The way you look

Förresten. Vad ska alla göra på Valborgshelgen? Alltså efter Valborg, vi är ju lediga 4 dagar. Någon som vill på något? Den där picknicken i Luma och sen Sun Factory kanske?


Agnes


I really don't know


Kom hem från skolan för ett tag sen, och sen dess har jag sovit. Nu hade jag tänkt äta och göra svenska, som ska vara klar imorgon.

Har lite halvklara planer för Valborg, det är liksom i övermorgon och jag har inte hunnit tänka på det, vad ma ska ha på sig och så. Men det ordnar sig. Hoppas bara att det blir fint väder. Vill verkligen åka in till stan, jag hittade ju ingenting sist, men då hann jag inte heller vara inne så länge.


Jag har ett meegaproblem. Sisterhood, I need help!


Agnes

Frusen


Har precis kommit tillbaka från udden. Denna gång blev det nog mer lyckat ändå. har förresten träffat Filsan idag! Har typ inte träffat henne på 100 år. Hon hade det jättebra och vi hade jättekul. Hittade inget i stan däremot.

Nu ska jag titta lite på vänner och göra mig iordning.


Agnes

Ray Ban

image176

With you


Gårdagen var rolig, men kan inte särskilt lyckad start. Men mot slutet var det riktigt bra. Idag ska jag städa och så, har precis duschat. Det blir en lite fixa allt dag. Ikväll vet jag inte vad jag gör. Ska inte till Lovisa, men sk akanske vara med samma som igår. Jag vet inte.

Så härligt väder! Ska faktiskt ner nu och göra lite lunch och sätta mig på studsmattan och läsa klart Gossip Girl.



Agnes

JHh


Sitter i biblioteket med Astrid. Ni anar inte hur arg jag är. Vill bara slå ner henne, inte Astrid alltså, utan den som jag är arg på.

Ikväll ska jag grilla med Emelie och sen ska vi på fotbollsmatch och heja på 93:orna. Kommer bli väldigt bra tror jag. Ska försöka glömma min ilska och ha kul. Det är värsta härligt väder, så snart ska jag och Astrid ut och gå lite.



Ellie & Nala
Agnes

The best


Om jag skulle få välja någon att ha som partner på Amazing Race så skulle det utan tvekan vara Astrid. Bästa partnern man kan ha! Vi skulle lätt vinna miljonen och alla resor emellan. Hah

Vilken passar hon bäst i




Morning


Har precis gjort mig iordning. Ikväll är det bara jag och Martin hemma, så jag tänkte att några kanske kunde grilla typ på udden eller något? Det är så otroligt härligt väder!

Fast jag har ju idrottsutflykt, fast vi är klara vid halv två med boxningen. Ser inte fram emot det.


Agnes

At the street


Nu är jag trött. Dagen har varit helt okej, åkte hem till Clara på rasten och efter skolan¨åkte vi in till HS. Köpte min första riktiga sommarglass idag faktiskt. Twister på 7Eleven haha.

Ska kolla på Ar och göra lite svenska, ska vara klar till imorgon. Ska på boxning imorgon också förresten. Orkar verkligen inte, men det blir väl kul?


Excellent,
Agnes

People always look alike


På matten satt vi ute i solen. Härligt. På lunchen åt vi tårta med jordgubbar och sjöng för Alina. Härligt. Efter skolan gick jag hem till Emelie och vi hoppade studsmatta. Härligt.

Hah. Usch vad jag har träningsvärk, har tränat värsta mycket idag känns det som. Imorgon måste jag in till stan, blev inget idag, så jag måste verkligen in.

Imorgon har vi lång håltimme, men jag har ingen aning om vad vi ska göra. Jag vill typ köpa mat och sätta mig på udden vid ip i solen typ. Fett härligt!


Agnes

Snyggt, om man gillar randigt


Barbent


Gick hem till Emelie efter skolan idag. Hoppade studsmatta för första gången i år. Skitkul! =)
Sen gjorde vi massa mackor och sånt och satte oss uppe på terassen i solen och lyssnade på desiree och pratade massa. Det var verkligen härligt. Kändes nästan som sommar ett tag.

Dansen och det har slutat nu typ. eller nästan allt har det, så jag är jätteledig nu efter skolan. Värsta skönt. Ska in till stan imorgon tror jag. Om någon vänlig själ vill hålla mig sällskap?


Agnes

Fit up


Nu mår jag bra igen. Jag och Martin har bokstavligen fått skrattanfall på pappa. Haha. Jag va tvungen att lägga mig på golvet och jag verkligen asgarva.

