Lennart




Igår var jag hemma hos Lovisa med några. Det var roligt och flummigt, riktigt kul mot slutet. Idag sov jag länge, och jag har faktiskt doppat mig i havet för första gången i år! =) Ska åka och vara barnvakt hela kvällen, så jag kommer nog hem rätt sent. Men ha det så bra!















På en timme kan det hända mycket

* Massa gråtande
* Sjungande
* Egotrippande av dator
* Tappande av mobil ner från bryggan (den är föralltid förlorad)
* Uppskrapande av knä
* Blödande av knä

Skansen


image239Har sovmorgon till nio idag. Inte speciellt stor skillnad, men ändå! :) Tänkte ringa Astrid snart för att fråga om hon vill cykla till skolan tillsammans. Men förs ska jag göra mig iordning. Puss och God Morgon

















Imagine

 Exclusive: The Return of Kate Moss - kate - celebrity style - fashion week Stylehive BM 127895 from fashionweekdaily.com
Är inte i en bloggperiod just nu, och några av er vet varför. Är verkligen inte sugen längre. men det kommer väl tillbaka. Hade hemkunskap och idrott idag i alla fall. På håltimmen åkte vi till Sickla och jag köpte en bikini till malta. Nu ska jag plugga so, har prov på fredag. men imorgon ska klassen till Skansen. Får se hur det blir!








Är inte i en bloggperiod


Cool


Desperate housewifes

Har precis tittat på Desperate Housewifes. Sjukt skönt att vi inte hade något att plugga på till imorgon. Har bara sovit lite och hoppat studsmatta typ. Imorgon ska jag in till stan! =)

Please

image238


Aruba

Sitter i G10 med Astrid. Har precis läst hennes spännande roman "Jakten på Elin". Eller inte.
Svenskaredovisningen gick faktiskt ovanligt bra, men engelskaprovet kan man inte säga samma sak om. Men jag tror vi ska få tillbaka det nu.

Efter skolan ska jag kanske in till stan med Vendela, jag vet inte om jag riktigt orkar, och vi har inte pratat så detaljerat om det. Ska i alla fall börja med so:n också. Så dåligt att alla andra är klara med alla sina arbeten för i år, medans vi har massa dom sista veckorna. Ska bli skönt med lov i alla fall.

Helvetes jävla skit

Så har man somnat igen. Vaknade precis och insåg att jag har svenskaredovisning imorgon, och jag har inte ens börjat. Men det som får mig på lite bättre humör i alla fall är att pappa har åkt till Sayonara för att köpa lite sushi. Så nu ska jag dedikera hela min kväll åt Renässansen.


Prov

God Morgon

Idag har jag engelskaprov, vilket ska bli mindre kul eftersom det typ inte går att plugga till det. Det enda man kan plugga på är typ glosorna. Aja.

Efter skolan idag så måste jag hem. Har massa att städa i mitt rum, det ser hemskt ut. Sen har vi so-prov som jag ska plugga till i tid den här gången tror jag.

Come on over

image237

Teen


Har precis tittat på Step Up. Så sjukt bra. Jag vet att man ska vara ute nu när det är så fint väder, fast jag var verkligen så himla sugen på att kolla på den. Kunde inte motstå. Förresten har jag och Martin spelat ett skitrolit spel på internet. Sjukt kul. Man "surfar" på ljudvågor av låtar som man själv väljer. Det är jättesvårt! Nu ska jag äta, och hela kvällen ska jag plugga.










Utomhus

Idag var Gudstjänsten utomhus. Soligt och stekhett. Men det var härligt.
Nu ska jag ta och äta lite lunch, ringa och sen råplugga till imorgon, vilket vi alla vet aldrig blir av.

 Gillar hennes ögon på den här bilden

Mors Dag

Idag är det Mors Dag. Mamma har precis fått massa fina presenter och en riktigt god frukost. Snart ska jag iväg till kyrkan, och sen ska jag nog hem och plugga! Har engelskaprov imorgon och jag har inte hunnit träna någonting. Skönt att det är så härligt väder i alla fall.

