Filmkväll


 Till ikväll har vi köpt mango, blopgrapes, plommon och päron haha. Sen så har vi såklart massa Ben&Jerrys också =)

Det blev lite ändå i stan. Lägger in bilder sen.









OMG


Shit! Jag har världens grej att berätta sen haha =) Men jag måste hem för att kunna lägga in bilder på det. Helt otroligt haha! Ni kommer tappa hakan, eller inte :P

I'm going down


Sitter med Nora och lyssnar på bra musik. Ska åka snart. Vet inte riktigt vad jag ska köpa, men fint kommer det vara i alla fall =)

Ikväll vet jag ingenting?


Agnes

Jurassic Park


Har precis kommit hem från  Emelie, där några var och kollade på film. Helt okej, somna typ lite då och då.

Imorgon ska jag tydligen till Farsta Centrum haha. Har aldrig varit där men vi får väl se hur det är. Ska på bio med, typ se den där Jumper?







Mycket att göra


Denna dag har spenderats med Nora. Vi har inte träffats på jättelänge så vi hade väldigt mycket att prata om. Ikväll ska jag hem till Em och kolla på film med några. Ska bli trevligt =)

Så himla mycket i skolan just nu, och jag vaknade så sent idag så jag har inte hunnit börja med någonting innan Nora kom. Så jag ska göra allt imorgon. Så det så. Puh..




Elin och Astrid - Älskar er (just for the record)
Agnes

Dirty Dancing


Nu ska jag precis göra mig redo för sängen och somna till Dirty Dancing. Har börjat kolla lite på alla gamla filmer vi har hemma nu. Har typ inte sett Dirty Dancing på jättelänge.

 
Så himla söta tillsammans tycker jag!

Vantage POint


Jag var i rent chocktillstånd efter bion. Jag tror alla var det. Blev så himla förvånad. Den var så sjukt bra så det var helt sjukt! Hah =)

Det hände grejer hela tiden och den var helt.. Det går typ inte att beskriva. Har aldrig tyckt om en film på det här sättet typ. Vet i alla fall att jag kommer titta på den mer än en gång =)

Imorgon ska jag börja lite på Ergonomin idag hade jag tänkt. Sen ska jag inte till stan.



God natt,
Agnes

Em <3 Agnes


I see your picture,
image201image200
I smell your skin on the empty pillow, next to mine.
You have only been gone ten days
But already I´m wasting away.
I know I´ll see you again
Whether far or soon.
But I need you to know that I care
And, I miss you.

Gossip Girl


Kollade på Gossip Girl imorse, det avsnittet med Blairs födelsedag. Blir så avundsjuk på alla deras kläder! Så sjukt fina. Tänk att leva i en tvserie haha, nya kläder varje dag. Och man använder ju aldrig samma plagg två gånger liksom. Fett coolt. Men lite slöseri kanske?

Ikväll är det sushi och bio som är på schemat. Ska titta på Vantage Point. Jag har velat se den jättelänge, för det har gått ett tag på reklam inför andra filmer på biograferna. Det är den när USA:s president blir skjuten och så finns det vittnen som sett olika delar av brottet och så ska man liste ut vem det va. Verkar faktiskt vara väldigt bra =)

Emelie ligger och läser Veckorevyn och jag tar korkade bilder med Photo Booth.

Hade tänkt övertala Emelie att sätta på Gossip Girls nu.


Love hurts,
Agnes


Vi möblerade om i Ems rum - Riktigt lyckat enligt mig.









image199













BG


Sitter hemma hos Em. Vi har varsin dator och är inne på massa skumma saker. Har ätit frukost på Kringelgården tidigare idag, mysigt =)

Ikväll ska vi kanske göra något riktigt kul, men jag är inte riktigt säker på om jag vill.. Annars får vi skita i det, men Emelie vill typ verkligen. Allt är skumt.

Nu ska vi försöka skriva ut bilderna kanske? =)


Agnes

Hata HK


Usch. Jag är besviken på min hemkunskap. Fick dåligt på läxförhören och fick mycket sämre än vad jag trodde på provet. Men  jag har bestämt mig för att sluta tävla med Clara haha, blir bara stressad av det. Så nu ska jag bara ta det lugnt och inte bry mig =)

Har kommit hem nu förresten. Ska hitta på något riktigt kul imorgon, men nu ska jag packa.