Martin har för övrigt försökt lära mig Halo3, men det gick inte särskilt bra.

Nu ska jag ut på promenad med Emma =)


Agnes

Härligt


Som några kanske vet så skulle jag till USA efter Malta och shoppa massa, nu ska vi inte dit längre. Lite synd, men nu har vi andra planer. Vi ska åka med Ansaris ner till Jerusalem någon vecka. Jag och Mona ska bo med deras farmor som bara kan prata hebreiska typ. Men kul ska det bli!

Typ bara 56 dagar eller något till Malta förresten. Sjukt härligt med sommar!

Sjukling till höger


Bröjar bli bättre nu. Kommer imorgon i alla fall tror jag. Har bara sovit bort hela helgen typ. Fett skönt, men jag tror att jag missade massa.

Sjukt härligt väder! Vill bara sitta ute. Nästa vecka ska också bli jättefin tydligen så då ska jag in till stan med någon (?) och sitta ute på något fik och plugga. Mysigt =)

Idag har det varit kyrkan och nu tänkte jag försöka börja på svenskan, men först ska jag titta på Desperate Housewifes, för jag missade det i veckan.

Föresten har klänningen från Urban gått sönder.. Inte särskilt kul.


Elin,
Agnes

Vendetta


Denna dag har varit bra. Först gjorde jag och Clara grymt god mat på hemkunskapen, sen hade vi värsta korta lektionen med kemi och sen håltimmer typ. Håltimmen var skum, men till slut så åkte vi till Handelshuset, men jag hittade inte det jag sökte efter. Efter skolan gjorde jag och Clara deg och gjorde spanskan.

Sen har jag faktiskt varit inne på Skrapan och kört Stepp 2 med Malin. Det var sjukt jobbigt! Det är inte stepp med sånna där konstiga skor utan det är mer som aerobics typ med redskap.

Nu har jag förresten fått låna en ny Gossip Girl bok av Clara, så jag hade tänkt att börja läsa lite.


Agnes

It's all in my head


Är sjuk och har feber, men det är inte så mycket, så jag tror att jag kommer till skolan imorgon, om jag får sova så. Gick hem från skolan efter lunch så jag har typ sovit sen och nu har jag precis gjort hemkunskapen som blev väldigt bra om jag får säga det själv.

Förresten så kom mamma hem idag och sa att hon hade köpt en avslutningsklänning till mig. Och jag fick typ panik inombords och trodde hon typ hade köpt något jättefult, för jag vill ju välja avslutningsklänning själv, så det första var ifall jag fick byta den om jag inte gillade den. Men det gjorde jag verkligen! Den är sjukt fin så jag är jätteglad! =) Nu slipper jag och leta massa och få panik i sista stunden. Den är vit från Odd Molly och om jag hittar en annan fin klänning istället så tänkte jag att jag kanske kan ha den på konfirmationen istället?

Men nu ska jag titta lite på AR och somna tidigt.



Friday,
Agnes

Extreme home makeover


Har precis ätit frukost och kollat lite på EHM. Ska snart till skolan och titta på Sandor/slash/Ida. Efter skolan ska jag hem till Emelie med några och göra hemkunskapen. Världens mest onödiga läxa.


Agnes

i got your back


Hej!

Har precis ätit middag, blev lite sent eftersom jag och Clara har gjort vår engelska i typ 4 timmar. Dagen har varit bra, somebody made my day =)

Imorgon ska jag ha på mig min nya klänning från Urban fast som tröja hade jag tänkt. Väldigt fint!

Fast nu ska jag somna tll AR, världens mest spännande serie. Fast det är nog bara japanen som försåtr mig!


Agnes

Dagen


Hej !

Har precis kommit hem från en tvåtimmars promenad med Emma, så mina händer är helt stela när jag skriver.

Dagen har varit okej. Massa småkusiner här som jag fick sminka och fixa coola frisyrer på. Sen fick dom med sig massa fult b-smink hem som dom blev jättaglada för haha =) Har lovat att åka med in till stan med Filippa och hjälpa henne att shoppa massa nya kläder och så. Ska faktiskt bli kul.

Nu ska jag återigen titta på Amazing Race och äta lite rester av chokladtårtan.


Agnes

Stinsen brinner


Nu har Malin precis gått. Det var riktigt roligt. Sjöng med i alla låtar, lär kanske lite falskt, men det va kul! =)

Imorgon kommer hela släkten hit, så jag antar att jag får vara barnvakt till dom små, som alltid. Men det är kul. Älskar småbarn.

