Me and you

Hemsk uppdatering, har inte haft internet och sen så har jag varit bortrest. Hade skitkul i både Göteborg och Norrtälje, imorgon kommer Alma och Ida hit också. Ska in till stan och shoppa! :) Tänkte kanske åka till nya Nacka Forum också, har inte varit där än. Nu måste jag fortsätta med Emelies present, lite komplicerad..

A quicky

Hemsk dag så här långt. Lite kul ska det bli imorgon i alla fall. Göteborg for the win.
Slutar ganska sent idag och sen har jag piano och dans vid sex, så det blir lite tajt. Har engelska och biologilabb och massa annat att göra också. Men bara en dag kvar, sen är det lov!


Hard work work

Har kommit hem från stan för nån timme sen med Astrid. Riktigt härligt, precis vad man behövde, har hunnit välja ut lite grejer som jag önskar mig till min födelsedag med. Förresten så är det sämst uppdatering för att internet här hmma har pajat och teliagubben kommer imorgon, så nu sitter jag här med en trög donger för att det ska funka någorlunda. Så inga bilder kommer upp på facebook heller, men snart så! :)

Smakprov på den andra systern Boleyn



Går jättetrögt att ladda upp bilderna, men dom kommer nog upp på facebook snart

Rush

Dåligt med uppdatering hela helgen. Har haft det riktigt bra, känns sjukt bra att det är lov om en vecka! Då blir det tåg ner till Göteborg på fredag och träffa alla från Malta som jag inte träffat på evigheter! Längtar. Och sen ska man till Norrtälje och Gavin Degraw. Bokade biljetterna idag, ska hämta ut dom på ica imorgon. Jag behöver verkligen lov, det tror jag alla gör, har musikprov imorgon, men sedan är jag provfri!
      Håller på att lägga in massa bilder på datorn från i fredags också, mendet går jättetrögt, ska försöka klämma in några här snart! :)

Little Britain USA

Innan jag går och lägger mig måste jag bara kolla på dom nya avsnitten av Little Britain USA. Sån sjuk humor, haha.











Your golden waves


Har som sagt inte hunnit med mycket idag, men kollat på nya Gossip Girl och One tree hill är alltid något! De blir bara bättre och bättre för varje avsnitt.

Feeling a moment.

Är sjuk. Var i skolan på morgonen och gjorde syslöjdsprovet, men sen gick jag hem. Har sovit en massa timmar och kollat på film så jag mår mycket bättre, men jag känner mig fortfarande sjuk, fast jag kommer imorgon. Sitter inne på en hemsida och bestämmer vad jag ska välja, får bara välja tre saker, men det är så svårt!! Jag har två grejer i alla fall tror jag, ska kolla igenom lite till :)

That's not my name

Sitter här med Elin och tittar på Family Guy. Har ätit toast och pratat med Lovisa med videosamtal :) Har massa bilder att lägga in, men gör det när jag kommer hem. Har massa spännande biljetter att boka ikväll, men jag säger inte förrän jag vet helt säkert att vi får plats. Måste in till stan också. Och så har jag prov imorgon. Tufft läge

Thank god for late mornings

Usch, ingen dag man vill minnas. Men nu ska jag lägga allt bakom mig, duscha, städa, sätta på en film och somna. Riktigt skönt att man har sovmorgon till 11.40 imorgon. Avundsjuka? :)

Mobilbloggar

Hej:) sitter på tåget på väg till clara. Har haft världens sämsta dag. Fick mitt första vg på ett prov. Men det värsta var att den jag hjälpte fick bättre än mig. Sen hade vi prov också och det gick sämst. Hoppas er dag har varit bättre i alla fall..

Älskar klänningen


Bilder från datorn, dålig kvalité jag vet

I'm in love with a girl

?

Bring it to me

Ni som känner mig, bra, kan inte ni ta med ett skolfoto på er till imorgon? Skulle behöva det till en grej! :) Spelar ingen roll om ni blev nöjda eller inte. Så gå och klipp ut ett foto och lägg det i väskan, nu :) Okej? :)

More than anyone

Söndag. Har läst och duschat och ätit. Ska ta tag i att städa lite i mitt rum och sen måste jag verkligen plugga engelska, skulle göra det igår, men det blev aldrig av, och provet är imorgon. Fast det är typ bara på glosor och grammatik.
Jag har börjat läsa den här helgen också, riktigt skönt. Har inte läst böcker sen i somras.








Sisterhood specialty


Smile on your face

Igår var det fest på Älgö. Det började faktsikt riktigt bra. Det var sjukt kul, tills några förstörde stämningen lite, haha. Men jag tycker ändå att det hela var lyckat.
     Idag har jag sovit extra länge och sen varit på Cozy Corner och fikat med några och pratat om gårdagen. Ska ta en lång dusch och städa mitt rum. Det ser hemskt ut. Ska även titta på nya One tree hill och Gossip Girl.
     Det känns verkligen som söndag idag, då man fixar och trixar lite. Det är verkligen skönt att det kommer en till ledig dag imorgon, det behövs.

"Klick!"

Nu ska jag iväg på piano och sen är det pas de deaux som gäller. Imorgon har vi konditionstest i skolan och jag är inte taggad. Skulle hellre bara ligga hemma och äta 2 chokladkakor på en gång och somna framför soffan. Men det är väl önsketäånkande. Ska i alla fall försöka med lite fler bilder till bloggem, starting tomorrow :)

Don't get me wrong

53526_l_6a6b09d3666d8d80bb8a39757e07e1fe

Snart är det dans och direkt på morgonen imorgon är det prov. Jag som var aå glad att biologiprovet var över. Mycket på en gång, men det funkar ändå. Önskar att dygnet bara hade lite fler timmar så man åtminstone kunde vara utvilad på morgnarna. Fast jag antar att man bara skulle stanna uppe länger i sånna fall?

Älskade den här när jag va liten


Sushi?

Nu sitter jag i en lägenhet i Hammarby Sjöstad och skriver om hormoner. Vi ska strax ut och äta. Sen blir det mer plugg. Imorgon är det prov och jag är inte taggad. Men det går nog bra.  Nu har Elin kommit hit också. Kul kul.

Spoon

Sitter på Spoon med Astrid och ska plugga biologi. Mysigt mysigt. Fast vi har inte riktigt kommit till pluggandet än. Sitter och äter foccacia och väntar på Astrids choklad som aldrig kommer.

Jag vill bo i Hammarby Sjöstad, nu.

Braintrust double impact

Dålig uppdatering. Men jag har spenderat dagen med att äta, sova framför film och plugga. Riktigt härligt. Och imorgon ska jag och Astrid dunka in 30 sidor i huvet tillsammans i hammarby sjöstad blir det nog. Mysigt mysigt, inte den delen om dunkandet bara.

Not another teen movie

Idag har Astrid varit här. Vi kollade på Astrids typ av film, hon längtar efter USA så det är high-schoolfilmer som gäller. Jag somnade såklart. Men nu är jag uppe och ska ner och laga lite middag. Har en jättehärlig känsla inom mig just nu. vet inte riktigt vad, men härligt är det :)

RSS 2.0