
Men vi hade ingen svenska på morgonen, så vi väntade tills idrotten skulle börja. Sen på idrotten så samlar vår lärare ihop alla och säger amen det är sista gången så vi skippar lektionen. Så egentligen hade vi inte behövt komma till skolan alls !

Aja, vi slutade halv elva i alla fall.
Efter det så köpte jag och Clara matsäck i cafeterian, sen så gick vi till Lundsjön. Jag hoppade faktiskt från mellersta klippan, *stolt*.
Sen kom 7b och skulle bada på sin gympalektion, men dom hade varit så sega på att gå dit, så dom hann bara gå dit och tillbaka, som dom fick aldrig bada:P

Lite senare mötte vi Alina och Nathalie, vi gick till sjumetersklipporna och hoppade. Fast jag vågade aldrig :S
Men det gjorde inte Clara heller, så det så. :)

Efter det så gick vi till Tipen. Där mötte vi Elin och Ebba och så köpte vi godis. Men Nathalie blev typ sur för nånting och bara drog, men vi andra gick hem till Alina, där mötte vi Astrid.
Vi kollade på gamla avsnitt av Greys Anatomy och hoppade. Sen gick jag med Elin och Astrid hem till dom. Vi har precis fixat naglarna, men nu ska jag typ ner och äta :(

Jag lovar att lägga in bilderna från idag när jag kommer hem :)


Over and out,
Agnes

Sommar












Apelsin Sorbet


Heej alla glada :)

Idag så har jag varit i Sickla men Clara och Alina.
Jag är jätteförkyld så från början ville jag inte följa med, men Clara övertygade mig genom att lova att hon skulle bjuda på glass :)

Jag köpte två linnen till Ängsholmen. Matti har berättat att man typ blir av med hälften eller att det blir skitigt och inte går att tvätta. Så jag köpa en mörkblå och ett svart linne, så om man grisar ner sig så syns inte fläckarna :) (Smart)
Efter det så åt vi glass och ciabatta.
Sen typ åkte vi hem :)

Imorgon slutar vi halv tolv. Då ska typ alla till Lundsjön och bada, jättehärligt ! :)  Men en del ska typ till Udden också, så allt är ganska komplicerat. Men jag ska nog till Lundsjön i alla fall, där är det jättevarmt i vattnet och man kan hoppa från klipporna :)


Love,
Agnes

Det Är Faktiskt Jag På Headern :)

Heej :)

Skulle bara skriva ett kort inlägg och bekräfta att det är jag på headern. Fast det var ju några år sedan :)


.

Hej.

Jag är ganska deprimerad just nu.
Ellen och Filsan kommer ju att sluta till åttan. Och jag känner att i åttan kommer typ jag vara värsta ensam. Emilia är ganska mycket med Alex och dom i internationell nu. Och Clara kommer typ också vara med dom ganska mycket med dom i åttan tror jag.
Så till sist är det nog bara jag kvar. Och det känns lite deprimerande..
Åttan är ingenting jag ser fram emot.

Yes =)

Yes !

Jag hittade den !
Asså, seriöst, jag har letat efter den här bikinin hur länge som helst, jag var verkligen desperat ! Jag har kollat i varje låda i min garderob typ tre gånger, + så är min lådor överfulla med skitmycket kläder och sånt. Sen har jag letat i vartenda skåp i badrummet typ 100 gånger, för det är där som mina andra bikinisar ligger.
Sen kollade jag i tvättkorgen, men nej, där var den inte.
Sen gick jag ner till tvättstugan och letade i den stora högen med tvättade kläder, och där, längst ner i hörnet låg den, bakom en maskin som ångstryker saker.
Vet ni hur glad jag blev ?! :)

Men nu måste jag verkligen städa, har vänt upp och ner på hela rummet.

(Väldigt intressant inlägg)



Sommar,
Agnes

Varmt :)

Heej alla glada :)

Men nu ska jag skriva lite allvar här igen.
Okej, jag skrev ett ganska argt blogginlägg innan, och jag erkänner att det var lite utom kontroll. Men jag skrev bara hur jag kände. Så skriver någon (som inte äns vågar skriva sitt namn) att ba, men det är den sista lördagen innan lovet, och att borde få ha kul då.
Och visst självklart borde man få ha kul, men om man ville till något "röjigare" så skulle man ju inte sagt till Lovisa att man kunde komma från början. Då kunde man ju liksom sagt, nä men jag ska till Björn tyvärr. Då hade det ju varit helt okej.
Men dom som redan hade sagt ja till Lovisa innan Björn frågade då tycker jag att det är en självklarhet att man går till Lovisa, eftersom man sagt att man skulle dit först.
Men nu tänker jag släppa allt det här, eftersom alla kom igår i alla fall.

Jag har sovit över hos Elin och Astrid tills idag. Vi hade jättekul:) Jag och Astrid låg och pratade till typ halv fyra på morgonen, och sen vaknade vi typ vid elva.
Sen typ åt vi frukost och spela lite dator. Sen gick jag hem.