Nu har jag faktiskt tänkt att titta på Amazing Race, ännu en serie man har blivit besatt i. Fast den här är ju riktigt bra =)



Peace, Love & Understanding
Agnes

Be my


Kom hem från stan för ett tag sen. Det blev lite, men jag glömde kolla på massa saker som jag verkligen behöver så jag måste åka in igen.

Malin köpte också en hel del. Det var väldigt trevligt. Mycket prat.


Agnes

YES!


YES!

Jag fixade det! Nu ser man dom översta bilderna på min bloggdesign! Perfekt haha! Det är ju där dom somrigaste bilderna sitter!



Agnes

Snygg

image221

Skulle inte tacka nej



Carolina Gynning ska vara med i DH! Håll därför extra noga utkik i ett av vårens nya avsnitt, där en svensk brunett vid namn Ingrid rör till det för de boende på Wisteria Lane.

Äntligen =)


Nu ska jag precis ta tåget med Malin in till stan =). Jag har massa som jag vill köpa, så vi får se vad det blir! Jag gick upp fett tidigt idag fast det är lördag, fast det är väldigt skönt. Då har man hela dagen på sig liksom, istället för att sova till tolv liksom.

Ikväll? Vad händer? =)



Agnes

Älskar videon

 
Adelle - Chasing pavements

(Speciellt vid 1:43 och framåt + vid 3:00. Så jäkla coolt)

Jungle fever


Har precis ätit middag och så nu. Och nu ska jag ut och springa lite innan jag möter M&M (Malin&Mathilda) på Tippen och sen går vi hem till Mathilda. Kommer bli mysigt =)


Agnes

Go your own way


Tittar på Efterlyst. Fett hemsk om Engla alltså. Fett läskigt..

Jag kommer nog till skolan imorgon ändå, jag mår mycket bättre nu för jag har typ sovit i 5 timmar sen jag kom hem haha. Så nu är jag typ jättepigg =)

Älskar Danny. Jag följde hela säsongen av Sytycd, och jag bara skrek när han vann typ! Ahh! Underbar! =)

Började förresten gråta när jag tittade på Top Model idag. Så himla synd om Cari-dee verkligen. Hon förtjänar verkligen det bästa efter det hon har gått igenom.

Men nu ska jag titta lite på PR. Fastnar alltid för tvserier. Jag är typ beroende.



Agnes

my everything


Är sjuk. Inget kul. Har varit lite "hängig" i tre dagar nu och jag har sovit typ 12 timmar varje dag och jag är bara.. sjuk. Bajs.

Vi har förresten fått ett nytt arbete i svenskan som vi ska hålla på med. "Mitt Drömjobb". Och så ska man ha en ca 10 minutersredovisning. Och jag ska välja reseledare. Verkar vara så himla kul! Kommer nog bli väldigt bra!!=)

Är förresten väldigt avundsjuk på det ni i 8B gör.. det där med att ni är 18 typ. Det vill jag också göra !

Nu ska jag faktiskt gå och ta tempen och sen lägga mig. Vet inte om jag kommer imorgon. Hata sjukdomar.



Agnes

Hur kan man gilla någon så mycket fast man aldrig mötts?


We belong


Holding hands


Sitter i G10 nu. Är på helt okej humör, har dock ont i huvudet. Ergonomin blev helt okej till slut, men ett mvg är jag inte särskilt säker på.

Idag har jag piano och balett, men innan vet jag inte vad jag ska göra. Har inte gjort klart röda kursen än haha =)

Vet inte hur det blir med planen, vi ska inte på C idag i alla fall, det är mellan 13-17 så vi hinner typ inte. Men vi ska skicka in istället. Får se hur det blir.=)


Astrid: Jag har en viktig sak att berätta för dej! Kom ihåg det! <3



Agnes

Happy ending


Okej, jag är glad.

Vi har världens bästa idé och jag vill verkligen göra det nu, men vi vill inte berätta för ifall vi skulle få ett nej så skulle det inte bli så kul. Men vi hoppas på det bästa!

Idag har idrottsprofilen varit på bio och sett sämsta filmen i världshistorien och sen åkte jag hem till Emelie. Och nu sitter vi här och planerar.

Tycker faktiskt att jag va lite duktig som äntligen la in lite bilder också! =)




Agnes

föregående vecka i bilder

                                                    


Haha. Vad kan man säga? =)

p.s Elin, vi ska ha det roliga snart!