Agnes

Skit


Varfor har vi alltid sa otur med vadret? Det verkligen sporegnar ute och all hotellpersonal typ ba men sa har har det inte varit pa typ flera ar vid den har tiden pa aret. Bajs!

Jag har i alla fall hittat ett par valdigt fina jeans egnligt mig och sen ska jag kopa massa presenter till folk, okej inte massa, forvanta er ingen haha =)

Saknar alla
Agnes

Hola Señoritas


Har det hur bra som helst har borta, fast vadret ar piss. Regnade idag och jattemolnigt igar. Och det ar usel shopping ocksa haha. Men det har varit jattekul. Ikvall sa har vi varit pa dragqueenshow, det va askul haha!

Emelie har det tydligen asbra i london ocksa, hon har kopt massa abercrombie. Bajs. Ska sno allt haha =)

Hotellet ar for ovrigt valdigt fint och jag kan lagga in lite bilder sen, men nu haller tiden pa att rinna ivag.


Hoppas alla har ett bra lov =)


Simba

I'm off


Nu åker jag. Ha det så bra stockholmare =)

<3

image193

Dagen i bilder#3

        


1. Snö
2. Passande Icke passande skor för detta väder
3. Min avskedspresent
4. Inbjudningsboxar som jag kämpat med hela dagen

Sleepy head


Sitter och pratar med Emelie. Ska upp halv fyra imorgon, men jag kände att jag bara va tvungen att lägga upp lite bilder och så innan jag åkte.

Idag har jag typ gjort bröllopsinbjudningar hela dagen, och så fick jag värsta fina örhängena när jag slutade, det är ju ganska dyrt där så jag blev jättenöjd över dom =)

Har inte riktigt packat klart än, men snart så. Kommer antagligen inte finnas någon dator dit vi ska, men om det gör det så skriver jag väl ett litet inlägg=)

Ska försöka lägga in filmer i min ipod innan jag lägger mig också.



Ha ett bra lov förresten!
Agnes

2000-talet


Sista dagen


Sista dagen på praoen. Kommer sakna luncherna speciellt. Det var så himla mysigt att sitta på en uteservering och äta gott och snacka. Hoppas jag får något, men jag ska inte förvänta mig det.

Har på mig min nya tröja idag, passar till det kalla vädret. Det snöar nu liksom, och för några dagar sen så kändes det som vår. Det kommer typ snöa hela veckan när jag är borta haha. Det är alltid lite extra roligt att åka bort när man vet att hemma kommer det vara jättedåligt väder :P

Ska äta lunch med Elin och Astrid idag, fast jag vet inte riktigt var någonstans. Men jag tittar in en snabbis på Tessie innan jag går till Twink.

Nu ska jag göra mig iordning.



Agnes

Shoppingen i bilder

     

Somnar på tåget


Idag har inte varit någon turdag direkt, men ganska skön ändå.

Åt lunch med Mona. Lena och mamma. Det blev mycket diskussion om veckan som kommer. Är värsta taggad nu =) Sen fick jag sluta rätt tidigt så jag hann lite shopping innan jag satte mig på Saltsjöbanan och somnade på vägen hem. Vaknade upp vid Ringvägen och fick gå hem i spöregnet.

Det blev i alla fall:
* Ett väldigt fint armband från Pilgrim
* En Canada tjocktröja
* Ett par solglasögon



American Idol nästa.
Agnes

Gossip Girl


Har precis kommit hem från Emelie. Det var en mysig kväll, med middag och Gossip Girl-tittande. Ska försöka lägga mig hyffsat idag så att jag är pigg till imorgon. Efter praoen ska jag till Odd Mollys utförsäljning, sista dagen imorgon. Nån som vill med?


Agnes

Jonken


Hej alla medborgare av det svenska släktet. (Störd)

Sitter hemma hos Emelie och snart ska vi skriva ut fina bilder på fotopapper. Imorgon börjar praoen igen. Hoppas jag får något innan jag slutar haha =) Alina fick värsta söta klänningen  från sin prao ju..



