Vattenkrig och Pizza

Hejhej alla solbrända =)

Idag har det varit soligt och varmt, äntligen!
Först så var jag och Emilia på Dalenbadet och solade. Vi åt lunch där och badade. Sen gick vi hem till mig och kollade på Fucking Åmål och åt kladdkaka.

Sen gick vi till Jugges och mötte Kattis. Vi åt jättegod pizza och sen mötte vi Malin.
Vi kollade på The Guardian, asså seriöst en av världens bästa filmer. Medans så fick Kattis och Malin en liten bitchfight som inkluderade väldigt mycket vatten. Dom stänkte ner hela Kattis rum. Jag skulle inte bli förvånad om det visade sig att Kattis fått vattenskador i sitt rum snart. =).

Efter det var det dags att gå hem, vi ville ta ett kvällsdopp, men det blev aldrig av. Men vi följde Emmi till tåget. Sen var Katti och Malin bara så sjukt underbara och följde mig hela vägen hem. Jag älskar verkligen dom.
På vägen hem så snackade vi väldigt mycket om allt som hänt. Och jag har ju varit på landet, och det visar sig att jag har missat en hel del!
En viss person har tydligen ljugit och alla ska prata ut med den personen och blabla.. But That's Life =)

Nu ska lilla Agnes gå och lägga sej.




Good night, sleep tight. Oh, and don't let the bed bugs bite!
Agnes

Kul dag..

Jaha.

Idag har inte gjort någonting som äns är värt att nämna.
Jag sov till halv tolv. Sen åt jag frukost och kollade på tv.
Sen var jag inne på datorn, jag har kommit in i en spelperiod när jag spelar massa spel hela tiden. Aja, efter det så var det film som gällde.
Sen gjorde jag en kladdigt god kladdkaka. Medans så gjorde Martin middag till oss. Mamma, Pappa och Emmy är på  någon kurs, för Emmy ska ju börja övningsköra.

Sen kollade jag och Martin på Family Guy-avsnitt. Han har fått någon kabel så om man sätter in den i tvn så kan man kolla på alla filmer som finns på Ipoden. Asså, man kan kolla det på tvn. Så det gjorde vi.

Sen kollade jag på Miss Marple med föräldrarna.
Jag hade faktiskt inget bättre för mig. Och nu sitter jag här.

Ännu en värdelös dag. Men det är väl det sommarlovet handlar om antar jag. Bara göra massa ointressanta grejer för att man inte orkar något annat.

Någon som vill åka till gröna lund med mig snart? Är verkligen sugen på det =).





Live Life,
Agnes


Agnes Citat:



What Doesn't Kill Me, Can Only Make Me Stronger.



Dagens Filmreplik



- It's not just a bag. It's a Prada.


White Chicks.

Here Comes The Sun

Hej hallå.

Idag har jag varit inne i stan med Emma. Det regnade lite ett tag, men annars var det helt okej.
Vi var väldigt sega idag däremot. Vi var typ inne i varje affär en timme. Så vi hann inte kolla så mycket. Men det blev i alla fall ett coolt nagellack och en tröja för mig. Det är en grön t-shirt som det står "Here Comes the sun" på. Den är jättefin. Och jag tror att jag är inne i en t-shirt fas just nu. Jag älskar t-shirts. T-shirts med coola tryck på. Ååh! Vill ha! Me Like!

Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska nog kolla om Elin och Astrid är hemma. Sen så ska ju jag och Malin hitta på något den här veckan. Det kanske blir alla fyra? Vem vet? =).

Jaja, men nu ska jag fortsätta med mitt.


