Spöregn och varm choklad.


Nu har jag typ precis varit inne i stan. Kollat på film På Smällen. Den var skitkul och alla satt och skrattade genom hela filmen.
När vi kom ut så började det spöregna. Så då sprang vi in igen och köpte Varm Choklad med grädde. Det var verkligen jättemysigt.

Sen fick vi väldigt bråttom hem, och vi missade såklart tåget. Men det gick bra i alla fall.

Imorgon ska jag hem till Erik med Emil och Aisa. Vi kommer nog antagligen spela det där skitroliga krigsspelet igen. Vilket kommer bli stört kul. Haha.


Love Aisa,
Agnes

På Smällen


Nu ska jag på bio och se På Smällen.
Från början skulle bara jag Lovisa och Malin gå. Men nu ska tydligen massa andra med. =)
Men nu ska jag göra mig iordning och gå till tåget.

Love of my life,
Agnes

Satlsjöbadsdagarna


Igår var jag först på Saltsjöbadsdagarna, men det var typ inte särskilt kul. Det enda man gjorde var att köpa godis typ.
Men sen så gick jag och Astrid hem till Erik. Emil var också där. Och vi hade så jävla kul. Först spelade vi pingis haha, det kanske inte låter så kul men det var det i alla fall.
Sen körde vi värsta krigsspelet på xbox. Och det var verkligen hur kul som helst. Fast jag sög typ.
Sen så åkte jag hem till Lovisa. Lite senare kom Amanda och vi spelade "Monkey Ball". En skitkul grej, som man måste prova om man åker hem till Lovisa.
Sen så blev vi hungriga, så vi gick upp och gjorde hemmagjord Toast Skagen. Den var jättegod. Sen åt vi citronsorbet och kollade på What a girl wants.

Riktigt lyckad dag.


Love,
Agnes


Freak Show

                   
                        image49

Okej, gissa vem det är på bilden? Elin Mattsson!
Helt sjukt!!
Det ser ju typ ut som en desperat 35-årig singelmamma som söker ny kille inne på nätet.

Det var den här bilden jag skrev om innan. Hon ser ju inte riktigt klok ut! =)

Sushi


Hej alla underbarn.

Just nu sitter jag i vardagsrumet med Emmy och kollar på Simpsons. Vi har precis ätit sushi. =)

Egentligen så skulle jag till Lundsjön och vara med på grillningen. Men plötsligt så fick pappa för sig att jag skulle stanna hemma. Eftersom inte mamma är hemma ikväll. Och då skulle det bli "jobbigt" att hålla reda på mig.
Men ikväll ska jag i alla fall hem till Elin och Astrid, vilket jag ser fram emot. Lovisa och Filippa, kanske Emil och Erik ska också dit. Kommer bli super.

Skolan idag var helt okej antar jag, inget speciellt.



Hej svejs, lingonfejs.
Agnes

Katastrof


Okej,
idag har vi fått en ny fysiklärare. Helen Bengtsson. Alltså herregud.
Det var katastrof.
Hon är typ ganska ny som lärare, och man hörde typ inte vad hon sa för att hon kommer från Kalmar. Och hon lärde oss ingenting.
Kjell var ju så himla bra. Kunde inte han ha stannat? Man lärde sig sjukt mycket av honom juh!

Alltså det var så himla pinsamt!
Vi hade femminuterspaus på fysiken. Och då gick jag och Clara i trapporna i n-delen och pratade om hur jävla dålig Helen var. Och precis när Clara säger; Aa, man fattar ju inte äns vad hon säger! Hon kan typ inte säga R!
Precis då så ser vi henne i trapporna! Det var bara vi tre där, så det var helt tyst. Man hörde bara oss prata! Så hon hade typ hört allt vad vi hade sagt!
Det var verkligen skitpinsamt.

Vi har fått en annan ny lärare idag. Emma Bergman. Hon verkar faktiskt vara väldigt bra. Vi har henne i svenska. Hon typ lyssnade på oss i alla fall, till skillnad från vissa andra lärare.

