Jul


Hoppas att alla har haft det jättebra, det hade jag i alla fall.

Idag har jag varit med Kattis och Alina. Vi dagdrömde om Malta, vi längtar stört mycket nu, det kommer bli såå kul !
Vi bakade kladdkaka, tittade på film och var på gudstjänst.
Imorgon ska jag kanske in till stan med Emelie och Alina. Ska byta ett par vantar och hitta (försöka i alla fall) två klänningar till Malta. En grön och en lila.

Förresten, har en ny header, den kanske inte är jättefin men den duger. =)


Agnes

Söt

  » 

God Jul på er =)

.

Chris Crocker.


Haha, den här killen la ut den här videon på youtube, och nu är han typ världskänd! Han är med i amerikanska pratshower och allting. Haha, ni måste bara kolla på den här ! (=


Dan före dopparedan


Idag ahr det varit verkligen julstämning här hemma. Först så slog jag in alla julklappar och rimmade =), sen så gjorde vi knäck och kollade på en julfilm. Och nu såp ska jag måla klart en tavla till mormor min som hon ska få i julklapp.

Vi åker till henne imorgon och firar jul där med mormor, Johan och Helene. Så jag får önska alla en riktigt God Jul, för jag tror inte att jag hinner skriva imorgon!

Hoppas alla får det jättebra med god mat och många fina paket!



o dagar, 6 timmar, 18 minuter och 15 sekunder kvar!
Agnes

Guldkommpassen


Idag har jag varit i stan med Nora. Vi julhandlade lite, åt på Rice och tittade på Guldkompassen. Det var jättemysigt, men nu är vi helt utpumpade.

I övermorgon åker jag till mormor. Ska fira jul där. Fast jag är fortfarande inte riktigt klar med mina julklappar, och jag ska göra en tavla till mormor, men jag har typ bara kommit halvvägs, ska precis börja färglägga. Jag är ingen konstnär direkt, men jag kan lägga ut en bild på den när den är klar.

Imorgon ska jag till stan och köpa det sista till julafton. Nån som vill med?



Peace out,
Angie

Herregud..



Nu är Britneys lillasyster, Jamie Lynn Spears 16 år, gravid. Hon är bara 16 liksom..

LITE ORÄTTVIST


Hejhej. Nu är typ alla hos Kattis, men jag är jättetrött och så har jag lite feber, så jag stannade hemma.

Tänkte bara säga lite snabbt att pappa fick en present av sitt jobb. En vit iPod nano med video i julklapp! Fett snällt liksom. Och dom typ ba: Varsågod, här har du typ. Haha. Ska försöka få honom att byta sin mot min :P

Puss,
Agnes

Stockholm Streetstyle Ronja


Skolavslutning


Godmorgon =)

Idag är det skolavslutning, fast först är det en vanlig dag i skolan. Det ska bli en skön dag idag, vi har inga läxor eller något, och vi komme ju definitivt inte få några nya, så man kan bara ta det lugnt idag.

Efter skolan ska jag typ hem till Emelie, fast jag prata med henne i morse, och hon ska in till sjukhuset nu för att kolla blindtarmen. Hon har typ jätteont i magen och har inte sovit på hela natten. Hoppas det löser sig i alla fall.

Men nu ska jag byta om och kolla klart på Surf's up! =)


Surfin' USA,
Agnes

Ditt MVG är kassaskåpssäkert (=


Hejhej.

Idag har varit en härlig dag. Väldigt trött, men det känns skönt att det är lov snart. Det finns en sak som jag vill få gjord, men jag tror inte jag hinner det, fast jag vill. Men jag vet inte (= Glad är jag i alla fall.

Det gick bra på matten, fick en bra kommentar till provet haha.
Jag har varit i stan med Emelie och Lovisa, hittade lite juklappar, men ska in på torsdag igen.

Imorgon är det sista dagen. Inga läxor, ingenting. Kommer bli jätteskönt.


Em,
Agnes

Expect the unexpected


Godmorgon (=. Nu har jag precis skrivit klart min deckare som skulle vara till idag. Jag är kanske ute i sista sekunden, men den blev ganska bra i alla fall. =)

Nu ska jag iväg till skolan och gå på anställningsintervjuer för en ny spanskalärare. Få se om vi hittar någon bra.


Pussar,
Agnes


when theres nothing left to burn, you have to set yourself on fire


Skönt med helg. Igår var det Secret Santa. Det blev väl lyckat, lite bråk efter Singstar, men det var roligt och god mat.
Jag och Alina sov över hos Elin och Astrid efter att alla hade gott, då åt vi kladdkaka och tittade på underbara Heroes (=.

Idag har det varit innebandymatch. Det gick väldigt bra, vann med 7-2. Sen har jag bara sovit. Är sjukt trött fast jag har sovit massa den här helgen.

På tisdag ska jag in till stan och köpa julklappar =).