Gårdagen var rolig. Jag och Elin grillade med några 94:or, vid Dalenbadet. Sen när vi kom hit så somnade Elin, hah =)

Fiffigt av Chanel - London Fashion Week

image236

Leighton Meester


Fredagen i tre bilder

image233

image234

image235

Persiennglasögon


Sommar sommar sommar

Nu har jag och Nora vaknat och gjort oss iordning. Vi ska snart grilla hamburgare och sitta ute i solen. Sen kanske, kanske, så ska vi bada, om det är varmt! Jag har inte badat i år än.. Alla andra har typ gjort det, så jag vill få det överstökat. Förresten så är det typ vara 1 ½ vecka kvar till sommarlovet. Det här sommarlovet ska bli det bästa hittills, utan tvekan! =)

Härligt somrig


Simba

Nu är jag hemma hos Nora, ska sova över här. Ska ner till vattnet snart och vi har med oss en liten picknick, så det blir riktigt mysigt! Kan säkert lägga in bilder imorgon, för jag tar med mig digitalkameran.

Vad ska alla göra i helgen förresten? Puss

Helt slut

Nu är jag helt slut. Körd. Orkar inte berätta just nu, måste äta och få i mig näring. Ska i alla fall göra roliga saker i helgen, med Elin! =)

Fredag

Idag är det fredag. Härligt. Ska på elevrådsmöte nu på morgonen och sen är det matteprov. Jag hade glömt repetitionsuppgifterna i skolan, så jag måste verkligen hinna göra dom innan vi börjar. Jag fattar typ ingenting.

Idag blir det jeansshorts i alla fall, fast det är lite molnigt. Jag orkar inte vänta längre! =)

I helgen ska det förresten bli jättevarmt!

Nangiala

Har precis kommit hem. Det var riktigt mysigt. Att sitta i solen, lyssna på musik, plugga och snacka.

Hann inte plugga särskilt mycket, så jag måste verkligen göra det nu. Men först ska jag duscha och ta lite efterrätt! =)

What if

Har varit ute på en lång cykeltur. Cyklade runt lite, sen till pianot och sen hem igen. Det är verkligen härligt ute! Kvällssol.

När jag kom hem så var mammas bokklubb här och åt middag. Alla bara pratar om hur stor man har varit och blabla =) Skulle också vilja vara med i en sån när jag blir stor tror jag. Roligt roligt.

Vi har fått reda på vem vi ska bo hos på Malta! Jag och Astrid kom förstås tillsammans, och vi ska bo hos Mrs Lilian Ciappara. kommer bli stört kul. Längtar ännu mer nu!

Men nu ska jag äta upp min middag och sen ska jag möta Nora för att plugga!

Lindsay Lohans lillasyster är verkligen lik henne


Brännboll och ultimate frisbee

Dagen blev rätt härlig ändå. Först hade vi so och svenska, men sen efter lunch hade vi brännboll och Ultimate Frisbee. Det var riktigt kul. Sjukt varmt också!

Imorgon blir det matteprov, så jag och Nora ska plugga massa ikväll på "our spot". Men först måste jag till Tippen och hämta ut mitt ID-kort och sen har jag piano.

Tomatmackor

Idag skulle jag egentligen ha på mig mina jeansshorts och en jättefin tröja, men det är för kallt. Så jag börjar få lite panik här borta om vad jag ska ha på mig! Sitter i alla fall och äter frukost nu, har precis duschat.

Idag efter skolan så ska jag till Tippen och hämta ut mitt ID-kort, sen ska jag hem och råplugga. Somnade igår, så jag har inte hunnit göra någonting.

God morgon på er i alla fall!

Ny design


Sophie har hjälpt mig att göra en sjukt snygg header! Håller fortfarande på att ändra lite, men det är typ så här det ska se ut! Tycker det blev riktigt bra :D Tack så jättemycket!

Igår släpptes Kate Moss sin kollektion för TopShop


Overslept

Usch tvi och nej! Efter idrotten åkte jag och Clara hem till mig för att se klart filmen. Och efter att Clara skulle hem så skulle jag egentligen börja plugga o så, men jag somnade framför tvn! Nu har jag massa att göra på lite tid. Inte speciellt kul!