Idag så var jag hemma hos Kattis.
Vi hade skitkul. Först åt vi tortellini med Grillkrydda. Jag vet, det låter lite skumt. Men det var väldigt gott. Sen gjorde vi oss bekväma framför tvrutan och kollade på Hannah Montana.
Sen började jag och Kattis med värsta irriterande grejen. Man ska peta på varandra. Och den som petar på den andra sist vinner. Så vi kommer typ hålla på så i evigheter!

Sen så gick jag till Jugges där mamma kom med bilen, så köpte vi pizza och åkte hem.
Har precis kolla på So you think you can dance. Skitbra program på femman.




Break wall, waterfall,
Agnes

Uppdatering.


Hej =).

Har inte skrivit på någon dag eller så, så jag tyckte att det var dags för en uppdatering. Och ja, skolan har ju börjat. Vår klass känns verkligen mycket bättre vilket är underbart skönt.
Vi var och paddlade igår. Själva paddlingen var ganska kul, fast väldigt jobbigt för armarna. Men sen så skulle man typ gå en mil också, vilket inte var så roligt.

Idag har jag varit hemma hos Elin och Astrid. Vi gjorde inget särskilt, åt och larvade oss med deras nya mobiler. Asså shit, Elin har tagit värsta läskiga bilden på henne när hon ser ut som en besatt mamma som inte har något liv. Jag lovar att lägga upp den på bloggen så fort jag får den. Ni måste bara se! Höll på att garva ihjäl mig. Det ser verkligen inte ut som henne.

Sen så har jag kollade på en av världens bästa serier idag. Nya avsnittet av Kyle XY. Så otroligt bra! Jag tycker synd om dom som inte följer den serien.

Men nu ska jag duscha.


New York Skyline,
Agnes


Nu är jag officiellt en åtta-gluttare


Hejsan alla bängbulade bängbönor.

Denna dag har spenderats med Elin och Astrid. Vi åt tortellini med pesto och lyssnade på "our song". Skitbra låt som nu har blivit vår.

Skolan har börjat, kändes väldigt bra med den nya läraren. Vi fickgodis av enne och allting :P

På morgonen tog jag samma tåg som elin och astrid. Sen gick vi hem till Emelie. Vi mötte förresten filippa på tåget. Efter et tag kom verkligen skitmånga. Det kändes typ som en tjejmiddag eller något.
Sen gick alla till skolan och här sitter jag.



Fridens liljor,
Agnes

Jaha, då var lovet slut.


Hej alla supergalna bängbulor.

Idag början skolan. Iiihh!
Tänk, nu är det ett helt år minus tio veckor innan vi har sommarlov igen!

Nora sov över hos mig och vi platta håret och gjorde facemasks. Nora hade en sån där läskig som man skulle dra av. Och det såg såå äckligt ut. Som om hon drog bort sitt egna skinn!
Sen kollade vi på Scrubs och åt Morotskaka.

Vi fick gå upp halv sju, för Nora börjar vid nio. Men sen så fastnade vi framför Fear Factor. Och när det var slut kollade vi på klockan och så insåg vi att nora bara hade en kvart på sig att göra sig iordning. Så vi fick lite panik. Men det gick bra till slut.

Och nu sitter jag här. Helt klar, typ tre timmar innan vi börjar.
Längtar faktiskt. Det har hänt sjukt mycket under sjuan. Så i princip allt kan hända under åttan inser jag nu.




Jag är en åtta-gluttare,
Agnes


Facemask och Scrubs


Hej alla skollängtande ungdomar =).

Idag har jag varit inne i stan med Nora =).
Jag har köpt lite grejer till skolan. En sjukt cool kalender som man "designar" en egen framsida till. Och sen så köpte jag ett pennskrin. Resten av pengarna gick åt en väska och mat.

Just nu är jag med Nora. Vi har kollat på Uptown Girls där nere. En jättebra film. Och nu har vi på oss facemasks. Nora har en sån där läskig på sig som man ska dra bort. Undrar hur det kommer gå.. Aja, i alla fall så ska vi snart ner och kolla på Scrubs, typ bara en av världens bästa serier.