Jul,
Agnes

Livet leker


Just nu har jag det perfekt. Helt perfekt.
Jag sitter här med min skål pasta med pesto, skinka och jordnötter, tittar på underbara Heroes och kan i bakgrunden höra Emmy och Viking sjunga allsång nere i köket till radion. Det sista kanske inte var så perfekt, men ändå.

Imorgon är det min födelsedag som sagt, och jag hoppas att den dagen också blir lyckad.


´Peace out,
Agnes

I want to sing it, note for note



Sitter i G10 och jag och Clara sjunger Don't worry be happy now. Haha.

Vi ska göra något arbete om eu-länder, jag fick Tyskland. Men jag orkar inte. Inte Clara heller. Inte Emilia heller.

Jag fyller år imorgon. Ska se vilka som kommer ihåg att gratta mig (=. Jag vet typ redan alla presenter som jag kommer få, för jag har valt dom. Men då vet jag ju i alla fall att jag får något som jag gillar.


Happy birthday to me,
Agnes

a little song i wrote


Idag har varit bäst. Jag vann en sån där jättestor marabou-chokladkaka på Gröna Lund (=.
För er som inte vet så har jag varit på Gröna Lunds julmarknad med Kattis. Det var jättemysigt, men skitkallt. Innan på morgonen så var jag i kyrkan med alla gulliga små konfirmander.

Nu ska jag plugga engelska. Har prov på tisdag.


Angie

Take a walk on the wild side

image112


Va? Är det en låt? Säger man inte bara så?


Gårkvällen var kul. Det var lite stelt i början och det hände ju ett och annat. Men det var roligt (=

Nu har jag precis kommit hem från Emma. Är ensam hemma. Väldigt skönt.
Juste, innan Emma så var jag med Kattis och Alina. Vi åt så mycket mat så vi typ sprängdes, och dessutom kommer vi typ föda fisk- och räkbebisar !

Imorgon ska jag först till kyrkan med alla Maltalängtande ungdomar, och direkt efter så ska jag och Kattis in till Gröna Lunds julmarknad och efter det till Skansens julmarknad. Kommer bli jättemysigt. Ska försöka hitta lite julklappar till min kära familj.


I'm one of the cool kids,
Agnes

Whatever Haha (=


Rymling på fri fot


Fredag ska bli kul. Väldigt kul. Jag ska klä ut mig till en fånge, med elins lilla klänning, handklovar och så ska jag "klistra" dit sånt där fängelsenummer på tröjan. Kommer bli ascoolt med det saltvattniga håret (=.

Idag har jag varit inne i stan och shoppat. Jag har köpt en julklapp och två födelsedagspresenter. Efter det så var det dans och nu ska jag plugga fysik. Har prov imorgon. Men först ska jag hitta på ett rim till min julklapp.



Efterlyses,
Agnes

I'm so happy !


Jag är verkligen på superbra humör just nu!
Jag har en klädbudget, så jag får pengar varje månad att köpa kläder för. Men jag använder inte allt alla månader så nu har vi räknat ut att jag har 4719 kr att köpa för ! (=
Så jag tror jag ska åka in i helgen och köpa massa. Då kan jag passa på att köpa Secret Santa-presenten.
Ska nog fråga Emelie ifall hon vill följa med !



Happy happy happy,
Agnes

Someone new


Hejhej,
Nu har jag precis kommit hem från Nora. Vi hade trevligt och pratade en massa och åt gott.
Imorgon ska jag hem till Emelie. Det ska bli kul. Jag har ingen dans heller, så det ska bli skönt att kunna stanna där utan att ha några tider att passa.

Sitter och kollar på 2½ men. Riktigt bra. Har hittat en jättecool hemsida förresten där man kan kolla på massa filmer och det finns typ en miljon olika serier!
Man laddar inte ner dom heller. Man bara tittar på dom.


Love,
Agnes

Nytt skrivbord


Nu har mitt nya skrivbord kommit på plats. Det blev riktigt bra faktiskt.

Idag har jag först sovit över hos Elin och Astrid, sen så gick vi till kyrkan. Och efter det så gick jag tillbaka hem till dom och bara hade kul.
Sen gick jag hem och kollade på Tomten är far till alla barnen med familjen.

Imorgon tror jag att jag har so-prov.. Så jag måste plugga lite nu.

I veckan vill jag åka in till stan och köpa julklappar. Någon som vill med?


Agnes

Fångad av en stormvind


Kvällen blev lyckad. Vi hade jätteroligt, och körde typ alla spel som man kunde köra. Malin och hennes schlager haha ! Kommer vara jättehes imorgon (=

Imorgon ska jag typ till sickla med Lovisa, sen ska jag på julbak hemma hos Ebba, och sen så ska jag kanske sova över hos Elin och Astrid. Kommer bli kul!

Ska till kyrkan på söndag. 1:a advent. Konfirmationsgrej för första gången. Ska bli kul och träffa alla som ska med till Malta !

Älskar dej,
image109

RSS 2.0