Måste allting alltid förnyas?

Är det inte bara jag som tycker att gamla facebook var mycket bättre?

Midsommardröm

Sitter nu ute på landet. Har precis varit vid bryggan och solat och badat lite. Det blev aldrig något med Emma, hon va tvungen att åka till doktorn, så jag åkte hit ut istället. Ska hitta på något när jag kommer hem istället och när hon mår bättre!

Jag älskar verkligen landet. Jag skulle nog aldrig kunna tänka mig att bo här, men som sommarställe är det perfekt! Pratade precis med Malin, (gud vad jag saknar henne!) och vi tänkte att några kunde komma hit ut och sova någon långhelg när skolan börjat. Det finns sängar till 9, men det blir väldigt trångt. Men vi kanske blir några som grillar lite, solar och umgås =) Det var 25 grader i vattnet nu när jag va nere. Men det är en insjö, så det är lite varmare än i Saltsjöbaden! Önskar man kunde lägga in bilder, men jag glömde sladdarna..

Men nu ska jag och pappa börja grilla, mamma och Martin kommer snart med pendeln.

Sola

Är nästan klar med garderoben, men det känns som om jag typ inte har några kläder kvar..
Idag ska jag i alla fall vara med Emma. Vi ska typ cykla till Dam&Herrbadet och ligga där hela dagen. Har faktiskt bara badat i Sverige två gånger i år, har ju knappt varit hemma.

Vintage

Har kommit hem från stan nu med Elin och Astrid. Vi hade det sjukt trevligt, och lite saker hittade man också! Kan lägga upp bilder sen.

Det här lovet har verkligen känts kort, och nu skulle jag egentligen bara vilja vara hemma med kompisar, men jag åker imorgon och kommer kanske hem någon dag här och där, men annars är jag borta ända tills någon dag innan skolan börjar. Förre lovet hade man så mycket tid, nu stressar jag typ liksom. Kommer vara helt körd när skolan väl börjar..
Hah, men nu ska jag försöka rensa min garderob, det blev aldrig av igår.

Rosa strumpor

Nu håller jag på att packa upp och göra mig iordning. Efter restaurangen ikväll så ska jag först rensa min garderob och sen vara med nån kompis.
Har även tittat ut 10 second hand affärer i stan som ligger ganska nära varandra. Ska dit med Nora sen, men kanske Emelie vill åka dit på torsdag?

Men nu måste jag göra mig iordning. Förresten så verkar det inte som att så många är hemma, men jag kanske har fel? =)

Lila klänning

Är hemma nu!
Har haft det sjukt bra, men jag är så himla trött, så det är jätteskönt att vara hemma. Har varit på massa heliga platser, beställt roomservice, solat, badat i döda havet, shoppat. Helt underbart.

Idag fyller Emmy år och vi ska äta middag på Holmen, men ikväll är jag fri, om någon vill leka? =) Ring

En lite dåliga bilder, men men



Farewell

Nu åker vi. Hela vägen bort till Jerusalem. Borta en vecka. Vi har internet hemma hos Shalill, men jag tror inte att vi kommer vara inne så mycket, men jag kanske skriver något inlägg.
Ska bli riktigt kul att träffa Mona igen också, har inte träffats sen Kanariöarna.
Men nu börjar dom lassa in allt i bilen så jag måste gå, kanske hinner lägga in någon bild på hotellet också!


Kommer sakna er!
Agnes

Såhär ser mitt skrivbord ut


Från fula jeans till ganska snygga jeansshorts!

Före:



Efter:


Kanske inte världens snyggaste, men en tydlig förbättring i alla fall!

Sushi

Har precis ätit sushi från Sayonara. Hade tänkt börja packa eftersom det typ inte har blivit av. Har bara precis börjat och man hinner inte packa imorgon.
Spöregnade verkligen innan idag. Såg massa blixtar. Man hörde hur regnet smattrade, och jag gick ut en stund. Genomblöt och jätteglad.

Har förresten gjort om ett par jättefula jeans, och nu är dom riktigt snygga, kan visa bilder =)

Vänner

Mjukiskläder, spöregn, åska och Vänner. Älskar det.

Packa

Idag ska jag bara packa och göra mig iordning. Så himla dåligt väder ute, så man kan ju nästan inte göra något annat.

När jag kommer hem så ska jag rensa min garderob hade jag tänkt. Det ser verkligen hemskt ut! Allt bara ligger huller om buller. Men jag har en ide på hur allt ska se ut, så det blir nog bra!

Refresh

Idag har jag varit i Sickla. Hittade ett par jättefina skor, en ring och ett par jeans. Det är väl i princip det jag har hunnit med idag. Ska börja packa nu för Israel. Längtar

When there's nothing left to say

Hello
Har precis tittat på Anne Franks Dagbok. Satt typ och snyftade igenom hela filmen. Det är ju liksom att filmen är baserad på en sann händelse som gör den.. Ja, hemsk.

Egentligen skulle jag och Ebba vintageshoppa idag, men det blev inte av. Så jag har suttit hemma, packat, tittat på Lejonkungen med Emmy och Martin och typ ätit. Riktigt intressant dag enligt mig. Men nu ska jag göra mig iordning och titta på Bert. Min favorit.