Imorgon börjar skolan, ska bli kul att träffa alla kompisar igen.



Good night, sleep tight. Don't let the bedbugs bite!
Agnes


John Tucker Must Die


Hej alla sommargalna.

Idag har jag haft det så himla skönt! Jag har bara legat och slappa och gjort ingenting. Jag vaknade vid typ halv ett och kollade lite på Scrubs.

Sen skulle jag egentligen till Gröna Lund, men ingen kunde. Så jag ska dit imorgon istället.
Jag måste även köpa massa skolgrejer inne i stan. Även fast det kanske inte är så kul.

Idag har jag bara kollat på film, mysat, ätit toast. Och haft det super. Ska typ ringa Cicki snart.

Just nu tittar jag och Martin på John Tucker Must Die och äter sushi som Emmy precis kom med. Vi sitter i hennes rum, så jag andvänder hennes Apple. Jag vill verkligen ha en! Det känns som att alla har en typ.

Aja, back to reality.


Yes,
Agnes

Norbit


Hej alla nattugglor.

Nu har jag precis kommit hem från Cicki.
Jag skrev ju innan att jag skulle vara med Nora, men det blev helt enkelt inte så.

Jag och Cicki kollade på film i alla fall. Och åt massor med popcorn. En förpackning var typ. Vi kollade i alla fall på Norbit. En humoristisk film med Eddie Murphy. Den var skitrolig, jag hade inte sett den förut.
Medans vi tittade så laddade jag ner låtar till min mobil.
Jag hittade värsta coola från Ice Age som jag ska ha som ringsignal =).

Vill verkligen aldrig bråka med dej igen, men om det någon gång skulle bli så, så lovar jag att inte släppa taget. Vi kommer bli kompisar då också. För det finns inget annat jag hellre vill.
Nu och föralltid.


Natti, natti,
Agnes


Jag trodde att man kunde lita på dig.


Sitter här och funderar.
Jag gav dej allt. Jag gav allt jag hade att ge dej.
Jag försökte låtsas som att allt var okej, att du var med dom.
Jag sa att jag älskade dej och att jag alltid skulle göra det. Och jag menade det.
Men tydligen så uppfattas det som smörande i dina öron.
Så då slutar jag, från och med nu.
För det är ju tydligen det du vill

Du har sårat mig mer än någon annan, hoppas du vet det.
Jag trodde det jag sa till dej betydde någonting.

Soligt.


Hej alla glada.

Idag har jag sovit till halv ett. Skönt. Sen så har jag legat ute och solat lite och smsat med Nora. Hon kommer hem idag =) Så vi ska hitta på något senare ikväll.

Skolan börjar ju snart, så imorgon ska jag in till stan och köpa massa skolsaker. Sen ska jag till Gröna Lund. Kommer bli jättekul verkligen.
Då har jag bestämt att jag ska köpa sån där kinesisk mat som dom har på Gröna Lund. Som man får som i ett litet paket. Har aldrig ätit sånt, och dom har det typ alltid i amerikanska filmer som take away, så då ska jag prova det, en gång för alla =).

Egentligen så hade jag tänkt åka in till stan idag med Emelie, men hon kunde inte för hon skulle redan in med sin mamma. Men det får bli någon annan gång. <3


Men nu ska jag kolla på Vänner och äta glass.


Peaco out,
Agnes


All I can give you is myself.


Du tror att det är ditt fel, men det är det inte. Verkligen inte.
Det är bara att du är med dom som om ingenting hade hänt,
även fast du sa att du aldrig ville vara med dom igen.
Att det bara skulle vara du och jag.

Raindrops


Hej.

Om tre dagar börjar skolan igen. Jag längtar faktiskt, vilket är lite annorlunda. Men det är nog för att jag verkligen ser fram emot åttan. Nya lärare, ny mentor och några ska sluta och betygen börjar. Jag tror att vår klass kommer skärpa sig.