På håltimmen åkte jag och Clara hem till mig och tittade på "The sisterhood of the traveling pants" istället för Sickla. Ingen var ju speciellt hungrig efter pizzapajen, men det blev lite glass med chokladsås ändå =)

Nu ska jag städa och sen plugga plugga plugga



Heders
Agnes


Pizzapaj

Har precis haft hemkunskap nu, vi gjorde pizzapaj. Det var faktiskt mycket godare än vad det låter!
På håltimmen ska vi in till Sickla och äta på Korat. Och sen efter skolan ska jag hem och göra matte.

Fint?

Ser ut att bli fint väder idag, men tydligen så ska det regna också. Idag hade jag tänkte ha på mig min klänning från Urban Outtfitters, vilket kommer bli fint tror jag =)

Har håltimme idag, så då tror jag att jag ska in till Sickla med några. Nu ska jag äta frukost och titta på senaste avsnittet av One Tree Hill.

I mängder

Vill ha skor. I mängder

13 going on 30

Har precis tittat på 13 going on 30. Den är riktigt bra, gillar sånna filmer, som är lite orealistiska, men inte för mycket liksom. Gillar när dom har det där pyjamaspartyt med alla småtjejer, när dom sjunger till den här låten:


Jävlar vad grym man kan vara


Gossip Girl

Tydligen så har nya Gossip Girlavsnittet kommit ut imorse. Är det någon som vet hur man kan få tag på det? <3

Modesaga


Sjukt glad

Idag är jag jätteglad, ni har verkligen gjort min dag.

Idag har det inte hänt så mycket, spöregn och tacos. Efter skolan åkte jag och Emmi hem till mig och nu sitter v här och tittar på Bring it on again. Trevligt trevligt.

Jag är inte riktigt säker från vilken visning bilden på Sabina är ifrån, men den visades på NYFW. Här är i alla fall en annan bild från samma visning!


Vad glad man kan bli

Gud vilket rekord antal unika besökare jag hade igår. Jag vet inte riktigt vad som har hänt, hur alla börjat läsa, för jag brukar typ ha 15 st om dagen typ. Och igår hade jag 157. Roligt roligt! Hoppas ni stannar!

Ni har gjort min dag


En av dom bloggar jag läser mest är Alinas förresten. Kolla gärna =)

May

Ska åka typ nu, måste ta tåget. Tänkte bara säga god morgon och berätta att det inte blir någon stan med Vendela, tråkigt men sant. Men vi ska göra det nästa vecka istället! =)

Nu är det bara 26 dagar kvar! Här går det undan!

Sabina från Top Model Sverige ha lyckats


?

Tänkte innan idag på att jag har fler som läser min blogg än vad jag vet. Eller alltså jag tror jag bara vet 50 % av dom som läser. Så, vilka läser egentligen? Skulle kunna kolla in er blogg =)

Haley och Nathan har världens sötaste unge


Naley - Jag tror nog att Elin skulle gilla refrängen på den här låten, eller har jag fel? Jag älskar den i alla fall..


Walking on sunshine

Har haft teknikprovet idag, jag tror att det gick bra, är godkänd i alla fall. Efter skolan åkte jag och Clara in till Sickla, jag provade den där bikinin jag så gärna vill ha, men den satt inte som jag hade tänkt mig, men jag ska nog testa den igen tror jag..

Sen jag kom hem har jag suttit lite på taket, ätit spaghetti carbonara och tittat på GG.

Jag är jättetrött, eftersom jag kunde inte somna igår av två orsaker, så idag ska jag lägga mig tidigt tidigt. Ska faktiskt byta om nu och snart ska jag bädda ner mig och rita, är inte klar med sista bilden, men jag har ingen aning om vad jag ska rita..

Äntligen

God Morgon!

Nu är det äntligen sol igen! Sjukt härligt! Men jag väntar ändå någon dag eller två för bara ben, men härligt är det!

Idag har vi teknikprov, och det går typ inte att plugga till det, så jag kan typ ingenting, men det ordnar sig, det ska tydligen vara ett väldigt lätt prov.

Imorgon ska jag in till svampen och träffa Vendela, vi har tydligen mycket att prata om, hah. Så smidig du va mot din mamma förra gången Vendela! Hah

Men nu ska jag göra mig iordning


Läääskigt!

