Malta Blogg

Eftersom jag åker i övermorgon har vi som ska åka startat en reseblogg, så att ni kan läsa om hur vi har det när vi är där borta. V i kanske inte har särskilt mycket tillgång till dator, men vi ska försöka!

Min tillfälliga adress blir nu: Malta'08


Agnes

Himmlen är gjord av sten

Går riktigt bra med packningen är nästan klar. Förresten, träffades ni på udden fast det är sånt här väder? Inte mysigt alltså, hah. Hoppas det blir jättedåligt väder i Sverige en månad, och sen när vi kommer tillbaka ska det vara stekande sol! Då är jag nöjd! =)

Nu ska jag duscha och sen hade jag faktiskt tänkt att baka något. Är på riktigt bakhumör idag!

Idag är det fredag den trettonde

        

NYtt album

Har lagt upp ett nytt album från "Upload Malta" på facebook. Inte dom vackraste bilderna kanske, men det bjuder man på! Har hittat lite av det som är borta, men jag vet fortfarande inte riktigt om jag har allt med mig. Det känns som att jag glömmer massa.

Men nu ska jag ta en paus och gå ner och titta på The Guru och äta jordgubbar med glass!

Smått panik

Okej, jag har lite smått panik. Jag har börjat packa, och det är massa kläder jag inte hittar som jag hade tänkt ta med mig! Jag har ingen aning om var jag har lagt dom. Helt borta.. Det går inte speciellt bra, men men.. Har typ fixat en tredjedel och resten är borta liksom.

Har ätit massa jordgubbar och körsbär idag. Gott.

Are you working hard or hardly working?

Per Zennström » Plaza » 3

Braintrust vs. Trustbrain

Sitter i HS och ligger i bäddsoffan med Alina och tittar på Sune. Vi hade riktigt kul igår. China Thai Gården, promenader, braintrus. Riktigt kul. Vi har även shoppat i stora mängder. Kan lägga upp bilder på allt sen. Det blev typ 35 påsar haha. Nu ska vi göra satsig frukost med pannkakor och bröd i ugn.

Vill verkligen bo i Hammarby Sjöstad när jag blir stor. Så himla härligt område med sjukt snyggalägenheter. Det är så stort, mycket fönster och ljus. Härligt härligt.

Mulet



Henrik Halvarsson » German Glamour » 2

Inget vidare bra väder idag. Har bara varit hemma och slappat. Jättehärligt faktiskt. Mina föräldrar kommer vara borta hela kvällen, och jag trodde dom skulle skjutsa mig till elin och astrid, jag ska ju lämna sovaöversaker där till imorgon. Orkar inte gå runt med allt på stan. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.. Jag kanske får kånka runt med allt på stan ändå. Eller så åker jag hem innan jag åker till dom. Får se hur det blir!

Men nu ska jag faktiskt börja packa lite smått, ska lägga i mer allt eftersom. Vill få det överstökat så fort som möjligt, slutar alltid med att jag packar i sista sekunden!





I am so over textmessageing!


Härliga tre dagar jag har haft!
I lördags träffade jag Filsan i stan, tog lite bilder som jag kan lägga in sen. Vi hade det jättetrevligt, köpte en klänning förresten. Sen på kvällen var jag med Emma.
Igår åkte jag till Ingarö, till Vendela, men på dagen var vi på lite alla möjliga ställen, kollade synen, polisstationen, men sen kom vi till Ingarö och badade i det sjukt varma vattnet!
Idag var jag och Vendela ensamma ute på Ingarö, så vi hade en slappardag, vädret kunde ha varit bättre, men det gjorde inget. Vi hade värsta kul ändå! =)

Rätt svar på tidigare inlägg


Det är...  Barabambamba!  Janice Dickinson. Det kunde man inte tro. Men det är hon i hennes yngre år.

Broken

Har precis ätit väldigt god middag, och snart blir det efterrätt. Har haft en jättehärlig dag! Blev dock ingen stan, men jag ska åka in morgon hade jag tänkt. Får se hur det blir.
Sommar

Sandra Freij » Velvet » 1

Jag kunde inte se det först, men ser ni vem det är?