Jag har varit på Talatta dom två senaste dagarna. Vi hade verkligen jättekul. Först så åkte jag Elin, Astrid och Malin ut. Vi badade i havet och i poolen. Sen mötte vi dom andra och åt på oizzerian. Och där kom värsta läskiga fullisen och satte sig vid vårat bord. Fett läskigt.
Sen när vi kom tillbaka skulle alla bada, men vi hade ju gjort det för inte så länge sen, så jag var absolut inte sugen. Så jag sa till Elin och Filippa att jag bara skulle ta en promenad, men alla fick det och bakfoten och trodde att jag sprungit in i skogen och satt och grät. Fast det gjorde jag verkligen inte.

Sen i alla fall så spelade vi badminton och lyssnade på techno. Sen typ mysade vi resten av kvällen. Fast Alina, Clara B och Emelie var typ för sig själva och flummade hela natten. Men vi som var inne i andra rummet hade det skitmysigt.

Imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska hitta på.. Någon som är sugen på att åka till Gröna Lund med mig? Det är bara att ringa =)



Love Summer,
Agnes

Ingarö Continues


Okej alla små bloggare.

Jag är fortfarande ute på Ingarö. Så jävla kul vi hade igår. Minne för livet säger jag bara.
Just nu sitter vi och skriver i Vendos gästbok och färglägger scheman för åttan.
Snart ska vi typ ner och bada. Det är stört varmt i vattnet här, 23 grader var det igår. Härligt.

Imorgon kommer det verkligen att hända saker. Men det är "hemligstämplad information". =)
Kommer åka iväg, långt bort. Men jag kommer hem i övermorgon, men jag nås på mobilen.

Idag ska vi åka vattenskidor, har aldrig gjort det innan, och det är typ fett svårt. Så jag vet inte riktigt hur det kommer att gå. Jag föredrar ring efter båten istället :P.

Saknar alla kompisar.. Har typ inte träffat hälften av er på sommarlovet. Men efter i övermorgon så är jag ledig. Och då måste jag åka till Gröna Lund har jag bestämt. Men jag har ingen att åka med, så det är bara att ringa.

Men nu ska vi faktiskt kolla på Flying Daggers. En sjukt bra film faktiskt. Den är värsta bra gjord, med häftiga scener och så.
Nu börjar den!



See you later, alligator. After wild crocodile!,
Agnes



Desperat


Okej, nu är jag officiellt desperat.

Det är typ bara en vecka kvar av sommarlovet, och jag har inte ens gjort hälften av det jag hade planerat att göra. Dessutom så har det inte direkt varit toppenväder, så jag är inte alls brun! Men jag antar att jag får ligga och pressa under solen resten av veckan.

Aja, jag överlever.


Love my twins,
Agnes 

Ingarö Brutts =)


Hej alla sommargalna knäppgökar.

Idag har jag varit på Ingarö, and I still am.

Vi har ätit Ben&Jerrys, gudomlig middag och utsökt blåbärspaj. Vi har åkt ring efter roddbåten och dykt efter lera.
För en stund sen så var vi ute och gick. vi gick i typ en halvtimme och sen när vi kom fram till vattnet så bestämde vi oss för att bada. Men vi hade inga badkläder, så det fick bli utan.
På vägen hem tog vi galna bilder och pratade lite glatt med varandra.

Helt otrolig känsla att vara ute på Ingarö. Jag tycker synd om er som inte är här, för ni missar verkligen något =). Nästa gång kanske ;)

Imorgon ska vi dock åka ring efter en aning snabbare båt. Fast vi fick faktiskt några svallvåger efter roddbåten :P. Och så blir det vattenskidor också =).

Nu ska vi kolla på någon film, och efter det blir det Ali G. Muttis favorit favorit. Hon skulle nog gifta sig med honom om hon någonsin skulle få chansen.
Kommer hem imorgon, fast jag inte vill. Men på onsdag kommer det ju att hända grejer i alla fall. Och det ser jag verkligen fram emot.


Saknar alla mina knäppgökar,
Agnes



Saltsjöbaden.


Hej alla glada.