Agnes

Kyrkan i bilder

     

Super Mario


Idag har ajg haft sjukt kul! Jag och Martin har satt igång vårat skitgamla nintendo och börjat spela massa gamla spel, som Super Mario och Pokémon och sånt. Skitkul.

Något studerande har det inte blivit, men det får jag ta itu med imorgon. =)

Hoppas alla får en bra kväll!


Agnes

Lördag!


God Morgon!

Har precis ätit frukost och tittat lite på Scrubs. Idag ska jag städa mitt rum, vilket verkligen behövs, börja med engelskan och packa.

Igår var jag med några hemma hos Emelie, plus så fick jag låna massa kläder, vilket jag blev väldigt glad över =) Men juste Emelie, jag behöver min tjocktröja tills jag åker, måste ha med den till gymmet, men jag kan ta den ikväll =)

Idag är det ganska dåligt väder tycker jag, ville egentligen in till stan med nån, men man får ingen lust när det ser ut som det gör utomhus. Så idag får bli en innedag.


Agnes

Waiting on the world


Sitter hemma hos Emelie nu, pappa har precis kommit hem från Danmark förresten, så nu har jag massa tax free godis att smälla i mig.

Vi ligger och äter kola. som är så sega så snart fastnar våra i tänder och rycks loss, det har faktiskt hänt TVÅ gånger för mig.. Läskigt.

Indianhövding


Dålig uppdatering idag, men denna dag ahr det nämligen varit dansuppvisning. Det gick väldigt bra faktiskt. Fast alla blev skitsura på Ilse och Lisa för att dom bestämde sig för att inte komma, så det fattades människor i massa danser, så Ulrika fick hoppa in plus så fick jag en av Lisas roller.

Sen när jag kom hem så åt jag lite lunch och somnade på direkten, var stört trött. Vaknade av att Emelie ringde och sen kollade jag lite på Top Model.

Nu har jag precis duschat och ska äta middag, efter det ska jag nog hem till Emelie, men inte säkert, måste packa.


Fridens,
Agnes

Dagens tidning


Läste idag att Blondinbella tjänar flera miljoner per år med sin blogg. Och alla typ bara hackar på henne och säger att det är dålig stil. Okej, det kanske inte är min favoritblogg men jag tror inte att någon skulle tacka nej till ett sånt erbjudande!

Agnes

Prao#4


Denna dag avr jobbigare än vanligt, plus så var det pissväder, så mitt humör har inte direkt varit på topp. Men imorgon är det dansuppvisning så då slutar jag halv tolv. Ska bara hem och sova typ och kolla på American Idol.

På lördag ska jag vara med Emelie & Co, vilket ska bli väldigt kul =)

Nu måste jag träna på Ballade pour Adeline som jag precis fått i läxa.


OBS! Endast Elin och Astrid! Kan inte ni ta med er en av tidningarna till på lördag hem till Emelie? För då kan jag köpa den på söndag. Det skulle vara underbart! Älskar er! <3


Agnes

IFA Dunamar Hotel


Längtar verkligen efter värmen. Här är jag på onsdag =)

  

Bilder på hotellet

Sisterhood <3

image179

Come on sunshine


Gud vad underbart det skulle vara med sommar! Får typ rysningar när jag tänker på det! Åker nästa onsdag, och jag har redan hittat en jättefin bikini, men jag ska köpa en till också =) Kommer bli väldigt roligt.

Åt på Fresco idag med Lovisa, Elin och Astrid. Vi satt på uteserveringen och hade det mysigt. Det var sjukt gott, skulle varit ännu bättre med några plusgrader till tycker jag.

På fredag är det dansuppvisning. Får se hur det går. Kan bara danserna sådär typ, var ju borta ganska länge när jag va sjuk. Men Lovisa räddar mig nog haha =)


Fridens liljor,
Agnes

Prao#3


Blev inte särskilt många bilder idag, bara ointressanta typ..

Idag har jag i alla fall gjort värsta söta bröllopskorten! Fast det ser mycket bättre ut IRL.

