Saga och Agnes

Idag har jag varit på konfirmation och mottagning. Elin och Astrid fick finfina saker och vi hade ganska kul med deras kusiner :) Jag vr den enda som inte tillhörde släkten.

Sen jag kom hem har jag sovit lite och ätit middag. Ska lista ut vad man kan ha på sig imorgon. Vi har konstaterat att alla borde börja lite mer med högklackat i skolan kanske. Vi går ju faktiskt i nian :)

Pumpa soppa

Igår va jättekul! Har saknat Alma så hiimla mycket! Och nu är hon här! :D

Först åkte jag och Alina in till centralen och mötta henne, sen blev det tacobar och skoköpande. Efter det insåg vi att vi hade hur mycket tid som helst innan bion började så vi gick lite sightseeing, stoppade på Espresso house och sen gick vi till bion :) Mamma mia blev det. Sjukt bra film! Kommer nog se den fler gånger!

Moulin Rouge - världens bästa skumma film


Angels on the moon

denna dag har varit tuff. Verkligen. Utan musik, vad skulle man ta sig till?
Ska ut med Lovisa på en promenix snart kanske, fast jag har massa läxor så jag vet inte riktigt om jag hinner. Imorgon kommer i alla fall Alma och då kommer jag vara glad! :)


Slöjd

Börjar halv nio idag, har slöjd för första gången i nian. Man ska tydligen få sy kläder, vilket ska bli sjukt kul! :) Enda problemet är att jag inte har någon aning om vad jag vill göra.. Men det löser sig nog! Nu ska jag titta lite på Project Runway från igår.

"Hej och välkomna till Vad Tycker du!"

Håller på och laddar upp pinsamma videos på mig och Henny när vi va små. Det va inte frivilligt, Henny övertala mig, så ni vet. Jag vill inte ha dom där så att alla kan se dom direkt..

Medans dessa otroligt pinsamma videos laddas upp så ska jag ta en dusch, sen ska jag sova och jag hoppas ingen väcker mig :)

All the way home and back again

Oscar Falk » Plaza Magazine » 3

Cobril

Nu har jag kommit hem från Mattssons, Malin va också med vilket va kul :) Vi har gjort massa listor och pratat äckliga saker. Har hunnit fixa min kalender nu också, blev riktigt bra! :)

Igår blev jag väckt 4 gånger när jag skulle sova! Två gånger av att det ringde och två gånger för att någon kom in i mitt rum, och det är ju så svårt att somna om när man har blivit väckt, så äntligen när jag somna så kom något nytt och väckte mig. Haha. Det va hemskt, jag va så sjukt trött. Så idag ska jag typ lägga min åtta haha.

Pissunge

Aah! Jag är så arg så jag inte kan andas

This is fact, not fiction

Vanlig ointressant dag, ska till Bobergsklipporna strax, känns som om jag bara blir sjukare och sjukare, måste nog sova mer och mer :) Sova är det bästa som finns.

Camilla Åkrans » Numéro Homme » 3

Potion

Första riktiga skoldagen. Helt okej, måndagar verkar inte vara fullt så farliga som förra året :) Efter skolan va jag med Elin och Astrid, vi lagade middag och tittade på Satc. Jag och Elin kom även på nya ersättningar för fjortisuttryck..

Har ni hört Elin säga portion någon gång? Haha, ta bort R:et och säg det, det låter skitkul, typ som om hon nyser! :)

Fireflies

Nu har jag precis kommit hem från Elin och Astrid. Vi åt lite glass och tittade på Center Stage. Innan idag så hann jag även med att kolla lite på Mio min Mio. Gud vad länge sen det va!

Imorgon är det skola, och jag är inte alls redo. Vill bara sova, igår sov man ju sådär :P

Perfekt

Klart, stört snyggt eller hur? :) Tack så jätte mycket Sophie!




Mmm, perfect

Nu är min kalenderdesign snart kar. Vi gör lite ändringar bara. Den blir sjuuukt snygg! Lägger in bilderna snart!


