Bye bye birdie


Nu håller jag på att packa. Kommer hem på lördag kväll tror jag, inte riktigt bestämt ännu. Kommer sakna alla och hoppas att ni får ett bra lov =)


Peace out,
Agnes

Colin



Sitter i Alinas rum med Astrid, Emelie och såklart Alina. Det är jättemysigt med tända ljus och massa ritande.
Imorgon åker jag till mormor i Nyköping finest. Kommer hem på lördag kväll. Och trots att min mormor är väldigt teknisk av sej så ahr hon inte internet. Men det är ju inte många som läser denna blogg ändå, så jag tror inte att saknaden blir så stor =)


Fridens,
Agnes

Stulen av Nora =)

"Öppna din sms-inkorg. Tryck nedåt fem gånger. Öppna sms:et och läs, detta är svaret på första frågan. Gör likadant med resterande frågor."


Vad säger dina vänner om dig då du inte är i närheten?
Han sitter i liften men han kollar sen.

Vad gillar folk bäst hos dig?
Har messat honom nu..

Vilken raggningsreplik faller du för?
Nej.. Men ta't lugnt. 
 
Vad var det första du sa imorse?
Ingen aning.

Vad är det sista du kommer säga innan du dör?
Ring när du vaknar älskling.

Vad säger personen som gillar dig mest just nu?
2 chokladaskar eller valfri sak i cafeterian då? ;)

Vad säger du under förspel?
Det måste bli av den här gången!

Och efteråt?
Ja :) Kom igen :)

Några år senare har ni barn. Vad är deras första ord
Chokladask

Nu är de tonåringar. Vad lär du dem?
Nej. Glöm att dom får veta.


Systrar i jeans


Nu har jag och Nora lagat värsta goda maten alldeles själva och ätit värsta mysigt. Och snart ska vi poppa popcorn och äta massa choklad medans vi tittar på Systrar i jeans som går på trean tror jag.. Har läst böckerna för typ sjukt länge sen.

Hoppas alla har ett roligt lov =)


Agnes

Hemkunskap



Idag ska jag faktiskt plugga. Jag vet att om jag skjuter upp det längre så kommer det aldrig bli av.

I förrgår var jag först i stan, sen åkte vi hem till kattis och lagade egen mat, sen gjorde vi världens roligaste spel typ och sen åkte vi skridskor och blev skiträdda för mutantpolacken.

Och igår var jag i stan och sen på bistron och sen hemma hos Emelie.

Men nu ska jag börja med pluggandet och så ska jag titta på Gossip Girls.



Agnes

Kyrkan


Snart ska jag till kyrkan på gudstjänst och efter det ska jag hem till Emelie med Mutti. Sen ikväll ska vi till Sayonara och träffa Kattis. Kommer bli kul =)

Men i veckan så kommer det hända värsta roliga grejen! Jag och Emelie planerar, fast vi vet inte riktigt vilka som ska komma ännu.

Håller på med min bloggdesign, fast det blir inte riktigt som jag hade tänkt mig, men den är inte riktigt klar än, så vi får se hur det blir..


Frid,
Agnes

Deprimerad


Hittade ingenting av det jag ville ha i stan idag.. Men jag hittade i alla fall ett par helt okej solglasögon till sommaren.

Ikväll ska jag till Emelie och imorgon så är det kyrkan som gäller. Har inte hunnit göra dom där frågorna som va till förra veckan..

Men det känns inte riktigt som att det är lov.. Fast idag var det ju värsta vårkänslan! Inne i stan va det ganska varmt och solen lyste. Det var jättehärligt. Hoppas bara att vädret håller i sig, för nån gång i veckan så ska några grilla, med massa filtar och så. Det kommer bli fett mysigt ! =)



Agnes

Min favorit <3

image128

LostMaraton


Som ni kanske märkt så har jag börjat kolla på Lost. Idag hade jag, Elin och Malin ett ganska vilt samtal angående detta ämne. Så snart ska jag hem till Elin och Astrid för ett Lostmaraton. Roligt roligt.

Men imorgon, någon som vill hitta på något? Vill verkligen in till stan, känns som om jag inte har varit där på evigheter..


Agnes

.


God morgon !

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. Vad händer egentligen? Jag vet ju typ ingenting..

Slutar rätt sent idag, men Elin eller Astrid kanske slutar samtidigt så kan vi hitta på något, Men nu ska jag gå och göra mig iordning och äta frukost..


