Förlåt


Jag vet att jag lovade att lägga in bilder när jag kom hem. Men nu är kameran där nere, och jag har massor med hemkunskapsläxa att göra. Så jag har inte riktigt tid. Men jag tror nog inte att så många bryr sig i alla fall =) Lägger ut bilder imorgon istället.

Nu har jag i alla fall kommit hem från dansen och Emelie. Varit en helt okej dag i största allmänhet. Men nu ska jag faktiskt studera =)



Agnes

Bild


Har precis kommit hem tilm Emelie, efter skolan. Det börjar bli lite tradition att jag går hem hit på tisdagar, sitter lite själv med datorn, och att hon sen kommer och vi slår nya rekord på X.

Idag har det varit jobbigt. Matte, engelska, gympa, bild och svenska.. Men det gick bra. Jag förstörde hela mitt mönster, som jag för övrigt var ganska nöjd med innan, men inte längre. Nästa bildlektion ska vi börja med lera, det kommer faktiskt bli kul =)

Jag skrev ju igår att jag skulle börja lägga in fler bilder, så jag ba: amen jag gör det när jag kommer hem till Emelie. Men nu när jag är här så inser jag att jag inte har sladden med mig. Bra gjort liksom =)
Men jag lägger in dom ikväll.



Peace out,
Agnes

Lite snabbt


Hade bara tänkt skriva lite kort innan jag går och lägger mig. Jag har funderat, och jag tror nog att jag ska börja med en lite mer bildblogg. Det är så tråkigt med bara massa text hela tiden. Sen hade jag ju också tänkt skriva lite mer om kändisar.
Jag vet att det inte kommer hålla, men jag kan ju alltid försöka! =) Tar med mig kameran imorgon till dom första bilderna!


God Natt <3

Sisterhood, probably the best hood in the world

image120

?


Nu har jag planerat klart allt om mitt svenskareportage, men jag har inte riktigt börjat än. Har bara hunnit göra första utkastet, men jag tror att det kommer bli väldigt bra.

Idag var käraste Elin tillbaka =) Har saknat henne.. <3

Hela klassen struntade i sista lektionen för att läraren inte kom, och man får ju gå efter en kvart, så då gjorde vi det. Sen så visade det sig att hon typ kommit efter 16 minuter typ, så alla har fått rött på schoolsoft. Ska klaga på henne imorgon =)
Nu när jag har kommit hem så har jag ätit glass med Martin och kollat på NCIS, den bästa mordserien, absolut bästa. Sen så har jag även kollat på det allra första avsnittet  på Kyle XY. Vill verkligen se andra säsongen. Såå bra =)



image119Evie and Angie = soulmates <3





Agnes

Alien


Sitter i Emelies rum med Em, Lisa, Ilse, Wallinder och Victor. Kollar på Alien och pratar om.. ja..

Hoppas alla har en bra kväll =)
Agnes

Theres only one tree hill


Nu sitter vi här. Girlpower. Vi kollar på otroligt underbara One Tree Hill.
Innan var det folk här, men nu har dom gått. Jag och Alina sysselsatte oss med att spela Gh och bowla i hennes föräldrars arbetsrum. Det var kul i alla fall =)

Nu ska vi smälla i oss glass tills vi spricker.



ELIN<3
agnes

Ensam hemma


Nu sitter jag hemma hos Emelie. Slutade vid ett och då gick jag hem till henne. Problemet var bara att hon slutade vid tre. Så nu sitter jag här, ensam hemma i någon annans hus. =)

Idag hade vi bara so, svenska och kemi. Men vi har massa läxor och sånt till imorgon. Speciellt spanska. Usch.

The romance is dead


Aloha =)

Idag hade vi två timmars håltimme, då åkte jag och Clara in till Sickla och åt på Korat, en jättegod thai restaurang. Efter det shoppade vi lite, sen åkte vi tillbaka till skolan och hade gympa.
När jag kom hem så har jag bara sovit och tagit det lugnt, och nu ska jag lägga in lite bilder till mitt svenskareportage.



Agnes

Neglinge Nobel


God Morgon!

Idag ska jag typ in till Sickla med Lisa och Ilse, men vi får se om det blir av. Då ska jag i alla fall köpa presenter till Clara och Kattis. Ska ju på Neglinge Nobel ikväll. Det ska bli jättekul =)

Just nu spöregnar det och jag har inte ens hunnit äta frukost och jag missade dansen. Så den här dagen verkar ju bli lyckad =)


Agnes

Sushi


Nu har jag ätit sushi och varit på konfirmationsträff. Prästen vi ska ha heter Örjan och verkar vara en ganska rolig skum gammal gubbe ni vet? =)
Vi fick veta massa om Malta och nu längtar jag ännu mer! (Om det nu är möjligt) Man fick se massa foton och han berätta massa. Man får åka Banana boat och och åka sån där flyggrej efter motorbåt. Fett läskigt.