Chipmunks

Nu är vi typ klara med frukosten haha, nä men vi blev klara för en stund sen, men vi tog väldigt lång tid på oss. Har spelat in massa videos också, mindre bra videos :)

Nu ska jag hem snart och städa klart så ska vi träffas ikväll efter fotbollen. Härligt väder idag också, funderar på att ta sista doppet i havet innan det blir så kallt igen.

Vaknade till ljudet av Teletubbies

Nu håller jag, Elin och Astrid på att göra en riktig brakfrukost. Vi hade det kul igår, först var vi på Solsidan, och när vi kom hem åt vi massa glass och tittade på någon film. Vi sov nere i tv-rummet, och alla somna till tvn, så det första jag hör på morgonen är den där jävla skrattande bebisen i Teletubbis, ni vet den som är i solen? Haha!

Städa


Håller på och städar nu, äntligen, det behövs verkligen. Blir riktigt bra. Blev ingen stan idag heller, för jag hann verkligen inte. Men snart så, haha.
Har hunnit med riktigt mycket idag, men har inte gjort allt riktigt än, ska ju till Elin och Astrid snart, så jag måste skynda mig!






The best kind of hunger

Calle Stoltz » The Gloss » 4

Utbytesstudent

Gud vad svårt jag har att bestämma mig. Det kom hem massa kataloger idag från STS om att bli utbytesstudent ett år, och nu försöker mina föräldrar få mig att åka. Men jag vet inte riktigt. Ett helt år utomlands och inte känna en enda från början? Låter skrämmande. Har i alla fall tittat på några länder, Kina, USA, Nya Zeeland, Sydafrika eller något spansktalande land. Så om någon vill åka med mig? (Någon som jag känner haha) så säg gärna till! :D

Me like

Filmen igår va faktiskt rätt bra, blev lite invecklad ett tag, men bra va den!

Ikväll ska vi ha riktigt kul. Ska äta middag hemma hos Mattssons med några och sen ska vi ut, och sen kommer vi tillbaka och sover hos dom. Ska försöka åka in nu på dan till stan och köpa dom där skorna jag har babblat om. Vill verkligen ha dom!

Out and about in Manhattan

Vill ha en rutig skjorta, fast jag skulle nog aldrig använda den..

Klicka för stor bild

Casanova


Idag va jobbigt. Men vi klarade oss igenom det i alla fall. Och störttrött som jag va så åkte jag ändå och mötte Nora för att shoppa. Köpte en jacka, en grapefruit, puder, örhängen och lite annat smått och gott :) Skorna fanns inte där vi va, men jag ska till en annan affär imorgon. Nu ska jag ta och titta på Casanova, har aldrig sett den, men jag älskar han som spelar Casanova :) Kommer dock inte ihåg i vilken film jag har sett honom..








Update: Jo han är med i 10 orsaker att hata dig!

MK i snyggt headband

Klicka för stor bild

Stockholms brantaste backe

Så idag ska vi gå runt hela gamla stan och ha stadsvandring med frågesport. Efter en matsäckslunch så ska vi till Livrustkammarn, sär vi redan har varit förra året. Och som om det inte va nog så efter det ska vi gå uppför Stockholms brantaste backe. Inget man riktigt ser fram emot, men vem vet, det kanske blir kul? Nu måste jag göra lite matsäck :)

Gyllenbrun

Marcus Ohlsson » Velvet » 1

Världens bästa genom högstadiet ♥


Älskar den här bilden

Sandra Freij » Mixte » 5

Vill ha!

arm

Alma alma alma

Ja! Alma kommer hit! Jag är hyperlycklig!  Gud va kul vi ska ha :D

Annars så har dagen varit helt okej. Lite skum. Jag och Clara har haft.. skumt tillsammans. Slutade ganska tidigt i alla fall, hann precis hem innan regnet börja falla. Men nu har jag massa att göra.