Mottagning

                    

Satc med Ebba

                    Regnbåge i bakgrunden
Så man vet vad som är höger och vad som är vänster

Hallon.

Okej, det va lite mer komplicerat än vad jag trodde och jag är så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna. Men imorgon kan jag lägga in bilder. Då kan jag lägga in från när jag va med Ebba också =)
Godnatt

"Fanns det några klämmiga killar då?"

Nu är jag konfirmerad. Hah.

Har haft en riktigt bra dag. Har fått sjukt fina saker. Och eftersom ni bara döör av spänning över vad jag har fått så kan jag väl ta och berätta det =)
Ett par örhängen, ett berlockarmband som är jättefint, ett guldarmband (släktgrej från 1800-talet) Ett guldkors halsband, silverhalsband, Marc Jacobsparfym, Christian Audigier mjukisbyxor, pengar, choklad och så vidare =)

Har även behövt tampas med småkusiner hela dagen, har träningsvärk så det va sjukt jobbigt att hoppa med dom, för dom vill att man ska ge dom studs hela tiden, så jag är helt slut! Kan lägga in lite bilder, men sen är det bums i säng!

Strumpproblem

Har kommit hem nu från stan. Filmen va OTROLIGT bra, och ja, jag fick en liten tår i ögonvrån då och då =)
Efter filmen köpte vi pastasallader take away och satte och i en park på gräset. Och efter det vintagefunderade vi lite och sen gick vi till Skrapan och köpte lite på Monki. Eller jag köpte en tröja, men Ebba köpte två jackor och en väska. Kan visa bilder imorgon, måste gå och lägga mig, ska upp sju imorgon, åka tidigt till kyrkan. Ska konfirmera mig! =)

Godnatt!

Absolut utan tvivel världens sötaste


Satc - the movie

God morgon

Idag ska jag in till Söder med Ebba och kanske några fler och titta på Sex and the City-filmen. Har verkligen velat se den jättelänge, så jag är skitglad! =)
Matilda rådde mig att ha på mig vattenfast mascara haha.
Men nu måste jag städa mitt rum.. Får ju massa som kommer hit imorgon. Konfirmerar mig ju =)

Ed hardy

Tillbaka efter att ha varit i stan 7 timmar. Har faktiskt haft riktigt kul, men nu har jag typ nackspärr..
Har köpt 8 tröjor och ett par mjukisbyxor som jag ska få i konfirmationspresent. Riktigt snygga från Christian Audigier.

Det va helt okej väder i stan idag, träffade Ebba på Pilgrim. Hade tänkt hitta på något imorgon med dom som är hemma. Så det är bara att ringa. Vi kan ju typ grilla eller något! =)

Nu ska jag äta lite och sen ska jag ut. Härligt med sommar

Imorgon

Har suttit och tittat på Morden i Midsomer med hela familjen. Hade tänkt gå ner och äta lite kaktus&citron sorbet och italiensk chokladglass =).

Imorgon ska jag in till stan med Nora. Tror nog jag ska införskaffa en jeansjacka som jag har haft ögonen på och en klänning. Sen ska jag köpa lite från Christian Audigier affären i Sturegallerian till konfirmationen. Om jag hittar något fint. Vi får väl se vad det blir! =)

Peacocks


Hello =)

Inatt har Nora sovit över. Vi hade mysigt igår med ett Bertmaraton, haha. Sjukt bra.
Idag har vi ätit hallon och hårt bröd. Sjukt gott. Vi har fått jättemycket hallon i år!

Snart kommer mamma och Emmy hem, dom har inte träffat mig sen jag åkte till Malta, så dom vet inte att jag har klippt lugg. Ska bli spännande =) Eller inte..
Ska äta grillat till middag, innan idag va det ju soligt, riktigt grillväder, fast nu är det värsta molnigt. Men vi klarar nog av det.

So close, but yet far away


Smultronställen

Otroligt härlig dag jag har haft. Sovit ut, plockat smultron, delat ut presenter, tittat på film med Martin. Nu ska jag packa upp och sen ringa en kompis. Det har förresten regnat idag, har inte sett regn på en månad. Känns som riktig svensk sommar!

Imorgon ska jag in till stan och köpa konfirmationspresenter och en ny klänning. :)

Home, sweet home

Jag är äntligen hemma! Efter en vääldigt lång dag med flyg och byten. Har faktiskt redan ätit svenskt lösgodis som pappa hade med till Arlanda. Orkar inte skriva mer just nu, ska sova, men vi hörs imorgon!


Agnes


Bugibba, busshallplats


Saknar er!

Hej alla!
Maltabloggen gar inte speciellt bra, men vi har inga datorer, sitter pa ett internetcafe nu i alla fall i Bugibba. Vi har det skitbra, sjukt varmt och massa bad. Fats man blir inte sa brun, vi ar liksom inte sa mycket i solen, vi har massa aktiviteter hela tiden.

Var familj ar jattebra, men deras mat ar bara fett fett fett. Jag kanner mig som en javla tjockis, och brun ar man inte heller. Men vi har javligt kul i alla fall. Har shoppat massa ocksa, men det far ni se nar jag kommer hem. Saknar er alla sjukt mycket, och jag kommer hem pa sondag, sa da far alla som e hemma hitta pa nagot!

Kommer hem snart! laangtar!
Agnes

RSS 2.0