Nu ska jag leta efter min bikini som är helt borta ! Jag måste bara hitta den innan Ängsholmen, annars är det kört !



Peace out,
Agnes

Sommar

                

                      image13

     

Lördag :)

Heej :)
Idag ska hela familjen åka till Katrineholm. Min kusin har nämligen tagit studenten, så vi ska dit och fira henne.
Jag har på mig min nya fina gråa klänning, och sen ska jag typ locka håret ? :P


När jag sen har kommit hem ska jag till Lovisa på typ filmkväll. Från början skulle typ alla till Lovisa och det skulle bli värsta festen, för Lovisas föräldrar är på Corsika.
Men sen så bestämmer sig Björn för att han också ska ha fest, och att den kommer bli mycket "röjigare" så nu ska typ alla dit istället. Och jag tycker att dom ska dit är idioter i alla fall. Från början alla ba åhh va kul det ska bli o komma till Lovisa, hennes föräldrar är borta och allting. Och dom har liksom lovat Lovisa att komma. Men så fort Björn säger att han ska ha fest så bara dumpar alla Lovisa. Vilket jag tycker är jävligt dålig stil !
Dom ska föreställa Lovisas kompisar ! Vad fan är det med dom egentligen ?
Ni som läser det här. Tänk er själva, att du ska ha fest, men så säger nån annan amen det kommer bli mycket roligare hos mej, så bara lämnar alla dom som ska föreställa dina kompisar dej i sticket och bara drar. Det skulle ju inte kännas så himla kul ? Och dom har lovat att komma liksom och du förväntar dej att det ska bli askul och planerar allt i förväg, så bara drar dom. 

Ni som har gjort detta mot Lovisa, jag tycker att ni borde ha jävligt dåligt samvete.
Så gör man bara inte..



Älskar er,
Agnes


p.s. Jag inriktar mig inte mot alla som ska till Björn. En del skulle inte till Lovisa från början. :)

Igår kväll:)

Heej :)

Igår var jag och grillade med typ dom från fotbollen. Det var faktiskt jättekul ! Först badade vi, det var faktiskt ganska varmt när man kommit i och efter det grillade vi korv och hamburgare.
Sen grillade vi marshmallows och hajkbananer.
Efter det så badade jag Lovisa och Astrid en gång till. Och vi va typ i seriöst en halvtimme ! Cicki skulle ta kort på oss när vi hoppade i, men inte en enda blev bra !

Aja, här kommer en blid i alla fall :)




205833-12

Från vänster : Astrid, Agnes, Lovisa



Glad sommar,
Agnes

Söt bikini



image11


Den här otroligt snygga bikinin kan bli din för bara 849 kr på Salinas.



It's hot

Heej alla somriga sommarbarn !

Idag har det varit sjukt varmt, vilket var väldigt skönt. Och imorrn ska det bli ännu varmare.
Efter skolan var Elin hemma hos mej ett tag och vi hoppade massa studsmatta, vi är faktiskt ganska grymma :) Kan bakåthandvolt och sånt *stolt*.

Ikväll ska det bli grillning. Alla ska typ dit så det blir nog kul :D Jag ska ha med mig badkläder, det kommer nog bli fett kallt, men jag har bestämt mig för att jag ska i, så det så !

Imorgon är vi lediga för det är Sveriges nationaldag då.
Då ska jag och Nora packa värsta picknicken med massa mackor och godis. Sen ska vi gå till Dalenbadet och bara ligga där hela dagen och bara ta det  lugnt. Jag känner att jag verkligen behöver det, plus så kommer jag nog bli värsta brun. Om jag har otur blir jag väl röd i stället men, men :)
Det ska bli 25 grader imorrn ! Fett härligt.


Ha det somrigt,
Agnes


Sommar


image10


Jättecool somrig bikini från Salinas.



Chokladsås

Hej alla sommarbarn !

Idag var den första soliga sommardagen i skolan, jättehärligt !  Hoppas det blir samma väder imorgon, för nu precis innan skolavslutningen så har jag kommit på att jag typ har massa kläder från Mallorca som jag inte använt i skolan än, så jag vet inte om jag hinner ha på mig allt innan avslutningen :S Men det går nog bara bra :)
Jag är faktiskt på strålande humör idag :D Kanske märks lite på inlägget ?
Jag vet inte riktigt varför, men jag antar att sommarkänslorna smittar av sig :)

Efter skolan idag så var jag Elin och Astrid tillsammans. Först var vi hemma hos dom och åt pannkakor, sen gick vi ner till mig och åt knäckglass med typ 2 liter chokladsås. Vi satt ute på studsmattan och åt, vilket var väldigt mysigt, men Astrid typ kladdade ner alla tre :)
Sen hoppade vi en stund och efter det kollad vi på She's the man. En äkta amerikansk film, men som ändå är väldigt rolig att titta på.
Ja, det är väl i princip allt jag har gjort idag :)


image9

Är det möjligt att få mer sommarkänsla ?! Sjukt gulligt halsband från såklart, Fred Flare




Ha det bara bäst,
Agnes

The Green Mile

Heej alla glada nu igen.