Ja! Göteborg calling


Soul meets body

Sandra Freij » Mixte » 1

Tipsrunda

Jaha, idag ska vi komma närmare varandra i klassen. Ska gå runt en hel eftermiddag runt hela Saltsjöbaden och gå en tipsrunda. Inte speciellt kul. Och på förmiddagen så kommer en tjej som ska göra övningar med oss, även dom för att vi ska komma närmare varandra. Men vi slutar ganska tidigt i alla fall.. Något positivt :)

Första dagen

Idag var man tillbaka till skolan. Känns att nian kommer bli så bra. Vår klass är riktigt bättre. Jag är glad. Var som förra året, (tradition)  hemma hos systrarna Mattsson innan vi gick till tåget. Det blev skummabilder och pinsamma videos i mångfald. Efter skolan åt vi på Jugges och sen köpte vi massa glass och gick hem till Clara och tittade på P.s I love you. Och sen åt jag middag hemma hos Elin och Astrid, inga föräldrar :) Riktigt kul. Men nus ka jag lista ut vad jag ska ha på mig imorgon, kanske kommer lite bilder sen.

Kul kul

Idag ahr jag varit i stan med Emma. Kul kul. Kom hem med en jacka som jag nog ska ha imorgon. Första dagen i skolan. Förutom jackan så har jag absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Man ska ju liksom ha något nytt, det bara är så :)

Dom tre första dagarna ska vi typ ha aktiviteter med klassen, typ tipsrundor och stadsvandringar. Det verkar inte så lockande, men på måndag börjar den "vanliga" skolan.

Work in progress

Imorgon är det mycket som ska göras. Få se om jag hinner med allt. Men nu håller jag på med ett litet verk som jag kan visa upp imorgon, tror inte jag hinner bli klar ikväll, måste hinna sova lite också! God natt :)

Haha, Clara kommer du ihåg?



Hoppas hoppas

Snart ska jag till stan. Ska försöka hitta dom här snyggingarna, men dom säljs typ inte. Men dom är sjukt fina! Ska försöka i alla fall. Dom kanske har ett gammalt par på lagret eller nåt..

Lisaplace

Underbart

Snodde typ hela Vendelas iTunesbibliotek igår. Gud va bra musiksmak hon har. Jag är hela extatisk. Kommer lyssna på musik dom närmaste timmarna och fortsätta på min alltför sena present. Hon skulle fått det förra året haha, men nu är jag på gång :)

Lighter than air

Oscar Falk » PLAZA » 2

Breakfast at Tiffany's

Nu är jag hemma igen. Ska ta fram lite Ben&Jerrys och sätta mig framför någon film under massa filtar. Imorgon ska jag till stan och vara "personal shopper" och vi har några laxar att spendera, så jag blir nog där hela dagen :) Riktigt kul.

Vad kul man kan ha med macdatorer



(Förra året)

Ingarö

Nu är jag ute på ingarö. Gårdagen går inte att beskriva, så kul hade vi. Vi uppföljde gamla traditioner och skapade nya. Jag vet inte riktigt hur länge Mutti och Vendela orkade hålla sig uppe, längre än mig i alla fall. Fast nu är dom helt slutkörda och jag är redo för att göra nåt kul. Men dom bara ligger och sover. Får försöka väcka liv i dom.

Upp och iväg

Nu ska jag packa för att åka till Ingarö över natten. Gamla minnen väller upp och vi ska ha riktigt kul :) Men jag kommer hem imorgon och då ska jag kanske va med Elin och Astrid? Om dom vill såklart <3

Har varit lite snabbt i stan idag. Köpt två par jeans. Men nu ska jag packa

"Asså jag borde bli typ.. moppekörarcrossgrej"

Nu har jag precis kommit hem. Först snackade vi lite och åt Ben&Jerrys innan vi beslutade oss för att åka på en liten roadtrip. Det blev en riktigt rolig kväll, och jag har fått prova att köra Lisas moppe ganska mycket, så nu är jag nästan expert, hah :)

Estrella, party party!


Ikväll ska bli riktigt kul. Håller på att göra mig iordning och ska åka snart. Idag har jag hunnit göra mycket nyttiga saker, men det blev aldrig något med stan. Förresten, jag har sett en av världens bästa filmer typ! Tristan & Isolde. Hur bra som helst. Jag grät. Usch va bra den va.











You are my heaven

God Morgon.

Idag har jag mycket att göra. Först ska jag in till stan och sen måste jag städa mitt rum och göra mig iordning och sen ska jag hem till Emelie tror jag. Vi får se hur det blir. Så nu ska jag äta lite frukost.