     

Sunshine

Snart ska jag äta frukost och göra mig iordning för praoen. Gårdagen var väldigt härlig, så jag hoppas det blir samma idag. Tycker bara att det ska komma lite mer solsken. Runt elva igår var det verkligen jättehärligt, typ som sommar om man stod i solen.

Ikväll måste jag göra klart matte röd kurs också..


Agnes

För snabbt?


Lite många inlägg på en gång kanske? Ja men på en dag som denna så händer det väldigt mycket.

Och juste, när jag och Astrid shoppade så hittade jag ett par skor och Astrid hittade lite nitar, en vit tee och en "klädpenna" =)

Imorgon ska vi äta lunch med Lovisa eller? Kommentera Aisa ;)

Agnes

Bubbalicious

image175

This song is dedicated to Astrid <3 Haha

image174



Elin & Agnes lätta 3stegsmetod för ett snyggt Gratulationskort


     


1. Skriv ut motivet på ett bra papper och skär det i rätt storlek.
2. Biga så att du får ett snyggt veck. (Elins specialité)  

3-4. Dekorera och lägg in det i ett plastfack med ett guldigt kuvert.  


Och vips, så har du ett sjukt coolt gratulationskort =)


Dagen i bilder#2


              


1. Kungsgatan
2. Brumbrum Brandbil
3. Aftonklänningar á la Anna
4. Bröllopsklänning
5. Mitt och Elins otroligt snygga gratulationskort
6. Astrids älsklingar

Prao #2


den här dagen har varit skitrolig verkligen. Först in en snabbis på mammas jobb och gosa lite med hunden, sen till Twink. Det första jag fick göra var att gå till ett tryckeri och hämta några utskrifter, så på vägen dit stannade jag till hos Elin för att se hur hon hade det. Väldigt fina kläder till väldigt bra priser. Tog en liten snabb sightseeing genom stan på vägen till tryckeriet och besökte bland annat trappan där Olof Palme blev mördad. På hemvägen var jag ju tvungen att säga hej till Astrid också.

På lunchen åt vi på Rice, sjukt gott. Mötte förresten Victor på vägen dit också, han praoar skitnära tydligen.

Alla var sjuka på jobbet utom Annika, och hon skulle på ett möte, så jag fick ta hand om hela butiken och ateljén alldeles själv. Är typ rädd för kassan haha. Men som tur är kom Elin och hjälpte mig i nöden. Vi gjorde fina gratulationskort och sen så gjorde Elin att jag fick sluta tidigare =) Love.

Sen gick vi till Astrid och så shoppade vi och åkte hem. Och sen var det dans. Puh. Väldigt mycket och väldigt roligt. Kan man ha bättre tvillingar? Haha =)


Agnes

Morning has broken


Så. Duschad och klar. Idag är det dag två och jag hoppas att jag får jobba lite i själva butiken. Igår var jag bara i ateljén. På lunchen ska jag möta Elin och Astrid sås ka vi äta på Rice. Sjukt gott. Men jag skulle även vilja hinna gå till Indiska och köpa den sjukt snygga klänningen som Elin har köpt, fast i grå. Tänk att gå runt i den, brun på Malta liksom.

Resebyrån har inte svarat än, fast dom skulle göra det igår, så vi ska typ försöka åka med Ving istället. Men bilen är också ett problem..


Agnes

Söt


Sent


Kom hem för typ en halvtimme sen, men efter praoen så gick jag till mammas jobb som är på samma gata. Men hon va inte riktigt klar så jag gick till Sturegallerian och skulle försöka hitta något, och det gjorde jag också. Ett par jeans blev det. Inte hypernöjd, men dom är fina. Hittade min drömtröja! Från CA men den kostar mitt barnbidragx2 så jag ska önska mig den i konfirmationspresent istället =).

Sen gick jag tillbaka till mammas jobb och vi gick lite på strandvägen och sen åkte vi hem.

  


Agnes

Prao dag 1


                                


1. Armemuséet ganska nära.
2. Stella och bröllopskorten =)
3-6. det första rummet av affären.
7. En av brudklänningarna, fast den i fönstret är finast.
8. Aftonklänning.
9-12. Ett av bröllopskorten som tog hela dan. Hoppas att Christina Blomquist och Henrik Ottoson blir lyckliga nu då =)

Kan det bli bättre?


