Nyår


Har fått in bilderna från kameran till datorn nu. Riktigt fina, men kan lägga upp mer sen, vi håller på att göra oss iordning till ikväll. Det löste sig till slut, och nu ser jag fram emot kvällen. 2009 kommer bli det bästa året

Ett måste


Bridge

Igår va en perfekt dag, först in till stan, där vi hittade en massa, sen fika och lite spaning på kändisar, sen middag med tvillingarna som precis har färgat håret och sen, Australia.
      
Idag ska vi först ut lite och träffa Malin, får prata med Alina också. Sen blir det nog Guitar Hero ftw. Vi har redan tagit skitcoola bilder, men jag vet inte hur man lägger in dom i datorn än, men dom kommer!


Maybe that's how it is, but not what it should be

Australia. Den bästa filmen sen Twilight. Jag och Elin satt och grät minst 12 gånger, den va så bra. Och alla andra i hela salongen satt typ och snyftade. Se den


Göteborg calling

Hemma från mormor, och har iingen mindre än Ida här! Woho. vi har haft Alina och Matilda här och spelat gh world tour i typ 5 timmar. Vi blev riktigt bra. Riktigt jävla bra. Nu ska vi kolla på film kanske, eller typ försöka sova, vi ska till stan imorgon och se Australia med co. Peace


Happiness

Åh! Jag hade typ världens bästa jul och fick precis det jag ville ha, typ mer. Men det jag blev gladast för var nog min systemkamera! Nu ska jag iväg till mormor och jag ska nog stanna där lite längre än resten av familjen så jag kommer nog hem på söndag. Och min mormor är inte speciellt teknisk av sig så hon har ingen dator, men God Jul och Gott nytt år, ha det bäst

The Call

Ska snart iväg till Emelie för ett tidigt morgonbesök. Hann med att köpa rätt mycket igår

  • Skor från Topshop
  • Presenter till
  • Emmy
  • Martin
  • Pappa
  • Tunika från Urban Outfitters
  • 14 fina röda julgranskulor

Juste när vi skulle klä granen i förrgår så var det så himla typiskt. Alla är klara utom jag som envisas med att sätta på dom allra sista tomtarna. Och när jag, verkligen bokstavligen, sätter på den allra sista tomten, så välter hela granen och typ 80% av alla våra julprydnader spräcks och går sönder! Haha, inte speciellt smart, så nu har både jag och mamma köpt massa nytt, och jag tycker nästan den är ännu snyggare nu så det kanske va något bra :) Men nu ska jag ta och åka. Får äta frukost när jag kommer tillbaka.


Vintern i city

Hade en jättehärlig dag igår, hann  med mycket, men nu ska jag in till stan och köpa dom sista julklapparna, kan ta med kameran så det blir lite bilder. Får se om jag hittar allt, hoppas det! :)

Gissa vem jag ska in med?

4e advent


Har lagt in massa gamla foton på facebook. Börjar faktiskt längta lite till sommaren nu, speciellt när jag har hittat en skitsnygg sommarklänning på en hemsida. Men julen får gärna komma först, med riktigt mycket snö, men sen, sen ska det bli stekhett och man ska bli brun!

Dan före dan före dopparedan

Ja, är det inte idag man ska säga så? Var uppe till jättesent igår så jag har inte gått upp förän nu. Ska ner och äta frukost och sen kanske åka in till stan och shoppa dom sista julklapparna. Om jag orkar. Vi ska även klä granen här hemma. Förresten så ska jag klippa mig under lovet, och jag tycker att amanda har en skitcool frisyr på bilden under,  men jag vet inte om det skulle passa mig. Så svara ärligt, ska jag klippa mig så eller inte? :)

550:-


Sååå bra. Har varit barnvakt och tjänat in alla pengar till skorna. Åh, ska köpa dom imorgon :) Satt och kollade på narnia när småttingarna hade somnat, och jag verkligen älskar narnia. Läste alla böcker när jag va liten, längtar till 3an kommer, då ska jag se den på premiären typ :)

3dagar8timmar19minuter20sekunder


Ja, så lång tid är det kvar till julafton när jag skrev rubriken, nu är det lite mindre :). Hela förmiddagen har gått åt julbak och jag har fortfarande inte hunnit göra mig iordning. Ikväll blir det babysitter igen, och sen har jag råd med mina fina skor från topshop, sen blir det lov på riktigt!