Helt underbart

Gud vilken underbar dag jag har haft. Först möttes jag och Clara och vi åkte till Saltsjöbaden och åt lite glass medans vi väntade på att Emma skulle komma i sin båt. Vi åkte ut till hennes jättefina landställe och åt lunch. Sen åker vi vattenskoter, och jag har aldrig gjort det förrut, men det va en av dom roligaste sakerna jag gjort i mitt liv typ. Vi åkte till Strömma och köpte lite GBglass och sen åkte vi tillbaka och badade. Det va faktiskt riktigt varmt. Sen gick vi in och myste lite och kollade på bilder från Långholmen och tittade på tv. Sen hade vi en sjukt rolig båttur hem också :) Kan lägga upp bilder imorgon, men nu ska jag nog sova

Perfect

Så. Nu ska jag skynda mig till tåget och möta Clara, och  sen bär det av åt Emmas landställe. Härligt härligt!

Bad

Malin ska till tandläkaren idag så vi ska hitta på nåt ikväll istället, men under dagen så ska jag försöka gå ner och bada. Har bara badat typ två gånger i havet i år. Annars har det bara varit sjöar och utomlands.

Har precis pratat med Emma i telefon nu förresten och vi ska hitta på något kul, så jag måste gå och göra mig iordning. Ha en bra dag allihopa :)

:(

Sjuk idag. Inte kul. Har jätteont i huvudet men jag har tagit massa värktabletter så jag tror jag mår bättre imorgon när jag ska va med Malin. Så idag har jag bara legat och tyckt synd om mig själv och kollat på film. Jag har även hunnit baka en kladdkaka i självömkan.

Yes!

Ska se Coldplay live i september. Ren lycka

Underbart

Det har varit en hektisk dag. Sjukt underbar har den varit. Först mötta jag Malin för lite brunch på Stationshuset, sen vi gick vi runt en stund och åt glass längs båtarna och planerade kvällen genom att ringa och fixa.

Sen på kvällen åt vi på Sayonara några stycken, sen blev det Igelboda när några till hann ifatt och sen köpte vi massa godis och åkte till Kärleksholmen. Det var sjukt trevligt, men det blev en tidig kväll eftersom mamma och pappa jobbar imorgon. Nu ska jag titta på Sex and the city -  The Movie och äta lite Marabou Nonstop :)

Moské

Idag har jag bara städat och slitit. Har hittat min plånbok som var försvunnen, men mina nycklar är fortfarande borta. Nu ska jag ta en liten paus och titta på Satc och lyssna på min nya favoritlåt :)


Osmarta

Nu har jag kommit hem från café 60. Vi är så osmarta. Först är vi på tippen och har ingen aning om vad vi ska göra. Sen kommer vi på den briljanta idén att vi ska åka in och äta på donken. Men sen ändras det till café 60. Och när vi sen ska hem så missar vi ju såklart tåget med typ 2 minuter pågrund av tanten i biljettluckan typ. Så nu har jag, Elin och Astrid tagit taxi hem från slussen. Så himla onödigt. Men det va rätt kul :)

Firande på IP

Ikväll ska det firas. Elin och Astrid är personerna i centrum. Fast vi vet bara inte var vi ska vara typ. Jag har inte riktigt koll, men antingen så blir det hemma hos nån eller så kanske vi blir ute. IP?

Red shoes

Henrik Halvarsson » Glamour » 2

Grapefruit

Soligt idag. Äntligen. Ska vara med Elin och Astrid idag men innan måste jag hinna fixa mitt rum. Det ser hemskt ut. Men först ska jag ner och äta lite. Förresten, vilka är hemma egentligen? Har ingen aning om var alla är..

GRATTIS! ♥

Grattis världens bästa tvillingar! Ni är mitt allt


Mysig tröja

Calle Stoltz » Glamour » 2

"Skägg och skinnbyxor!"

Denna dag ahr spenderats med Nora. Bi har lagat hamburgare och tittat på film och lite sånt kul. Kunde tyvärr inte göra nåt med Elin och Astrid eller med dom som skulle till 08, men jag har turen att få gratta tvillingarna imorgon på deras födelsedag! =)

Nu ska jag möta Nora igen och ta sönder prinsessnät haha.