Hade en sjukt bra dag. Längtar tills man får börja jobba, så himla kul. Jag kom till Twink på Riddargatan typ runt 11 och på direkten så började jag och Linnéa som står för ateljén att göra bröllopskort. Det är stört mycket jobbigare än vad man tror. Vi gjorde typ 5 olika sorters kort på hela dan. Fast det är ju rätt många som ska göras och olika designer osv. Riktigt kul va det i alla fall. Det snyggaste kortet är några som ska gifta sig på Sunset beach, Oahu, Hawaii och direkt efter ska det vara middag på stranden. Vem skulle säga nej till det liksom? Och sen på morgonen så var det en tjej från FN där, dom vill anställa twink för alla deras tillställningar, föreläsningar och sånt. Riktigt kul.

Önskar dock att vi praoade om några veckor, för det är då dom börjar med att sälja massa brudklänningar på Twink. Nu finns det typ bara 3 st.

Imorgon ska jag äta lunch med Elin och Astrid. Och någon annan dag med Lovisa kanske? Hon smsa mig, men mobilen dog..

Nu ska jag kolla på American Idol ha jag tänkt..



Agnes

Twink Groups AB



Snart ska jag göra mig iordning för praoen. Man undrar ju hur det kommer bli att vara i där i två veckor. Det blir säkert jättebra =)

Vet dock inte vad jag ska ha på mig.. Får väl bli något neutralt som inte väcker någon uppmärksamhet :P

Hoppas man får personalrabatt också haha, dom har så fina grejer!



Agnes

Dagarna i bilder

        

(Det går inte att vrida bilderna)

Och jag hinner inte lägga in dom andra bilderna, men det kanske kommer...



Agnes

Bilderna kommer


Håller ju på nu med min nya idé om bildblogg. Men nu så har jag sovit över hos emelie hela helgen och jag har inte mobilsladden här, men jag lägger in bilder när jag kommer hem. Fast det finns typ inga kom jag på nu, aja.. nåt blir det väl.

Snart ska vi till kyrka och imorgon börjar praoen. Riddargatan klockan 11.


Agnes

Haha


Ja, kvällen igår var ju lite.. sjuk. Elin, Astrid, Pontus, Emelie, Victor och jag var i alla fall ute och hade mysigt, men hemvägen blev lite psykad.

Nu sitter jag och Emelie och pratar om gårdagen, ska dit vi va och kolla så att allt är okej. Vi är verkligen uppe tidigt, typ suttit en timme och bara pratat.



Agnes

Ensam hemma, igen


Nu sitter jag ensam i Emelies hus, som börjar bli lite av en vana. Jag träffar henne, får nycklar, går hem till henne och sätter på datorn och äter lite innan hon kommer. Börjar bli lite av en rutin.

Spanska grejen gick väldigt bra, fast nu ska man göra en plansch av det hela och redovisa för klassen efter lovet. Har inte fått tillbaka hemkunskapen men kemin gick jättebra =)

På träslöjden ska jag och Clara förresten börja med värsta coola smyckena. Dom kommer bli skitfina och så ska vi göra flera stycken. 6 st närmare bestämt.

Men nu ska jag titta på Gossip Girls hade jag tänkt..



Agnes

Shuatu


Nu ska jag typ åka till skolan, hoppas det går bra med spanska grejen vi ska ha gjort klart. Som ni kanske märkt så börjar jag lägga in fler bilder, blir lite roligare att läsa då, tycker jag i alla fall. =)


Agnes

Sjukt snygga solglasögon!

image144

Dagen i bilder 6 mars

        



1. Emilia i konstig håruppsättning

2. Fjortislinje
3. Clara i peruk i en video
4. Emmi och Clara =)


Generalrepetition


Kemiprovet idag gick bra tror jag och efter skolan gick jag och Emilia hem till Clara för att göra spanska, men det gick ju sådär.. Sen när jag kommer hem så visar det sig att Lovisa har ringt och att det är generalrepetition på dansen, och det har redan gått 40 minuter, så jag fick skynda mig dit, och började dansa på direkten, helt ouppvärmd, men det gick bra till slut.