Nu är jag hemma i Saltsjöbaden igen. Jag har varit i Strömstad, för Martin har konfirmerat sig där. VI har varit där i tre dagar, så vi hann inte göra så mycket men det blev lite shopping och god mat i alla fall.

Först när vi kom fram så gick vi runt i affärer. Då hittade jag världens finaste klänning på Revolt 22 från Koola Anna. Sjukt snygg. Men då så gick jag till Emmy och visade den. Så då gick hon också till den affären och köpte en likadan. Aja, sånt är livet.
Sen skulle mamma och pappa på någon sån där Kyrkgrej, så då gick jag och Emmy ensamma i lite affärer. Men det var så hiimla varmt! Jag köpte tre glassar och en sån där snow slush den dagen. Plus värsta "drinken" på baren på kvällen. Det var verkligen sjukt varmt.
Nästa dag så blev det affärer, igen. Och då åt vi lunch på en sån där fiskrestaurang. Jag tog en soppa, som smakade helt okej. Och mamma och pappa tog färska räkor med bröd och avioli. Det var typ dom godaste räkorna någonsin!
Sen så skulle det vara sånna där tävlingar för alla som ville, (inom konfirmationen) men jag orkade inte följa med. Så jag gick lite själv i affärer, men jag hittade ingenting. På kvällen så var det en fin middag, med sketcher och sånt som konfirmanderna hade ordnat. Dom berättade vad som hade hänt under lägret och visade upp det som en humoristisk sketch.
Den ena var att tjejerna hade fått sminka killarna på bussen ner, och då, såklart, så kom Martin och Patrick Clacton instapplande, med tights, klänning, mascara, ögonskugga, ja alltihop! Fy fan vad alla skratta! Så himla roliga dom såg ut!

Och sen idag har själva konfirmationen varit. Det var jättemånga från Saltsjöbaden där. Typ Sofie Gyllenswärd, Pau,och massa. Men det var väldigt kul att åka dit i alla fall.

Vi kom typ hem, för fem minuter sen, och vi har nästan åkt bil hela dagen, så jag ska typ gå och lägga mig snart.



Natti natti,
Agnes

Spöregn och sol.


Hej alla sommargalna.

Idag blev det ingen Gröna Lund. Men jag visste väl antagligen hela tiden att det inte skulle bli något eftersom dom jag skulle åka med inte var särskilt entusiastiska. :P
Men jag har haft en bra dag ändå. Jag har solat lite. Och badat här nedanför, det var jättevarmt faktiskt. Sen så har jag ätit bullar, och nu funderar jag på att kolla på en film.

Imorgon ska jag till Strömsta på Västkusten. Martin ska konfirmeras. Jag vill också göra det! Man får ju så sjukt många presenter, men Malta nästa år kommer bli superkul.
Jag kommer hem på lördag, och sen efter det är jag fullbokad ända tills lovet är slut. Åka ring efter båt, Gröna Lund, Bio Rush Hour 3, Ingarö och massa annat som jag inte ens orkar räkna upp.

Men jag hoppas att alla haft en bra sommar, och passa på nu att sola medans man kan!




Saknar Elin, Astrid och Malin. Dom har det väl stört bra på Sicilien och i Grekland. Avundsjuk era brunisar! =)
Agnes


Ingarö och Bobergsklipporna, med en touch av Sayonara.


Heej alla sommargalna!

Jag har inte skrivit på ett dag, men det har varit lite hetsigt.

Igår så spenderades hela dagen på Bobergsklipporna med Emelie, Filippa, Rebecca och Vendela. Vi solade, badade och åt daimglass. Det var jättemysigt.
Senare på kvällen så gick vi till Sayonara för att äta middag, och då följde Linnéa också med. När vi var mätta och belåtna så kom killarna, det var så många så jag orkar inte räkna upp. Men Philip Treffner var en av dom. Jag har typ inte träffat honom på aslänge. Men han är tydligen hemma nu.
Efter att vi hade varit med dom ett tag så kom Johan och körde ut oss till Ingarö. Jag, Vendela och Rebecca.
När vi kom fram så tog vi ett kvällsdopp, of course. Sen gjorde vi te och kollade på Dream Girls. Det är en sjukt bra film som jag verkligen kan rekommendera =).
Sen var vi inne lite på datorn och hade kul med kameran.