Taste the rainbow

God morgon!

Idag är det ju värsta festen i Stockholm eftersom det är 08.08.08 som är datumet idag, och vi stockholmare är ju "nollåttor" =) Så Stureplan ska ha fest, Gamla stan ska ha vattenkrig, nord mot syd, gallerian ska ha dansgolv och Kungsträdgården skulle också ha nåt. Verkar sjukt kul, men jag vet inte om jag ska dit.

Förresten, alla bebisar som föda idag får gratis inträde på Gröna Lund hela livet. Livstids Gröna Lund kort. Sjukt coolt. Skulle vilja vara född idag haha =)

Jag dreglar


.
Gud vad filmen va bra! Rekommenderar den till tusen. Och Peter har blivit så hiimla snygg! Han va inte det i ettan, men nu jävlar =) Astrid fastna för Caspian haha.
Efter bion mötte vi rymlingen Emelie, men sen gick vi hem till henne i alla fall och tittade på komedi och skrattade åt gamla bilder










Ren girighet

Hah, vill ni veta hur man kan få ihop 3400 kr på att göra ingenting? Hitta förra årets julklappspengar =) Nu har jag så det räcker och blir över!

♥ Dom bästa


Pratar lite skumt


Original Video - More videos at TinyPic

Narnia - Prins Caspian

Ska på bio idag visst. Ska bli kul. Kan ju inte vara helt fel att se denna på filmduken?












 

Summer of love

Camilla Åkrans » Japanese Vogue » 7

Mercy

Godmorgon allihopa

Är fortfarande på riktigt bra humör, vilket är ganska skönt, men jag hade gärna viljat göra någonting utomhus idag med Nora, men det är så dåligt väder. Istället får jag väl vara inne och försöka städa mitt rum tills hon kommer hem.

Glömde min laddare hos mormor, inte så smart. Ska byta till en gammal mobil idag, men nu är den avstängd ifall någon skulle undra =)

Jag mår toppen

Rubriken säger allt.

Heavenly Day

Nu har jag tittat på Satc och göra mig redo för sängen. Imorgon ska jag och Nora ha kul. Kanske bada?
FYI så har jag planerat massa för nian, verkligen massa. Man får ganska mycket egen tid på landet så hjärnan bara kokar. Så nu är jag nästan fullt förberedd, ska bara inskaffa lite krimskrams. Nian kommer bli bäst. Jag tror liksom inte att någon kommer orka bråka som i åttan, och det är liksom sista året. Det kommer bli speciellt

Hösten är på väg

Camilla Åkrans » Japanese Vogue » 1

Mitt rum just nu - rensar garderoben



Tänkte att det var lika bra att slänga ut en garderob i taget på golvet - ingen bra idé

Ny vintage


Så här ser mitt skrivbord ut just nu


Riktig sommar


















Min favorit från igår


Hemma till sist

Hej!
Skulle egentligen kommit hem för några dagar sen, men jag åkte till mormor istället. Härligt med att sova hur länge som helst, plättar, hemgjorda köttbullar och sen så hjälpte jag till att måla några utemöbler, jag målade 3 stolar och martin målade 3. Och sen fick vi 500 kr var haha, mormor tyckte vi var värda det :)

Somrigt regn

Idag har jag legat på bryggan hela dan. Men för nån timma sen så började det verkligen spöregna, det verkligen öste ner! Och det roliga va att det fortfarande va soligt, typ inga moln, så man hade kunnat ligga kvar. Men det va nästan så att det va hagel så jag cyklade hem i ilfart.

Kommer hem imorgon kanske, eller så åker jag direkt till Nyköping och då kommer jag hem om några dagar. Skrev förresten en anteckning på facebook om att alla som är hemma borde hitta på något nån dag innan skolan börjar. Bra idé va?

Synd verkligen att jag inte kan lägga in bilder, det va typ 40% solförmörkelse imorse, ganska coolt =) Men bilder kommer väl när ja kommer hem.

RSS 2.0