Okej, helt sjukt. Jag har lagt in ett nytt fotoalbum på facebook, sen tittar jag på ett avsnitt av gossipgirls. När jag har tittat klart går jag in på facebook, och jag har 24 nya notifications, och alla är kommentarer till albumet. Haha

Så här ser mitt skrivbord ut - Härligt eller vad?

image232

Almost perfection

Den enda bilden när vi nästan var i luften alla tre samtidigt
image231
(Astrd, Agnes, Lovisa)

söt


Tog från Astrid


Älskar

Vet ni en grej jag älskar med One tree hill? Jo, att folk kommer hem till varandra utan att ringa först. Dom bara dyker upp. Så skulle jag vilja ha det här i Saltsjöbaden. Älskar när folk kommer oanmälda

Countdown: 28 dagar

Vill ha. Ska ha

image230


Fika

Så,  nu är jag tillbaka. Det var högmässa, eftersom min kyrka fyller 95 idag, så den var extra lång, men vi fick jättegod tårta i slutet haha.

Nu håller jag på att titta på dom sista avsnitten av Oth säsong 5. Så himla bra. Ska fortsätta rita nu också!


Bråttom bråttom

Jag har bråttom nu till kyrkan, jag skulle bara säga god morgon och berätta att jag är på väldigt bra humör idag. Vilket är bra, för jag har mycket att göra. Har ju teknikprov imorgon och så måste jag rita i skissboken, nu har jag hunnit göra framsidan och en bild inuti.

Igår var jag med Elin, och hade jättemysigt igen. Vi tittade på Jurassic Park, som var mycket läskigare än vad vi mindes och sen tittade vi åp uptown girls.

Men jag mååste verkligen gå!

Hemmagjord sushi


Nu håller jag och Martin på med att göra hemmagjord sushi, det var ett tag sen och jag är sjukt sugen på det! Ikväll ska i alla fall jag och Elin göra något, kanske med någon mer. Vi får se.

Idag har jag köpt
* 8 par strumpbyxor, alla mina försvinner, plus så var det bra pris
* En vattenfast mascara till Malta
* Odd Molly jacka


Men nu plingar klockan

Lördag

Igår var jag med Elin. Det var mysigt, men det hade varit ännu bättre ifall inte min B&Js hade varit så äcklig. Hah

Ska åka in med mamma och köpa nya möbler nu, sen ska vi till Sickla och titta runt lite. Sen när jag komer hem måste jag rita massa i min skissbok, har typ inte ens börjat med framsidan, och jag vill få höjt betyg i bild så..

Nu är det förresten en månad minus en dag till Malta. Gud vad man längtar!


Vi hade i alla fall tur med vädret

Nu ska jag snart åka, ska göra mig iordning först. Tänkte bara säga att jag gillar blommiga kläder, men det kanske är lite för mycket om man försöker matcha varandra så här.


Favoritlåten


Typ första gången

God Morgon!

Idag har jag sovmorgon för typ första gången i hela åttan. Börjar nio istället för halv nio haha. Det är ju i alla fall någonting. Sitter och tittar på Vakna! Med the voice, Elin Kling pratar badmode, och hon har tagit med två bikinisar somjag har tittat på. Dom är jättefina =)

Men nu sitter jag och pratar med Emelie, lite svårt at skriva med en hand, men vi ses i skolan antar jag!


Agnes

Skulle inte tacka nej till denna


Går inte att förminska bilderna..

Helgtorka

Har ingen aning om vad jag ska göra i helgen.. Vädret verkar inte bli speciellt bättr eoch jag har ingen aning om vad som händer. Någon som vill hitta på något?

Har precis ätit middag och nu hade jag tänkt städa mitt rum. Imorgon är det vänner och bullar som gäller uppe i projektrummet hela dagen. Slipper ju lektionerna haha. Suckers :P

Jag har tänkt på en grej. Nästan alla i hela Saltis har en studsmatta, nästan. Men om man åker till andra ställen så ser man kanske en eller två lite här och var. Saltsjöbadsbarn är alldeles för bortskämda.

Långtråkigt

Har suttit hela dagen och räknat pengar, lyssnat på musik och tittat på film. Är ju med i elevrådet, så vi får räkna pengarna till Opertaion Dagsverke. Men det kom typ 4 klasser totalt, så ni anar inte hur seegt tiden gick. Och sen så missade jag två tåg på rad när jag skulle hem, så jag beslutade mig för att gå istället.