Agnes

Yes


Yes!
Jag har kommit på hur min blogg ska se ut. Det kommer bli ascoolt, om jag lyckas. Ska börja nu, men den kanske kommer upp om nån dag eller två.. Har spanska till imorgon också..  =/


Agnes

Äntligen


Nu är det bestämt. Imorgon ska Agnes Eklund till skolan =)

Oj, inte ensam


Verkar som att rätt många är sjuka idag, chattar med en massa på samma gång =)
Men det är lite kul, efter att ha varit isolerad från omvärlden i typ en evighet.

Idag ska jag öva på massa spanska, har prov imorgon. Jag ska komma till skolan imorgon förresten! =) Äntligen. Hostar fortfarande, men det är inte så farligt, det smittar liksom inte.

Hade tänkt att börja med min nya header nu, jag hatar min header, men jag gillar den där bilden från heroes, så jag var tvungen att ha den ett tag =) Men jag vet bara inte hur headern ska se ut.. Jag kommer väl på nåt.



Agnes

Sysselsättning


Har haft en seg dag idag. Är ganska frisk, men hostar jättemycket. Blä.
Men under tiden som jag har varit sjuk så har jag hunnit titta i massa kataloger och så på kläder. Och jag har hittat massa fina grejer, mest till i sommar. Sommarkläder är ju absolut snyggast. =)
Vill åka in och shoppa massa så fort jag blir frisk, någon intresserad? =)

På lovet så kanske jag ska till Ingarö, skulle avra skitkul, har inte varit där på jättelänge. Och Vendela har ju precis kommit hem från Miami, men jag har inte hunnit köpa någon födelsedagspresent.. :S Någon som vill köpa något med mig? Jag ahr en känsla av att ingen annan heller har köpt något :P



Sjukling på vift,
Agnes

Hade tänkt köpa den här också till i sommar. Men jag är inte riktigt säker?


Ett måste

image126
Såå fina! Vill ha till Malta =)

Sjuk


Har varit sjuk ganska länge nu, och jag sa ju att jag typ skulle vara sjuk hela veckan till några, men jag mår faktiskt mycket bättre nu, så jag kanske kommer i övermorgon. Jag kan prata igen i alla fall =)
Under tiden som jag har varit sjuk så har jag hunnit titta på nästan 2 hela säsonger av lost som jag fick av martin. Fick tre, så jag kollar för fullt, det är väldigt bra, men jag föredrar nog femmans och treans serier ändå.

Längtar konstigt nog lite efter skolan igen, för jag har varit väldigt sjuk, jag tror inte att jag har varit så sjuk förrut, det var hemskt. Så, jag vill tillbaka till allt. Är uttråkad här hemma =)

Förresten, Spice Girls ska splittras. Dom var kanske inte lika framgångsrika som förrut, men det var roligt att dom var tillbaka, tycker jag i alla fall.




In sickness and in health,
Agnes

Min pappa <3

image123

Min farmor

image122

Snabbt


Har haft en lång dag, men imorgon slutar jag tjugo över elva, så då ska jag in till Skrapan och plugga spanska. Vilket kommer bli väldigt mysigt =)

Jag Elin och Astrid ska göra något snart. Det är bestämt.


Good Night ya'll <3

Romme'08

image121

You have stolen my heart


Igår var jag i Romme med skolan. Riktigt kul att åka skidor, har inte gjort det sen förra året =) Kom i en ovanligt lugn buss med alla nior.

Nu har jag precis kommit hem från Skärgårdskrogen. Väldigt gott. Väldigt mätt. Dom från Hulla ska sova över plus mormor, och imorgon ska alla till Jonas, för han fyller 9 år. ¨Så det här blir en släkthelg. Vilket kommer vara ganska bra, för jag är väldigt trött.

Jag skrev ju förresten att bilderna skulle komma upp men när jag installerade programmet för kameran så visade det sig att det hade kommit en ny version. Där utseendet är helt annorlunda, och jag hittar inte där man lägger över bilderna! Jag kan bara lägga över sms typ.. Jag ska undersöka saken imorgon kväll i alla fall =)




Ha en bra helg,
Agnes

Kan det bli värre?


Nej, jag tror nog inte det.. Idag har varit en ren skitdag, men jag ska inte hänga upp mig på det. Har engelskaredovisning imorgon, plus prov, plus ledarlektion. Så jag har massa att göra. Ska ta med mig mina feta ipodhögtalare imorgon, och så måste jag göra en spellista till lektionen, men jag jobbar på den nu =)

Och nu tänker jag lägga in alla nya bilder som jag har lovat, dom är inte många men..
Juste, jag har ju ny dator så jag måste installera allt först, but don't worry, be happy =)


Agnes

RSS 2.0