Sen på morgonen så åt vi müsli och spelade Buzz. Sen gick vi ner till bryggan och låg där nästan resten av dagen och solade. Vi försökte även bleka håret med citron, men det gick inte särskilt bra..
Sen vid klockan fem så åkte vi in och handlade. Efter det åkte vi hem och gjorde själva maten. Det blev Kyckling med Bulgur och stekta grönsaker. Sen till efterrätt hade vi hajkbananer och Ben&Jerrys. Det var riktigt gott.
Men sen var det roliga slut för min del och mamma och pappa kom och hämtade mig. Så nu sitter jag här hemma, igen.

Ska bara påpeka att pappa installerade nya windows vista åt mig när jag var borta. Och det är verkligen skitcoolt. Det påminner om Apple faktiskt. Riktigt coolt.

Men nu har jag faktiskt bättre saker att göra.




Saknar er älsklingar,
Agnes

It Doesn't Matter Anymore


I couldn't pick up the phone when you called earlier because I was crying.
Crying all the way back home.
You were the only one who said goodbye.
You saw that I was unhappy, but you didn't say anything.
I'm trying really hard to be myself.
But you are not yourself either anymore.
You just try to follow the flow.

I love you, I really do.


Life just lost its purphase.


Bobergsklipporna än en gång

 Hejhej =)

Nu har jag precis kommit hem från Bobergsklipporna. Vi grillade och åt massa godis. Och Vendela va där! :O Hade ingen aning om det. Men det var ju såklart en bra överraskning.

Sen badade vi och jag, Kattis, Alina och Vendela simmade ut till bojen och hade askul. Alla skulle försöka sitta på den samtidigt men den välte hela tiden.
Juste, Filippa, Vendela och jag döpte om klipporna till Filippoklipporna. Passar väldigt bra tycker jag haha =)

Sen kom Kalle Ramberg och Robin Eriksson. Men dom stannade inte så länge, vi skulle ju till Kattis. Men jag orkade inte följa med.  Eller jag hade egentligen ingen lust. Vet inte riktigt varför. Ville bara hem och sova =).

Men riktigt kul var det i alla fall. Tycker synd om dom som missade det!


Elin och Astrid är dom enda som förstår mig,
Agnes


Sommar och sol.


Äntligen!

Finally. Fint väder. Värsta härligt.
Idag så har jag hittills inte gjort så mycket, ska ner och bada nu och kanske ringa Emma. Men ikväll bär det av mot Bobergsklipporna.
Ska träffa Em, Alina, Kattis, Filippa och kanske Matti. Kommer bli superkul.
Har inte träffat dom på skitlänge!

Men nu är det så varmt att jag snart svimmar, måste ner och doppa mig.



Ha det underbart,
Agnes

Sol, äntligen.


Heej alla solbrända.

Idag har jag typ bara tagit det lugnt, vilket har varit väldigt skönt. Jag behövde det verkligen. På eftermiddagen kom Nora ner och så solade vi på altanen. Man ser faktiskt att jag har blivit lite brunare (!).
Sen gick vi ner och badade, men jag doppade mig aldrig, det är fortfarande ganska kallt. Sen gick vi typ upp och spelade lite dator.

Sen blev det väldigt god lax till middag med underbara Ben&Jerrys Chocolate Fudge Brownies till efterrätt. Älskar verkligen den! Brownies är ju godast.

Sen i alla fall så fastnade jag framför tvn. Fear Factor på 6:an. Och nu ska jag kolla på Heartbreakers. En film som går på 5:an tror jag. Jag har sett den förut, men det var ganska länge sen tror jag..

Och nu har Elin och Astrid åkt iväg. Men dom har lovat att köpa något från Sicilien åt mig =).

Juste! Imorgon kommer Emelie hem, yes!
Då ska några till Bobergsklipporna och bada. Sen blir det mat och så med. Kommer nli jättekul ! Älskar er.