Rockefeller

Nu har jag kommit hem och är jättetrött. Pengarna klirrar i plånboken och på söndag ska jag in till stan och shoppa julklappar. Kom på massa som jag inte har hunnit köpa till. Men nu är jag så trött så jag bara ska borsta tänderna och sen slänga mig i sängen och somna till vänner. Helt perfekt

by myself

Har gjort 4 armband och en ring alldeles själv, igår. Blev riktigt fint. Har avslutning idag också, äntligen, ska kanske försöka få med mig någon till stan och shoppa julklappar, annars så är jag barnvakt ikväll. Har egentligen ingen lust att vara det en dag som denna, men jag har inte kunnat när dom har frågat dom 3 senaste gångerna så jag känner mig typ fett taskig att dom måste stanna hemma bara för att inte jag kan. Ska i alla fall väg till tåget nu. Jullov

Var tvungen, sista inlägget, lovar


Skriv en kommentar i inlägget om du vill vara med!

Spelar ingen roll vilken färg man har på moppen, först till kvarn! <3

"Du är lika klumpig som din mammas mascara!"


Mitt favoritprogram när jag va liten, och vi har kommit på värsta bra idén, vi ska döpa allas moppar (så många som finns) till Sailor Moon namn! Matilda Frisks moppe kallas numera Sailor Moon, kommer snart med resten!

Aqua lily

Ja, nu luktar jag aqua lily. Riktigt härligt. Mina händer är alldeles rynkiga som russin och mitt hår är blött. Ska måla naglarna och låta håret torka medan jag tittar på vänner. Viking har äntligen kommit hem från Ryssland med alla säsongerna. Jobbade på nåt ångfartyg. (Han går i den där marinskolan ni vet, någon som kanske ska välja den?)

Syns inte så bra på bilden, men rynkiga!

Älskar nybäddade sängar, tyvärr är jag inte så bra på att göra det snyggt så det fick bli en sån här bild

Sjunger i duschen


Ska ta en dusch, sen måla naglarna och sen kolla på film. Eftersom jag sov till tolv idag så är jag inte speciellt trött. Har hunnit byta lakan till randigt och skaffat halstabletter och provat de nya ljusen jag fick av Kattis från Secret Santa. Ska ta och använda bodyshop paketet nu också tänkte jag.

Hotstop

Coldplay Cartoon Kids Tee

Starship


Headern går inte så bra, blir skitful, har fått i mig lite laxpasta i alla fall och bestämt mig för att köpa Radiohead t-shirt som Sophie precis har köpt. Sjukt snygg. Den blir ännu snyggare när man gillar bandet.

Kommer imorgon, har dock börjat hosta, men jag kommer ändå. Får smitta ner alla andra inför jul, moahahaha. Nä men jag har ingen feber längre.

uttråkad och begåvad

Har inget annat göra, mitt rum ser hemskt ut men jag orkar bara inte. Det känns som mina muskler (?) har tvinat bort nu när jag ahr avrit sjuk. Ska ta och lägga över lite bilder på den lilla laptopen så kan jag sitta och försöka få ihop en header medan jag kollar på någon film. Låter bra, det kör vi på.


Travel


Älskar berlocker. Älskar det här armbandet, från Kyssjohanna. Alla berlocker kommer med och det var inte speciellt dyrt, plus så hos Kyssjohanna är de tingen frakt heller. Funderar på att köpa det, fast i sånna fall efter jul någon gång. Har redan ett berlockarmband, men meningen med berlockarmband är ju att man ska få berlocker från massa olika platser och personer, och dom jag har är bara från familjen haha. Men sak samma, det här va sjukt snyggt i alla fall. 250 riksdaler på kyssjohanna, vill ha

Sleep damn it, sleep

Kan inte sova, feber stiger och humöret sjunker. Kommer inte kunna gå till skolan imorgon heller. Höll på att titta på Titanic men jag tröttnade lite, ska se resten imorgon så att jag har något att göra. Ska läsa lite och om det inte funkar så får jag väl sätta på en ny film. Ciao

I'm in love

Såg den här på Ebbas blogg och jag är fast. Måste ha den.
ASOS Two Pocket Satchel

Aj..

.. Det känns som en elefant står på mitt huvud. Går inte att kolla på film längre, ska ta och lägga mig i alla fall. Godnatt och sov gott :)

Graffiti wall funkar inte

Elin,

You make me smile

Har precis pratat med Elin som är i Alperna, vi hann typ snacka en sekund men det var det värt, saknar henne! Och Astrid med såklart. Dom får mig alltid att må bra :) Speciellt när jag mår så här. Har verkligen sjukt ont i huvudet nu och jag får inte ta fler ipren, har redan tagit alla för idag. Vill bara sova men är inte trött, tufft läge. Ska ner och ta en Piggelin och..  Dadadam! Kolla på film! Överraskande, eller hur?