Nu har Monica varit här och fikat. Mamma hade bakat massa. Men nu ska jag ta och sova lite, älskar att sova på eftermiddagen hah =)

Mycket att göra

Nu har jag mycket att göra, både innan och efter skolan. Fortfarande är vädret inte det bästa, inte humöret heller, men det blir bara bättre. Nu måste jag cykla till tåget


Yes


Har precis tittat på Top Model med mamma min. Final. Älskade båda två, men den jag verkligen hejade på vann, så jag är jätteglad! Hoppas bara det blir bättre väder imorgon, sjukt kallt idag. Vill hitta på något kul, fast jag slutar så himla tidigt så jag måste typ hem och städa i mitt rum. Ser verkligen hemskt ut.

Nu ska jag titta lite på One Tree Hill och göra mig iordning! God Natt!

Nytt i garderoben

Här är det jag har köpt dom senaste dagarna. Är riktigt nöjd med allting, väldigt somrigt!

image226
                                           


♥ Vit tunika, BikBok
♥ Svart glasögonfodral
♥ Rosa solglasögon
♥ Randigt linne/klänning, Monki
♥ Bh, H&M
♥ Vinglas (från bowlingen)
♥ Masterpiece mascara
♥ Öthängen, Indiska
♥ Pilotglasögon
♥ Sminkborttagningsmedel
♥ Jeansshorts, Bikbok
♥ Tunika med blommor, Indiska
♥ Bikini överdel/underdel, H&M (Letat efter den i evigheter!)

The story


Till Operation Dagsverket har jag städat huset, dammsugit och städat hallen. Blev riktigt bra. Sen har jag ätit choklad och tittat på Oth. Tänkte lägga in lite bilder på det jag har köpt den senaste tiden, älskar att shoppa inför sommaren. Det finns så himla mycket att välja mellan då. Ska se om jag hinner lägga in, men jag försöker!

Hjärtglasögon

Image Hosted by ImageShack.us


Snygg?

T-shirt klänning

Brända barn luktar illa


Igår var jag först inne i stan med Emilia, och det blev en hel del, men mest för Emilia. Sen på kvällen sov jag över hos Mutti. Nu på morgonen har vi gjort mindre lyckade American Panncakes och sovit sovit sovit. Har precis kommit hem, men jag har ingen aning om vad jag ska göra för dagsverket. Martin har typ 1 miljon kompisar här som ska spela in en film, så jag är typ instängd på mitt rum.. Kan ju försöka sräda och titta på One Tree Hill i alla fall.

Livet på en pinne


Idag hade vi yoyo-test och spanska prov. Båda gick faktiskt bra. Jag är förresten typ allergisk, så det var skitjobbigt idag. Usch.

På onsdag är vi faktiskt lediga! Ska typ klippa gräset först, och sen ska jag nog in till stan med någon, äta på Rice kanske? Eller fresco? Skit samma. Något kul ska det bli i alla fall. Måste hinna köpa massa innan sommalovet, då kommer det hända grejer! =) Nu ska jag titta lite på One Tree Hill och sen ska jag sova, är jättetrött.

FYI


En Träkulle = One Tree Hill (för dom som inte förstod)

Bjuder på en liten badbild

image225

Sommarvärme

Tack Alina, för sjukt god mat och härlig kväll! Det var väldigt mysigt :)

Efter Alina sov jag och Elin här, vi var sjukt trötta, så vi tittade lite på Top Model och sen satte vi på en film och somnade. Vi vaknade dock väldigt tidigt, gjorde toast, hoppade och solade.

Under dagen har jag grillat och läst, solat och tittat på En Träkulle (?)

Imorgon är det yoyo-test, vilket jag inte ser fram emot. Men nu ska jag äta, håller på att svälta ihjäl.

Finally

Nu ska det äntligen bli av! Jag och Clara ska ta 10.34 tåget in till stan och köpa present, fast jag ska köpa lite annat med.

Idag kommer min kusin och mitt kusinbarn, har inte träffat dom på jättelänge, så det ska bli kul! Och sen ikväll ska jag ju till Alina. Vilket också blir sjukt kul.

Gårdagen var rolig, fick två strike :) Jag umgicks med flera jag typ inte känner så bra. Efter bowlingen köpte vi lite gott och satte oss vid sickla och hade picknick.