Saknar er redan älsklingar,
Agnes

Desperat.


Okej jag är desperat.
Jag har absolut ingenting att göra idag ! Någon som är hemma och känner samma sak? Ring mig haha =)
Nä, men seriöst. Ring om någon vill hitta på något.

Love,
Agnes

Absolut Underbaraste


                                                                               

Saknaden är stor.


Family Guy och Coca Cola.


Hejsan hoppsan.

Nu för ett tag sen så var jag hemma hos Elin och Astrid. Det var mysigt. Vi drack Coca Cola och kollade på Family Guy. Sen har vi legat i Astrids nya rum och bara pratat. Vi har ju inte träffats sen jag åkte till Ängsholmen liksom, så det var mycket att ta igen.

Elin har också klippt sig. Det blev jättefint =).
Fast hon skulle egentligen klippa lugg. Men det blev aldrig så.

Juste. Måste ju bara påpeka att jag har fixat ett nytt utseende till bloggen. Okej, den är väl inte den bästa, men den duger tills vidare. Jag har värsta coola idén, men jag har ingen bra bild till den. Men det löser sig.

Jag saknar er verkligen jättemycket. Och snart är lovet slut. Jag har typ inte ens gjort hälften av det jag hade tänkt att göra. Förra året var det ju så himla varmt så man typ var tvungen att åka och köpa glass varje dag, och sova ute på studsmattan för det var så varmt.
Men nu känns det som att vi har satt på elementen och sitter framför tända brasan och dricker varm choklad. Ja, det gör det. Så himla tråkigt att det har varit pissväder. Men det är två veckor kvar. Hoppas, hoppas!

Men nu åter till tv-skärmen.



Grattis tvillingar,
Agnes

Kort kort =)


Hejhej =).

Nu har jag precis kommit hem från stan. Jag har varit och klippt mig. Jag, Nora och Therese klippte oss samtidigt.
Men alltså frisörskan gjorde absolut inte som jag sa. Jag sa att jag ville ha samma frisyr som innan, bara att hon skulle klippa dom slitna topparna. Men ni får titta på bilderna och se vad ni själva tycker =).


             


Lots and lots of love,
Agnes

We Love Marshmallows <3




image28


Marshmallows grillning vid vattnet.


Hej alla sommarkänslor.

Denna dag har spenderats med Nora.
Först gick vi hela vägen till Stationehuset hemifrån mig. Där och vi lite glass och pratade. Efter det gick vi hem till mig och städade mitt rum. Jag vet, vem vill göra det? Men Nora anmälde sig frivilligt haha =).

Sen var det dags för middag. Nyttig vegetarisk lasagne stod på matsedeln.
Sen cyklade vi till kära Tippen och köpte Marshmallows och Champis. Sen gick vi ner till vattnet, tände en engångsgrill och satte igång. Jag åt typ så många Marshmallows att jag va nära att spy. Men det var väldigt gott=).

Och nu sitter vi här. Ska kolla på någon film antagligen och sova i Gillestugan.




Good Night, Sleep Tight.
Agnes & Nora


Home at last.


Hemma igen.
Känns bra efter många dagar spenderade på landet. Utan en ordentlig dusch, så man fick bada i sjön. Men det var 21 grader i vattnet, så det var ändå okej.
Men nu har jag några dagar som jag inte gör något så om någon vill hitta på något så är det bara att ringa.

Jag ska typ till Gröna Lund i övermorgon eller något. Eller jag coh Emil sitter nu och planerar lite, vilka som ska ringas och så, men det blir nog jättekul =).

Men idag måste rummet städas, jag har skrivit det så många gånger, men det har aldrig blivit av. Men nu ska det bli ändring på det.

Saknar alla kompisar sjukt mycket. Så det är skönt att vara hemma igen. Men det där jag skrev innan om att någon hade ljugit och så. Jag tycker att alla suddar ut det i sina små hjärnor och glömmer det. För det har jag redan gjort :).


Men åter till planeringen.



Sisterhood<3
Agnes


RSS 2.0