Det här spelas upp på min dator just nu


Glam

Har gjort musikprovet halv nio idag med c-klassen. Gick ganska bra, men det va sjukt svårt. Har kommit hem nu och ska ta ipren och kolla på film. Ska sova hela dagen hade jag tänkt så jag är frisk till imorgon för då ska jag till skolan. Betygen sätts inatt också, hoppas det går bra.

blivit sjuk

Ganska korkat men nu är jag sjuk och mår jättedåligt, har sovit 7 timmar idag så jag kommer inte kunna somna ikväll. Har ganska hög feber, ont i halsen och känner mig jätteillamående, ni vet när man inte får ner en enda bit, så jag har levt på vatten idag, mamma kommer komma hem med isglass sen som jag får ta till middag.
        Förrutom att jag sovit så länge så har jag kollat på film, Pocahontas 1 & 2, jag säger bara att jag hatar hur tvåan slutar! Sen började jag kolla på narnia 2 men jag somna. Nu ska jag kolla på Anastasia. Det är typ det enda jag orkar göra, kolla på film. Och sova förstås.

Robert Pattinson i Harry Potter


Hade lust för att blogga idag antar jag.

Jag har ätit bläckfisk...

... och det va inte gott.

Men all annan mat på det asiatiska julbordet va skitgott, har typ smällt i mig hundra bitar sushi, nästan. Nu mååste jag börja plugga på musiken och ni vet en sån där läskig grej, när man går och hoppas på att man ska bli sjuk för att slippa provet och så händer det? Har feber och jätteont i halsen, men det är direkt på morgonen så jag måste åka och göra det i alla fall för mamma min, men sen ska jag hem och bli frisk till lovet. Godnatt!!

Tänkte skicka den här till Astrid på facebook, men det funka inte..


Lalala


Topshop 899:-

Vill ha dom. Är jättefina IRL. (ska köpa dom i svart men dom fanns bara i lila på hemsidan så nu blev dom typ grå..)

Inom 8-24 dagar är denna min

Men's G-Wings Logo T-Shirt

More than a memory


Mitt nya intresse verkar ha blivit konserter, älskar känslan precis när dom kommer fram och alla bara skriker. Sidorna till musikprovet funkar inte att få fram på min dator så jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Är i alla fall jättehungrig så jag ska ta och äta och kolla på en riktigt bra film. Julgranen har precis blivit uppsatt också, bara 10 dagar kvar nu.

Secret Santa

Vakan va skitkul, och Secret Santa med. Ska på julbord idag också, älskar all julmat. HAr prov imorgon också som jag inte har hunnit plugga till och så har jag massa paket som väntar på att slås in.
          Har inte heller skrivit att jag kom tvåa i novelltävlingen på vår skola, blev riktigt glas. Den finns att läsa på hemsidan :) Och så här ser min nya moppe ut! Fast jag kommer inte få den förän nästa år, dom har inte tillverkat dom än:


Är bara jag som tycker att det här är typ världens snyggaste bild på Matilda?


JAG SKA PÅ COLDPLAY!

Det är helt sjukt! Och det här ska tydligen bli en av deras sista konsertturnéer. Jag lovar att jag kommer komma hem med hela souvenirbutiken! Jag är så glad! Bästa presenten. Och snart kommer Ebba på moppen och så drar vi till Alex. Roooligt toligt. (Vet att jag typ skrev ett inlägg med exakt samma innehåll innan, men jag måste bara få ut det) <3

Och Mutti är hemma!!! <3

Hipp hipp hurra för jag har födelseda!


15 år. 15 underbara år. Känner mig faktiskt redan lite längre haha. Nä men jag har haft det jätte bra, min bästa present va lugnt moppen och biljetter till Colplay med Sisterhood!! Jag är såå glad!! Nu ska jag äta middag och sen blir det vaka, tror att det kommer bli en mycket händelserik kväll. Ha det bäst, för det har jag! <3

And I'm just waiting till the firing starts


Min favoritlåt, imorgon klockan 09.00 släpps biljetterna

Fyller år imorgon också, plus så är det vaka, plus så är det luciaspex. Mycket står på schemat och jag är sjukt taggad!

Fed up

Ska börja med engelskan nu, näst sista provet innan lovet. Är dock avundsjuk på Alina och Kattis som redan gjort alla sina prov nu. Och jag håller på med en ny header, tyckte att det var dags för det, men den blir inte så bra, får fortsätta på den lite till. Pratar med Alma också, hon kommer hit snaart! Saknar henne. Men nu ropar engelskaböckerna på mig.