Men nu ska jag göra mig iordning.


Agnes

Bllä


Sitter i G10 just nu. Har elevtid. Inte speciellt kul, sitter bara och läser massa bloggar. Idag ska jag bowla. Kul kul.

Jag och Elin hade förresten sällskap till skolan, jag skjutsade henne med min fina cykel. Det var verkligen läänge sen.

Men idag ska jag faktiskt in till stan, men Monki har tydligen inte fått in jeansjackan än, men jag har ju massa annat att köpa, så :)

Förresten så är det jättelite tid kvar innan sommarlovet. Känns verkligen inte som att hela åttan har gått. Vi ska kanske till Kolmården på klassresa, inte speciellt kul. Eller så ska vi till Danmark, hellre det liksom

Bästa bilden


Musiktävling

Jag har blivit utmanad av Vendela i den här extremt konstiga musiktävlingen.

Regler:
- Sätt på din musik så att det spelar blandat
- Klicka på nästa knapp efter varje fråga
- Använd sångtiteln som svar på frågorna
- INGET FUSK!

1. Hur mår du idag?

Pure shores

2. Kommer du komma långt i livet?
Cocaine

3. Hur ser dina vänner dej?
I need a hero

4. Kommer du gifta dej?
Hotel Rossevelt

5. Vad är ditt livs themesong?
1234

6. Vad är ditt livs historia?
Wouldn't it be nice

7. Hur är skolan för dej?
Day dreaming

8. Hur kan du komma framåt i livet?
Listen

9. Hur kommer imorgon vara?
Fake tales of san fransisco

10. Vad är det bästa med dina vänner?
Give me more

11. Vilken låt beskriver dig bäst?
Tears in heaven

12. Hur är det med ditt liv?
Not alone

13. Vilken sång kommer spelas på din begravning?
Inga problem

14. Hur ser världen dig som?
You sexy thing

15. Kommer du ha ett lyckligt liv?
The end's not near

16. Vad tycker dina vänner om dig?
Nothing compares to you

17. Vilken låt beskriver den du är attraherad av?
Relax, take it easy

18. Vad skulle du vilja säga till nästa generation?
Lemon tree

19. Har du en djup och mörk hemlighet?
Karu kari

20. Vad brukar folk i hemlighet fantisera om mig?

The good kind

21. Hur kan jag göra mig själv glad?
My name is Jonas

22. Kommer jag någonsin ha barn?
Calm before the storm

23. Vad är några bra tips till mej?
Kokomo

24. Kommer någon komma ihåg mig?

Baby, I love your way

25. Vad är min danssång?
Out of reach


Det här va ju skumt, men jag utmanar Alina på den här konstiga grejen. Good Luck!

Sisterhood - the one with the bag

Nu har Elin och Astrid precis gått. Vi har hoppat massa studsmatta, filmat, tagit kort, ätit Skittles och snackat. Trevligt, trevligt.

Har ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon, men en sak som är säker är att jag måste in till stan. Hinner inte på lördag. Men nu ska det faktiskt bli av.

Denna dag har varit solig och underbar. Man blir bara på så himla bra humör.

FYI, en lista om TS kommer snart.


Do with it


Härlig kort dag. Först so och svenska och sen bara kemi. Kom hem vid typ ett med hjälp av Clara :) Och sen tittade jag på Top Model som jag missade igår. Intressant, intressant.

Har sjukt ont i hela min kropp, så jag typ måste sova ett dygn för att återhämta mig, så jag har sovit lite med. Men nu ska jag ut och hoppa lite. Elin, vi kanske ska vara lite oförutsägbara och hoppa ikväll? :P

Något


Aja, lite förändring blev det ju.. Alltid något

It's time for a change


Hade tänkt att göra om lite på designen. Inte själva bakgrunden, men texten och så? Ska prova lite och se vad som händer.

Idag gick jag och Clara hit på håltimmen och tittade på Cinderella Story och åt glass. Sen var det ju gympa på ip, är bara glad att friidrotten är över. Sen när jag kom hem så mådde jag lite dåligt, tror att det beror på att jag var uppe väldigt länge igår på grund av att jag för en gångs skull var en hjälpande hand och inte tvärt om?, så jag har sovit i typ några timmar. Nu ska jag titta på One tree hill, det bästa.