Förhoppningar och regnbågar


Har flyttats

Har inte kunnat skriva eftersom jag har flyttats till den nya plattformen. Måste säga att jag gillade den andra mer, men men.
Skolavslutningen var ganska kul. Så skönt med sommarlov. Och igår hade jag det jättehärligt. Idag ska jag in till stan, men jag vet inte om jag ska åka själv eller med någon. Jag behöver köpa massa till Malta och det kanske inte blir så kul för den andra.. Men nu ska jag i alla fall äta frukost.

Skolavslutning!


Är uppe tidigt för skolavslutningen. Fattar egentligen inte varför alla gör sig så fina. Man ska typ ändå vara i aulan i typ en timme och lyssna på rektorn när han har tal o sen lyssna på lite låtar. Men om alla andra gör det så! =)












Kottkrig

Helt stört rolig och skum har denna dag varit. Gick till skolan och hade picknick, sen fick jag skjuts hem o sen cyklade jag till gåsen för picknick och låg och solade. Efter det åkte jag o Elin hem till henne och tittade lite på Scrubs och bearbetade Lovisas blivande kjol. Sen kom Astrid och vi gjorde pasta med tomatsås och gick till Dalenbadet för picknick, igen. Sen startar kottkrig och allt blir kaos. När dom andra äntligen kommer så drar den lilla killen. Och sen kommer han tillbaka och stirrar, och jag skriker. Det är lite svårt att förklara, men men.

Imorgon är det avslutning! Ska till Emelie på morgonen, men allra först till Elin och Astrid. Sen på kvällen ska jag äta middag på en båt med hämtpizza och sen ska vi hem till Emma. Kommer säkert bli riktigt kul. Är värsta taggad! Nu ska jag göra mig iordning och sova.

Light my fire


Har precis tittat på Desperate Housewifes. Fattar inte riktigt hur man kan komma på så bra serier. Det händer ju verkligen grejer hela tiden.
Idag var det inte speciellt många i skolan, vi va bara 7 st på idrotten och bilden. Men roligt hade vi. Fick skjuts hem också =) När jag kom hem så åt jag lite, hoppade och tittade på Project Runway. Nu ska jag duscha och fixa lite.







Mr Big






Är tillbaka nu. Det blev aldrig något bad. Men men. Förresten! Jag är sjukt glad! Nora hade ju tappat sin mobil förra veckan, och det var en Nokia, så nu har jag fått hennes laddare så nu funkar typ min mobil igen. Det är bara batteriet som är cp. Men den funkar i alla fall! Yes! Nu ska jag titta på OTH och städa och sen ska jag sova.


Jävlar vad skills man har. Jag tog av mig strumporna i farten!

Ännu en väldigt smart mening av mina vänner.


Sommarbad

Slutade rätt så tidigt idag. Gick hem och åt några mozzarellamackor och cyklade sen till Emelies båt och badade och lyssnade på musik. Trevligt trevligt. Nu har jag precis ätit och ska ner till hamnen och träffa Nora och bada igen. Hon har ju också en ny mobil nu haha. Fast hennes är tydligen fulare än min :P

Imorgon måste jag till församlingshemmet och hämta psalmböcker.


I'm yours

Härligt med sommar. Slutar på torsdag, och på onsdag och fredag ska det bli roligt också =) Riktigt kul. Ska bli megabrun hade jag tänkt mig. Fast jag har bränt mig lite idag, men jag tror nog det går över under natten. Nu ska jag ner och äta rabarberpaj och konversera lite. Min mobil har förresten gått sönder, vilket inte är speciellt kul. Måste ha med mig en skitful till Malta, men det positiva är att jag ska få nya iPhone i juli. 3G. Den ska tydligen vara jättebra =)









Härligt

Det gick bra att vara barnvakt igår. Lite jobbigt med tre ungar på samma gång men men. Idag har jag varit med Ebba, Cj och Sean. Vi låg på skogsöklipporna (?) och solade och badade. Jättehärligt. Har varit där nere hela dagen. Men nu ska jag ta itu med mitt rum. Kan lägga in lite bilder sen!

RSS 2.0