Idag har det varit vanlig skola, vi började med våra arbeten i träslöjden. Jag ska göra en gammeldags stor tränyckel som man sätter krokar på och så kan man hänga riktigt nycklar på den :P

Killarna körde hockeymatch och vann med 11-2



Agnes

Paris med sitt senaste tillskott

image118

Sjukt gullig ! Men kanske inte så bekvämt med dom där kläderna på? =)

Intervju


Idag har jag varit uttråkad. Har kollat klart på alla Satc, så jag har typ inte haft något att sysselsätta mig med. Jag borde tagit med mig Sandor slash Ida boken från skolan, men jag tänkte ju inte på att jag kanske skulle vara sjuk dagarna efter :P

Snart ska jag till dansen, men inte för att dansa. Jag ska intervjua Ulrika (dansläraren) för ett reportage jag gör i skolan. Sen ska jág hem och plugga till spanskan imorgon.



Peace out,
Agnes

Armani

image117

För några dagar sen lanserade Beyoncé den nya Armaniparfymen. Hon är doftens ansikte utåt.



Eddie Murphy, skild efter bara 2 veckors äktenskap


Satc


Har precis duschat. Ni vet typ på helgen eller när man är sjuk och bara ligger och kollar på film hela dagen typ? Det har jag gjort idag. Men man känner sig ju inte direkt så fräsch efter ett tag, så nu har jag tagit en dusch och ska återgå till tittandet av Satc.

Tror att jag kommer imorgon i alla fall =)



Agnes

Sjukling


Är sjuk. Mådde ju jättedåligt igår, och idag med så jag är hemma. Har kollat på gårdagens Ugly Betty och ska snart titta lite på Satc. Men jag tror nog att jag kommer till skolan imorgon.
Förresten, är det någon som vill följa med mig till stan i helgen? Jag måste köpa en jätteviktig grej ! =)

Men nu ska jag poppa popcorn och titta på Satc.





Det kommer gå bra Emelie <3
Agnes

Posh, Marc Jacobs nya ansikte


House of Holland


Nu sitter jag hemma hos Emilia. Vi har ätit massa pasta och hämtat hennes småbröder. Snart ska jag hem och kolla på Satc och duscha. Imorgon ska jag vara med Emelie innan hon läggs in på sjukhuset.

Idag har variten bra dag. Är lite trött. Mycket läxor på en gång.


Agnes


Det är någonting i alla fall =)


Nu har jag pratat med mamma och pappa. Jag kommer få 3000 kr för mina betyg. Jag lyckades övertala dom haha =).
Jag kommer inte kunna använda allt nu, för jag har bestämt mig för att spara allt till Malta istället. Då kan jag shoppa massa där, presenter till alla, framför allt Emma.

Nu ska jag kolla på Satc och fixa allt till imorgon.



Agnes

Snygga Sienna Miller


Nicole Richie har fått en flicka


Söndag


Inatt så sov jag nere i Gillestugan. Orkade inte ta upp mitt efter natten innan. Men det var jätteskönt i alla fall =)
Idag ska jag till kyrkan på Gudstjuänst, och efter det ska jag och Malin ut och prata. Vi har mycket att ta igen.

Fick ju betygen i fredags, och jag tyckte väl att dom blev bra. Är bara sur på bildläraren, för att alla mina arbeten försvann utom min portfolio, så hon ba jag kan inte ge dig MVG eftersom jag nästan inte har något att betygsätta dig på. Det är ju inte mitt fel att dom försvinner när jag inte äns är där!

Mitt rum ser hemskt ut.


Agnes

Liar liar


Igår så var jag hos Emma, och efter det så sov Elin och Astrid över. Det var jättemysigt, massa filmtittande, tvspelande och onyttigt ätande =).
Men efter dom hade gått så började jag känna mig jättehängig, och sen blev jag bara sjukare och sjukare. Så just nu mår jag inte särskilt bra. Feber osv.

Imorgon ska jag till kyrkan och sen ska jag vara med malin <3



Klicka för stor bild  Skitsnygg jacka

Mks outfit den 10 januari

Klicka för stor bild

Paint it black

Idag har varit en bra dag. Men jag har varit väldigt trött, så jag tror att jag ska lägga mig jättetidigt idag och bara sova. Sova är det bästa som finns =).
Vi slutade kvart över ett och klockan tre skulle några träffas på Kringelgården och fira Clara som fyller år idag, (Grattis!) men jag var så upptagen med att titta på Satc och spela Gh så jag glömde helt bort tiden! V id fyra ringde Astrid, och det var då jag insåg att jag missat alltihop. Men det gör nog inte så mycket.

Imorgon får vi våra betyg. Första lektionen. Usch. Tänk ifall man får jättedåligt liksom och inser att man inte kan komma in på den linje man vill i första ring. Ja, man kan ju såklart höja sig, men ändå =)

Imorgon ska även jag och Astrid hitta på något, (Elin med antar jag? =)) det ska bli jättekul i alla fall, för vi har ju inte umgåtts på evigheter!




Sisterhood,
Agnes aka Angie

<3

image116

älskar henne


 image115




 




















1 januari '08


 

Idag vaknade jag vid halv två. Det blev sent igår.

Har tittat på Harry potter filmen och bara tagit det lugnt. Har tänkt på att det inte alls är så långt kvar på detta lov. Snart början andra terminen av åttan, då man får sina första betyg och sånt. Sen efter det kommer sommaren. Och Malta. Längtar stört mycket.





God jul och gott nytt år !


2008 kommer bli bästa året hittills, det ska vi se till <3


RSS 2.0