Min önskeplåtning

Jag är med och tävla om en önskeplåtning med Hanna Björkstedt. Skulle vara helt otroligt att vinna det!


Min önskeplåtning skulle se ut ungefär såhär:
Inne i en vit studio, svrtvita bilder, håliga snygga jeans med en fräck tshirt och häftiga skor (topshop?) med klack. lite sotade ögon. och en enkel men ändå tuff/sötsminkning. Lite som Lisaplace fotografering i svartvitt, alltså i en vit studio med häftiga kläder och coolt smink. Det skulle vara sjukt snyggt! Och årets bästa julklapp:)



candyman


Åhh, man somnar alltid när man lägger sig framför en film när man har mycket att göra. Men nu är jag vaken och nu ska jag plugga

Gammal skitbra låt, älskade inte Ebba honom?


Tomato tomato

Jag vet att vi ser typ röda ut på den här bilden, (och det var vi inte) Men kolla bikinilinjen ändå. Tänk om man hade vart så brun nu, är grön av avund när jag kollar igenom maltabilderna. Nu ska jag bara göra klart dom sista läsloggsfrågorna och sen är jag klar för kvällen.

<3

Varför hamnar man alltid brevid dom läskiga gubbarn på tåget?


Har julhandlat idag, kom hem med julklappar till alla utom mormor och farmor vilket jag tycker är en sjukt bra insats, sen har ajg hittat riktigt bra presenter med. Jag och Ebba hamnade brevid värsta creepiga killen på tåget, usch, och sen när han gick av så ba skaka han hand och va allmänt disgusting. Nu ska jag kolla på Narnia och äta nybakta lussebullar och sen måste jag göra läsloggar..

My favorites:

  • Tristan & Isolde (tveklöst)
  • Twilight
  • Center stage
  • Ondskan
  • Harry Potter (Jag är en tönt, jag vet)
  • A Walk to Remember

Avhuggna dockor på en ljusslinga

Ja, det var bland annat en av de grejer som vi hade för oss. Fick skjuts hem av Ebba också, lite rocky mot slutet men det gick. Är riktigt trött nu och imrogon ska jag in och handla julklappar med Ebba, så nu ska jag ta och göra mig iordning.
     Förlåt om jag tjatar men det här är verkligen min favoritfilm, så sjukt bra och han är bara fööör snygg! Enjoy

Lovisa duschar på två minuter

Sitter hos Lovisa nu, har en fullspäckad kväll framför oss. Önska oss lycka till!

Grå halsduk/luva


Praktisk, halsduk med luva där bak, kan ta en bild på den med snart

Uppe på väggen


Nu är den här snart uppe på väggen, och det här med bildexplosionen tror jag inte komemr ske, tar nog några bilder om dagen, annars kommer jag inte ha något att skriva om imorgon. Nu har jag precis gjort en blogg åt Usama och nu ska jag kolla på A walk to remember för åttielfte gången innan jag ska lägga  mig. Sov så gott

Astrid gillar pepparkakor






Be prepared

Håller på och lägger in bilder från min kamera, var beredd på en bildexplosion, ska göra en liten filmsnutt om min och Elins jakt på en nobelklänning!

Clara äter gul snö...

... och hon älskar det!

Julmarknad

I helgen var jag på julmarknad med Ebba, riktigt mysigt. Ska ta och åka in i veckan och köpsa julklappar hade jag tänkt, frågan är bara om tiden räcker till.
    Nya One Tree Hill avsnittet har inte kommit ut än! Antar att det blir nästa vecka, men jag har i alla fall Gossip Girl att kolla på! Så nu ska jag göra lite varm choklad och fixa lite inför julen samtidigt som jag kollar!

Panik

Har inte börjat med tekniken än!! Satt och åt och fixa och trixa med presenten och kollade på en av världens bästa filmer samtidigt, Tristan & Isolde, och jag fastnade helt! Presenten blir skitsnygg men nu har jag bråttom bråttom

Tiger

Håller på och gör en present till någon som väntat alldeles för länge, ett år närmare bestämt, men jag kanske kanske blir klar ikväll, eller imorgon för jag har prov att plugga till, men om jag får säga det själv så blir det riktigt bra! :) <3

longing for 15 juli

 Så otroligt trött idag och teknikprov imorgon, har ingen aning om hus jag ska orka. Men snart är det min födelsedag och sen blir det lov! Ska typ sova minst 2 tredjedelar av det!!
   Julkalendern började ju idag också, fast den verkar inte alls bra.. Men jag ska ta och kolla på den i alla fall, har missat den dom senaste åren.

RSS 2.0