Sand in my shoes,
Agnes

ÄngsholmenBloggen =)


Okej, kanske helt ointressant för en del av er. Långt och tråkigt. Men för dom som har lust att ta reda på vad som egentligen hände så tänker jag skriva in det nu. Har liksom inte hunnit innan. =)
(Skriver direkt ur boken)

Onsdag, 27 juni.
Hej alla sommargalna.
Just nu är det spöregn, men mysigt ändå.
På Ängsholmen har man två pass varje dag. Idag hade vi först Pyssel. Det var skönt att vara inne när det regnade så mycket. Hade inte direkt viljat ha segling eller kanot.
Jag och Clara gjorde var sitt "Kompisarmband" som det heter. Men efter tag så gav Clara upp.=)
Sen kom Barkenhyddan in och vi prata lite och så..
Sen var det lunch och dags för andra passet. Kanot. Alla var tvungna att välta kanoten! Och det spöregnade utomhus! Det var typ seriöst 10 grader ute. Men alla klarade det i alla fall.
Efter middagen skulle det bli päronjakt. Alla deltagare kallades för päron=). Så alla skulle springa och gömma sig, så skulle ledarna leta efter päronen. Och dom som blev hittade skulle bli ikastade i vattnet. Men det regnade ju, så det blev ingenting..
Sen kom Kalle Ramberg in till vår hydda. Det fanns inget att göra i Barken sa han. Så jag, Vendela, Emma och Kalle snackade typ nån timme om spöknatten och vad som hände förra året=).

Torsdag, 28 juni.
Idag hade vi först "ODC". Eller Outdoor Challenge. Man ska göra olika grenar med hyddan, samarbetsövningar. Det var ganska kul antar jag.
Sen efter lunchen hade vi Knös. Det innebär att man ska gå runt och städa ön. Men vi orkade helt enkelt inte, så vi gick och duschade istället.
På kvällen var det första discot. Det var verkligen jättekul! Roligare än vad jag trodde att det skulle vara.
Men det var väldigt varmt, så man fick gå ut ganska ofta. Henny var helt galen på dansgolvet. Dansa runt och skrek i princip hela tiden=). Efter badade vi i Norra Byn. Fast det var absolut förbjudet. Men vi var verkligen tvungna! Så varmt det var.

Fredag 29 juni.
Idag var det temadag, Bröllop. Man skulle göra massa olika aktiviteter. Det var kul i alla fall. Varje hydda fick något att klä ut sig till, och vi fick vara "Stureplan".  Och Barken skulle vara "Maffia". Haha=).
På kvällen kom Petter Ville och Agge. Dom berättade värsta grymma historien om Per Bagge.
Klockan halv tre på natten kom några killar från Barken. Kalle och Robin tror jag. Dom ville skrämmas, men det gick inte så bra. Vår dörr gick sönder och det tog typ en halvtimme att sätta fast den igen. Alla vakna, riktigt pinsamt läge för dom =).

Lördag 30 juni.
Idag hade vi först Hepp. Då får man typ göra vad man vill. Så vi gick och duschade och städade hyddan. Vilket verkligen behövdes.
Sen hade vi segling. Jag, Matti och Clara seglade i en optimist. Vi höll typ på att kapsejsa hela tiden, men det gick bra till slut=). Det var kul, men det regnade lite och så var det kallt.
På kvällen hade vi fotbollsturnering. Det gick ganska bra, men vi vann inte. Barken kom tvåa i alla fall, men dom borde ha vunnit. Det andra laget sög typ egentligen. Men dom hade en grym kille som gjorde mål hela tiden typ.. :S Senare på kvällen, vid klockan två så smög vi ut ur våt hydda. Sen gick vi och väckte Barken. Egentligen skulle vi mötas vid Loggen, men dom vakna aldrig=P. Anledningen var att vi skulle busa=). Jag, Bubben, Vendela och Sofia smög till Snipan. Vi öppnade försiktigt dörren, dom låg ju där inne och sov. Vi roffa åt oss alla skor och sprang därifrån. Sen gick Kalle och Robin upp på Loggens tak och radade upp alla skor på kanten. Såg väldigt kul ut=).
Sen hämtade vi våra sovsäckar och gick till Flaggberget. Vi skulle nämligen sova utomhus. Det var kul, men klpckan var fem på morgonen och ingen hade somnat. Så då gick alla tillbaka till hyddorna utom typ 5 stycken som stannade.
Det var meningen att på morgonen så skulle Snipan och dom andra hyddorna komma till Loggen för att äta frukost, och då skulle dom se alla skorna. Men vi hade ju ingen aning om att det skulle börja spöregna. Så alla skor blev dyngsura. Det var faktiskt inte med flit, men kul var det! =)