Imorgon ska jag till backen med Emelie och vi ska ha med oss massa saker dit och så ska vi ta med oss middag och bara ligga och mysa under en miljon täcken hela kvällen. Kommer bli väldigt trevligt tror jag. Om någon vill med så är det helt okej, säg bara till =)

Nu ska jag skära upp lite ananas och kolla på någon bra film, för jag tycker faktiskt att jag förtjänar det efter en väldigt hektisk vecka.



Whoppa!
Agnes

Dagen i bilder

           


1. Mugg
2. Lennart, Clarabaras älskling
3. Clara <3
4. Emmi och Freddy
5. Emmi och en väldigt fin pose, hah =) <3


Mamma, osten rymmer!


Denna dag har varit väldigt rolig faktiskt, och provet gick helt okej. Det bästa var ju håltimmen Clara, eller hur? Haha. Din mugg var ju inte direkt vacker på tågstationen haha =)
Vi besökte våra nya husdjur, typ världens sötaste sköldpaddor som är pyttesmå! Typ 8 centimeter typ. Och vi har döpt alla =)

Skit


Varför går det aldrig att plugga när man måste? Det går bara inte. Och tydligen så är hemkunskapsprovet skitsvårt för alla som har JP men jättelätt för dom som har Ann-Christine. Usch.

Heading to bed


Har skrivit ganska mycket idag =) Nä men jag har gjort massa annat samtidigt, men datorn har ju stått på, så då kan man ju lika gärna skriva en rad. Hemkunskapen går sådär, jag kan inte riktigt allt det där med selen och det.. Men det ordnar sig nog.

Nu ska jag se klart på Bee Movie som jag somnade till igår.




Agnes

Trött


Tittade på Enchanted ni vet för ett tag sen, men efter tio minuter så tröttnade jag, antar att den är för yngre. Så jag bytte till Good luck chuck och den är riktigt rolig, lite pervers =) Har inte hunnit kolla så länge än. Ska verkligen försöka ta itu med designen sen, men jag orkar inte riktigt just nu..


Agnes

Inte klar


Jag är inte klar med designen riktigt än.. Man ser inte bilderna som är högst upp vilket jag vill att man ska haha, men jag ska försöka klura ut det.. Någon som vet hur man gör? =)

Förresten, det ser ganska bra ut på min dator, bilderna täcker hela bakgrunden och så, men jag vet inte riktigt hur det är med mac och så.. :S


Prov,
Agnes

Sitter här med ettan....

.... och degar.

Är i biblioteket och väntar på lunch. Utamanar varandra i Block Bash, och jag vinner varje gång =)

Tillbaka


Nu ska jag snart till skolan. Har på mig ett godisarmband idag som jag tycker är väldigt fint =)

Efter skolan ska jag hem till Emelie och försöka plugga hemkunskap, men vi vet ju alla hur det slutar..


Peace,
Agnes

Tomorrow


Nu är blogg designen klar ! Den blev väldigt fin enligt mig, men efter sommaren så ska jag göra om den, och så kommer den vara så mycket bättre. Till alla mina vänner så vill jag bara säga att jag har copyright på den här bloggdesignsidén, so it's mine =) Haha

Men den är inte riktigt klar med storleken och så, alla bilder får inte plats på headern och jag orkar faktiskt inte fixa det nu, men jag lägger upp den imorgon.


Nu ska jag duscha och plugga konsumentkunskap.



Agnes

Back in buisness


Nu är jag hemma igen, väldigt skönt. Känns lite skumt att det är skola imorgon, lovet gick verkligen oerhört snabbt. Och nu har jag massa saker att göra i sista minuten..

* Duscha
* Måla naglarna fint (Vilket jag aldrig lyckas med)
* Designa kyrkboken
* Göra klart nya bloggdesignen
* Göra klart spanskaprojektet
* Plugga kemi
* Plugga hemkunskap
* Hitta kläder till imorgon
* Städa..
* Packa upp


Så, som ni ser har jag en del att göra innan dagen är slut.



Fridens liljor,
Agnes


RSS 2.0