Please don't


Idag har det inte hänt mycket. Gick bra på idrotten, men det var nog bara för att det inte var längdhopp.

Var ett tag hemma hos Emelie efter skolan, och nu har jag precis pratat med Astrid och tittat på Ugly Betty. Måste fortfarande in till stan, glömde mina skåpnycklar, så jag orkade inte släpa runt på gympakläderna i stan. Men jag ska faktiskt in, så!

Min och Astrids låt - videon är bäst


BTW


BTW, dom har sjuuukt fina grejer på Monki just nu. Eller sommarkollektionen alltså! Mycket finare än förra året, tycker jag i alla fall.

Can't breathe


God Morgon!

Idag har vi friidrott igen, vilket jag inte ser fram emot. Har utvecklingssamtal också, men det går nog bra. Efter skolan ska jag in till stan och köpa present, till både mig och Alina :)

Härlig sommardag idag igen, men jag vill fortfarande vänta lite innan man blir barbent.



Agnes

Tio i sommar

image224

Såg på en sida massa före och efterbilder på kändisar - hur dom klädde sig i början av karriären och hur dom klär sig nu

Nicole Richie

Happy ending


Idag hade vi friidrott - inte kul. Det suger jag verkligen på, och jag skojar inte. Men vi skulle bara springa, så jag antar att det var helt okej. För övrigt har det inte hänt något. Visst blir man alltid på bra humör när det är så fint väder? Sjukt härligt.

Efter skolan var jag hos Emelie en kortis och sen fick jag skjuts hem av Martin.


Agnes

Today is a good day


Igår var jag typ ute hela dagen, jättehärligt, och sen på kvällen tittade vi på film och åt B&Js. Idag har vi hoppat massa och sytt typ. Det är snart klart, och då ska vi vara med i värsta tävlingen. Fett roligt :).

För övrigt så är spanskaprovet flyttat och jag har inget speciellt imorgon. Ska kanske in lite snabbt till Sickla.


Peace out,
Agnes

In the summertime


Idag är det sjukt härligt väder. Har på mig mina nya shorts och ska precis ut och hoppa studsmatta. Sen ska jag och Nora börja med "Bena". Men först ska vi göra värsta roliga grejen, men ingen kommer fatta, så det är ingen idé att försöka :P

Igår va ju Astrid och Elin här, det blev riktigt bra, med skum Ginger Ale.

The devil wears sneakers


Har gjort massa uppgifter till konfirmationen, inte långt kvar nu. Det blev inget vid Bobergsklipimage223porna, men dom som inte sviker är på väg. Älskar dom. Kan omöjligt vara möjligt att inte älska dom. Jag har faktiskt massa Skittles och godis som behöver ätas upp, så jag tänkte att dom kunde hjälpa mig. Har massa nya filmer nu också. Ska bli kul. Det finns inga bättre. 
Imorgon har jag massa att göra, vi har typ spanskaprov på måndag också, fast vi inte har övat på något, sjukt skumt.
Det är förresten bara 4 veckor och 6 dagar till skolavslutningen. Sen är det sommar! Sjukt härligt.

You make my day

image222

.


Grattis - du står på min lista

Sometimes silence speaks louder than words


Har precis kommit hem från stan med Emilia, det blev lite nya grejer i alla fall. Jag vill hitta på något med Elin och Astrid! Fast ikväll ska jag till Bobergsklipporna, men det regnar ju så jag vet inte riktigt. Nu ska jag äta lite och titta på Sytycd.


Agnes

Vad ska man skriva här då?


Ska snart in till SEB och skaffa maestro. Har bara sånt som man tar ut i automater. Undrar om man får välja utseende själv?...

Inte speciellt fint väder är det heller. Har ingen aning om vad jag ska göra ikväll.


Agnes

.


Kaotiskt


Valborg var kaos, men alla är välbehållna. Ska snart till Bobergsklipporna och grilla, vilket ska bli kul =) Sen ikväll ska en kompis sova över.

Idag har jag varit i stan med mamma min. Kom hem med födelsedagspresenter, jeansshorts och Ray bans.

Men nu ska jag gå. Härligt med helg.

RSS 2.0