Söndag, 1 juli.
Idag hade vi först Pyssel. Jag gjorde ett coolt kompisarmband.
Sen hade vi Höghöjdsbana! Det var väldigt kul. Clara ramla tre gånger haha, men jag klarade mig.=)
Vendela ramlade också massa gånger, älsklingen
På kvällen hade vi intressepass. Då gick jag till Pyssel igen och gjorde ännu fler armband. Barken har åkt iväg på hajk, lite tråkigt utan dom..  :/

Måndag-Tisdag, 2-3 juli.
Idag hade vi först hajkförberedelser. Sen efter lunch seglade vi till hajken.
När vi kom fram blev jag och Vendo iputtade av killarna i vattnet. Det var inte så mysigt, men kul =). Jag försökte putta i Joel, men det gick inte särskilt bra. På kvällen satt jag och Alex i typ två timmar och försökte i alla fall att spela gitarr. Det blev ganska bra mot slutet. Vi lärde oss "Stand By Me", fast ingen av oss hade spelat innan.
Jag och Alex somnade i tältet, men dom andra var uppe hela natten. Klockan kvart i fem kom Victor och väckte mej och Alex. Han sa att klockan var halv tio och att vi skulle åka nu och att alla väntade på oss. Jag och Alex fick typ panik! Vi hade ju inte äns börjat packa än. Men sen fattade vi skämtet efter tag, tröga hah=).
När vi kom hem hade vi bastu och bad. Det var härligt eftersom jag var så sandig. Det kändes som om jag hade en hel sandstrand i håret.
I Miss Our SIsterhood

Onsdag, 4 juli.
Inatt hade vi korridor. Eller spöknatt som det också kallas. Vi väcktes av Karin som sa att något hade hänt och att vi skulle samlas i södra byn. Sen skulle vi gå runt på massa olika stationer. Det var skitläskigt! Särskilt när vi skulle ner i källaren, Urk!
Vi hade i alla fall sovmorgon efter det, vilket var ett stort plus. Sen fick alla äta brunch. Inte särskilt gott faktiskt. Jag kan inte äta äggröra och feta korvar på morgonen. Jag får spykänslor. Petter ska sova hos oss ikväll och berätta Jan Adrian historier. Dom är asbra med överdimensionella takbjälkar och sushi=). Men nu ska jag öppna min present från min hemliga kompis.
Hej svejs, Lingonfejs!

Om du nu har orkat läsa så här långt så är det nog skönt att det inte kommer mer nu. Jag glömde skriva dom sista dagarna, men det var verkligen kul=).


Längtar tillbaka.. Saknar er alla jättemycket verkligen.

Saknar Min Bästis




Jag saknar våra flummiga filmkvällar.
Jag saknar när vi skrattar åt varandra och gör den där roliga minen.
Jag saknar att äta glass med chokladsås på studsmattan.
Jag saknar att vara hundvakt åt perversa hundar.
Jag saknar att göra konstiga danser med dej och badbollar.
Jag saknar att spela tönt sims med dej.
Jag saknar att göra headers till bloggen med dej.
Jag saknar att vara med dej.
Ms Bunny saknar sin Mr Ö.

Saknar min Elin.


Dagens Filmreplik



- What's up yellow brothers? The Yinks in the house!


Not another teen movie.