Just nu kollar jag på The Green Mile. Den är stört bra, men skit hemsk. Jag vet, den är lite gammeldags. Men skit samma, jag gillar den !

Den handlar typ om att en kille blir dömd för ett mord han egentligen inte har begått. Kom ihåg att den här filmen utspelar sig för ganska länge sen. Och han blir typ dömd till döden, alltså, Elektriska Stolen.
Men asså det händer massa andra grejer i filmen. Den där killen som det handlar om kan heala folk. Alltså ta bort deras sjukdomar utan något hjälpmedel. Skitläskigt. Han bara "andas" in sjukdomen i sin egenkropp och sen andas han ut den.
Kanske lite svårt att fatta ? :)
Men jag rekommenderar den i alla fall, så se den. Den är ett måste i er videosamling !


image8



 Lots of love,
Agnes

Mjukglass :)

Hej allihopa !

Idag har jag varit med Emilia, vi åkte in till Nacka Forum. För jag orkade inte åka hela vägen in till stan och vi ville ha Jamjams mjukglass.
Jag köpte en jättefin grå klänning från H&M. Och jag tror jag kommer ha den på mig imorgon så alla får se :)

När jag kom hem så kollade jag på Kyle XY som är en stört bra serie på femman. Seb så har jag typ bara suttit vid datorn.
Jag har upptäckt att jag har playahead på min mobil, så ni får inte bli förvånade om jag är inne så mycket ;). Imorgon ska jag antagligen vara med Elin & Astrid. Vi brukar alltid vara tillsammans på måndagar, vilket är väldigt kul. Man får typ magkramp för man skrattar så mycket !


image6

Väldigt somrigt halsband från, såklart, Fred Flare




Älskar er,
Agnes

Girls Night Out :)


Heej alla glada :)

Jag har precis kommit hem från Sara nu, Det var skitkul :)
Vi hade värsta tävlingarna, om vem som kunde laga godast mat och så körde vi Tack Gode Gud. Från de där tv-programmet ni vet.

Idag har jag varit på bio, med Nora. Vi såg Spider man3. Och jag hade fett bråttom efter för att jag skulle hinna hem innan saras middag, så jag skulle ta kvart över tre tåget från slussen.
Nora skulle köpa sin avslutningsklänning, och de var typ en kvart innan tåget åkte. Så var det hennes tur i kassan. Och när hon öppnar väskan så märker hon att, hennes plånbok är borta !
Vi typ letade på hela Gina Tricot, men sen ko hon på att hon hade öppnat väskan på biosalongen ocg förmodligen glömt den där. Så vi kutar från Angela C vid NK hela vägen till Sergelbion, det var ju massa folk. Så kommer vi dit och förklarar allt, men dom ba, ni får fråga nån annan.
Så vi springer runt där o letar, och när vi kommer rätt så säger dom typ, nej ni får  inte gå in o kolla, det pågår en föreställning. Och den skulle sluta halv sex. Så vi fick alltså inte komma in. Jag missade mitt tåg och fick ta nästa. Kutade från Neglinge för att hinna i tid.
Och jag vet inte hur det har gått med Noras plånbok, hoppas dom hitta den :)

Jag undrar vad som hade hänt med Astrid? Hon bara försvann idag haha ;)
Men nu ska jag gå, kollar på Coyote Ugly.


Hinner inte sätta in nån bild från Fred Flare, ska faktiskt kolla på filmen nu.


Peace out,
Agnes


USB jultomte

Heej alla glada :)

Idag har våran klass träffat vår nya mentor. Ann-christine Lagerfeldt. Hon verkar faktiskt vara ganska bra, väldigt engagerad. Och sträng :S Så jag antar att det inte kommer bli lika stökigt i klassen när hon är där.

Okej, idag ska jag sova över med Nora och Emma. Det ska bli kul :) Vi ska kanske sova i Emmas lillstuga, så vi får kök och tv helt för oss själva:)
Och imorrn ska vi gå på bio och se Pirates Of The Caribbean 3. Det ska också bli väldigt kul :)

Och dessutom så har jag blivit bjuden till Saras tjejmiddag som äger rum imorgon :)
Ärligt talat så blev jag lite förvånad när hon frågade om jag ville komma idag. För vi är ju inte direkt "tajta" kompisar. Men jag tycker att det är jättesnällt av henne att bjuda mig, och vem vet, vi kanske blir skitbra kompisar ? :)

Det är väl i princip allt som hänt idag


205833-4

 Och vad skulle mina inlägg vara utan någonting coolt som den här ringen från Fred Flare ?





Loads of love,
Agnes

RSS 2.0