Agnes


Förresten Vendela, TACK SÅ MYCKET!! Perfect! Har på mig dom nu! Älskar dej! <3

Haha, bra på att hålla löften?


Okej, bilderna har fortfarande inte kommit in :P

Jag skulle lägga in dom när jag kom hem från skolan, men jag somnade och sov fram till middagen och sen hade jag dans. Och nu har jag precis gjort klart min praogrej =) Den blev väldigt bra, och den gick jättefort att göra =)

Men nu ska jag göra repetitionsuppgifterna också, men jag ska försöka lägga in bilderna imorgon hah =)



Agnes

Rensning


Nu har jag precis kommit hem och duschat. Blev så sjukt arg på stan idag så jag.. Åh! Blir arg bara jag tänker på det.

Imorgon är det simning, inget jag ser fram emot. Klor, skabbigt vatten och sånt. Usch..

Ska lägga in bilderna ikväll haha =) Ska rensa lite i garderoben hade jag tänkt, men Emmy har precis gjort sin müsli som är så himla god med äpple och kanel och sånt i ugnen, så nu ska jag ta lite medans det är varmt!



JHD,
Agnes

Indian


Nu ska jag typ precis till kyrkan och efter det är det dansuppvisning. Så jag kommer inte hinna lägga upp bilderna nu, men jag ska försöka ikväll. Förresten så gick det väldigt bra på engelskaprovet =)


Agnes

It will come


Hann aldrig med att skriva igår. Sjukt stressigt. Igår direkt efter skolan åkte jag in till Sickla med Emmi, hon skulle köpa en bikini. Sen åkte jag tillbaka, men jag fick gå av vid Fisksätra, för jag skulle tillbaka till Sickla med Nora, och på tåget så kom jag på att slussentåget typ åker iväg innan det tåget jag va på kommer till stationen, så jag fick stå där några minuter, fett läskigt haha =)
Sen åkte vi in och köpte massa tyger och sånt till L&L, kommer bli asbra. Förresten så träffade vi Kenza också på vägen till tåget. Ganska kul, har aldrig träffat henne i verkligeheten förrut.

Sen fick jag skynda mig hem och hämta noterna och balettskorna. Sen missade jag tåget så jag fick halvspringa hela vägen till pianot. Efter det hade jag dans, så jag var hemma runt halv tio och då tittade jag på Top Model. Ganska hektisk dag.

Nu har jag precis varit på Sickla igen haha, för broder min fyller år idag så jag har köpt sånna där Skull Candy - hörlurar. Och nu sitter jag i Emelies säng och är sjukt trött. Ska äta födelsedagsmiddag hemma och så, men jag vet inte ens om jag orkar göra nåt idag. Så himla trött. Och det händer ju typ inte ens något =)



Agnes

Morsning


Idag slutar vi kvart över ett, vilket är ganska skönt i vanliga fall, men jag måste stanna i skolan till halv fyra och vänta på Nora, eftersom vi ska in till stan. Men jag hade tänkt jobba lite på ergonomin medans hon är borta.

Nu ska jag till skolan.



Agnes 

Saknaden är stor.

image203

Hon är så otroligt söt.


Dåligt med up.


Har massa bilder och sånt att lägga upp, men jag gör det i helgen, för jag har massa att göra. Emlia har varit här och jag har precis duschat och nu ska jag ut med Emma.

Imorgon slutar vi jättetidigt och då ska jag och Nora in och köpa tyger till L&L. Det kommer bli ascoolt när allt är klart!

Nu sitter jag och pratar i telefon med Emelie. Vi ska göra nåt i helgen. Ska bli kul! =)


Agnes

MK

image202

äntligen!


Nu funkar äntligen blogg.se igen! Jga hade sjukt mycket att skriva om när det inte funka, men nu är allt bortglömt.. Har i alla fall precis kommit hem från dansen, och jag är så trött så jag ska typ gå och lägga mig. Känner verkligen för att sova. Gud så härligt.

Imorgon ska jag gå till skolan med Elin =) Så då får jag gå upp lite extra tidigt så att jag går hem till henne först.

Förresten så är vår grupps matteprov uppskjutet. Sjukt skönt. Nu behöver man bara tänka på ergonomin, men det ordnar sig nog.

Har ingen aning om vad vi ska göra på håltimman imorgon, den är tre timmar istället för två, så vi har sjukt lång tid på oss. Men några ska ju till Riga imorgon, allt är en enda röra.


Agnes

RSS 2.0