Förlåt =)

Sorry,

Typ nån dag efter att jag kom hem från Ängsholmen så hade jag inget att göra. Och då visade det sig att pappa och Martin skulle till vårat landställe. Och jag som inte hade något bättre för mig packade en snabbt en väska och följde med.
Det är anledningen till att jag inte har skrivit på ett tag. Men nu är jag hemma igen =)

Just nu sitter jag hemma hos Emma och vi kollar igenom senaste Elloskatalogen. Vi har varit nere och gosat med hennes små kattungar. Såå söta =)

Den 13 juli ska jag till Ingarö. Yes! Det är den stora ljuspunkten i mitt liv just nu. Två dagar med sol, bad, Ben & Jerrys, bastu, roddbåt, ring efter båten, verkligen jättegod mat, 1000 filmer, sena kvällar. Exakt så som jag vill ha det. Med dom absolut bästa =)

Men nu räcker det.




Ms Bunny saknar sin Mr Ö,
Agnes

 


Dagens Plagg

Nytt Halsband:)

Tänkte börja med det som så många redan har gjort. Att sätta in bilder på dagens plagg. Har valt att kalla det Dagens plagg eftersom nästan alla andra kallar det Dagens Outfit. Men men. Det här har jag på mig idag i alla fall=)

                                         


1.   Grå kofta med lite mönster, Odd Molly
2.  
Vitt underlinne, Zoul
3.  
Vit klänning med knappar, Gina Tricot
4.  
Långt halsband med blått hjärta, Urban Outfitters
5.  
Svarta tights med spets, JC



Urban

Hej alla shoppinggalna på sommarrea =)

Idag har jag varit inne i stan med Henny. Jag köpte två par halsband från Urban Outfitters. Båda är verkligen jättefina, men det ena ska min syster få i födelsedagspresent.
Henny köpte en klänning, ett par röda pilotglasögon, två par halsband och hårklämmor.
Allt hon köpte var också väldigt fint=)

När vi kom hem så gjorde vi te med skummjölk och åt daimchoklad. Medans vi åt så pratade vi om allt som hände på Ängsholmen, vilket var ganska kul faktiskt. Man längtar verkligen tillbaka.

Sen åt vi sushi och sjöng Singstar hela kvällen.
Men nu ska jag kolla på Mr Beans Holiday och städa mitt rum ordentligt. Min mamma har kommit på en ny korkad regel. Att om jag inte städar rummet så får jag ingen månadspeng.
Men det är ändå ganska bra, för jag städar inte rummet så ofta, så jag tror att jag kommer göra det nu.

Men åter till filmen.



Sisterhood means something,
Agnes


Sommarrea

Hejhej :)

Imorgon ska jag in till stan med Henny och Emma :). Jag ska försöka hitta någonting på Urban outfitters, typ ett halsband eller någon accesoar. Har typ inga alls. Eller inga fina i alla fall ;)
Jag vill köpa ett halsband med en stor röd jordgubbe på, det är så hiimla fint =).

Dessutom är det ju sommarrea nu, så jag kanske hittar något annat också.
Men nu ska jag packa upp från Ängsholmen, sen ska jag nog gå och lägga mig. Har inte vant mig riktigt än, så jag är väldigt trött.


Emelie betyder mest,
Agnes


Hemma igen!

Heej alla glada små sommarbarn.

Nu är jag äntligen hemma. Efter två veckor på Ängsholmen. Det var nog en av dom roligaste sakerna jag någonsin har upplevt. Men jag hade nog inte velat vara en vecka till där ändå. Jag saknade alla här hemma så sjukt mycket. Jag tror nog att två veckor är perfekt för mig.

Idag ska jag packa upp och vara med kompisar som jag inte har träffat än. Så skönt att vara hemma.
Jag har tagit en riktig dusch i normalt vatten och gått på en normal toa! Efter dass i två veckor så blir man nästan galen!

Ska lägga in alla bilder så snart jag kan, men kamerabatteriet dog. Ska bara ladda den först och sen kommer allt på en gång =)


Men nu ska jag ner och göra frukost.


Saknar sisterhood,
Agnes


RSS 2.0