When some take, I give

Matteprov imorgon. Inte kul. Måste verkligen klara av allt. Idag hade vi förresten 800 hundra meter. Sjukt jobbigt, men det gick rätt bra. Men nu ska jag ägna mig åt matematikens värld.

Come home

Prov prov prov idag. Det gick ändå väldigt bra, och till imorgon har vi ingenting så jag är nöjd. Snart bär det av mot pianot och sen dansen. Och på fredag ska jag ha roligt med Elin och Astrid. Kameran kommer definitivt med :) Nu börjar det bli riktigt kallt också och träden blir färgglada. Ska bli härligt med alla koftor och halsdukar, men jag längtar nog lite tillbaka till sommaren.

 Min favorit från Antm

Happily never after


Sovmorgon. En stund i alla fall. Innan jag går ska jag måla naglarna och borsta mitt toviga håt. Igår hann jag ganska långt med so:n till slut. Men idag ska jag råplugga.

Ash & MKs egna linje



The wild one

Igår var jag på tjejmiddag hos Matilda Frisk och senare på kvällen blev det En Geishas Memoarer igen med Elin och Astrid + Skittles :) Riktigt mysigt.

Idag har jag varit inne i stan och handlat möbler och dragit in helium i hela munnen så att jag har låtit jättrolig :)
Och imorgon ska jag hem till japanen på brunch. Härlig helg.

En Geishas Memoarer



Medans jag väntar på Clara så hade jag tänkt kolla på En Geishas Memoarer. Väldans bra film.


















One tree hill

Har precis tittat på det nya avsnittet av One Tree Hill. Så nedrans bra. Tårarna rann och jag är fortfarande gråtfärdig. Så sorgligt. Clara kommer hit snart i alla fall och vi ska göra idrottplaneringen, sen är det piano och dans.

What can I do


Miss Sunshine

Dagen visade sig bli riktigt bra, jobbig orientering och hemska labbrapporter. Plus så håller jag på att bli förkyld, men flummiga Clara håller mitt humör uppe. Nästa gång ni träffar henne, säg åt henne att prata med sin sagoröst, man blir alldeles glad inombords! :)

Nu har jag kollat på massa Top Modelavsnitt och nu måste jag duscha. Vill inte bli sjuk, så inatt ska jag verkligen sova ut hade jag tänkt, men jag vet inte riktigt när dom nya oth och gossip girl avsnitten kommer ut? Är inte det ikväll? I sånna fall så blir väl det min sysselsättning :) puss på er


Stjärnorientering

Seg dag det här blir. Läxor till varje lektion och över det så har vi stjärnorientering. Usch. Plus så börjar jag bli sjuk, har jätteont i halsen. Men efter skolan så ska jag och Clara göra idrottsplaneringen och sen ska jag ligga i säng vid sju :P

Tristan

Idag har jag sovmorgon. Egentligen skulle jag behöva gå nu, men eftersom Clara är en sån ängel och skjutsar mig så behöver jag inte gå förrän om 40 minuter :) Så nu ska jag istället kolla klart på Camp Rock och göra matteläxan.

Camp rock

Nu har jag kommit hem från Clara. Vi körde lite aerobics och tränade inför vår gympalektion. Innan idag så har jag avrit hos tandläkaren också. Det gick bra, men han har bokat tid för någon grej, så dom ska kolla ifall jag behöver tandställning på grund av mina "huggtänder". Efter det så åt vi i alla fall koreanskt och nu ska jag kolla på Camp Rock, som Sophie sa va jättebra. Får se om hon har rätt :)

Win some or learn some

Riktigt trevligt hos Lovisa. Riktigt god tårta. Riktigt härliga vänner. Riktigt härlig sångare


Happy time

Nu är Leandro här med Jenny, och snart bär det iväg på tårtkalas hos Lovisa.

"Ehm.. I don't know. We're not from here!.. eh.."

Kvällen blev inte alls som vi hade tänkt oss, men nu ligger vi här i alla tre, i Calles stroa säng, hopkurade och ska titta på film. Kvällen har varit händelserik. Fel tåg, spionerande på tjejer som vi trodde spydde men som gjorde något helt annat, tjaande till några på McDonalds, prata med utlänningar och inte höra vad dom säger på grund av deras engelska, köpa mjölk och bananer på 7Eleven. Åka förbi alla 92killar i bagageluckan på en bil. Ja, det va vår kväll :)

Världens finaste


"Ursäkta har jag kommit fel?"

Idag var det klassfoto. Gick hur bra som helst, och vårt spexfoto blev skitcoolt!:) Läängtar tills katalogen dimpar ner i brevlådan, jag hann aldrig kolla hur jag blev.

Vi har även börjat filma på bilden idag, vi ska göra en film om våld. Jag, Clara, Pontus och Victor. Det gick riktigt bra. Fick lite åskådarna och co-spelare på köpet.

Sen hade vi stjärnorientering sista lektionen, och jag va typ död efter. Sjukt jobbigt, men det gick bra i alla fall :)

Nu sitter jag hos Astrid nere i tv-rummet och kollar på tv. Ska sova här inatt, inga föräldrar, så det ska bli riktigt kul.

Klick, klick!

Kom just hem från dansen. Har nog aldrig haft ett så svårt balettpass, jag va ju inte där förra veckan, och då var det första gången, så dom hade ju redan gått igenom alla steg och så. Men det gick bra i alla fall, men nu är jag helt slut. Pianot gick också bra:) Nu ska jag ta fram lite kläder som jag kan ha på fotograferingen imorgon, och sen ska jag sova! Man behöver ju sin skönhetssömn:)


Baby love



Nu måste jag skynda mig till pianot som börjar om 13 minuter, och sen efter det är det tåspets och dans. Ska börja på tåspetsen igen hade jag tänkt, och det ska bli sjukt kul! Men nu måste jag ila iväg, förresten, någon som är på att dela present till Lovisa? Pusspuss!

















Chocolate

Idag har jag haft det otroligt skönt. Kom hem, sov till middagen och nu har jag kollat på nya One tree hill-avsnittet, och det va så sjukt bra så jag nästan svimmade!

Imorgon fyller min farmor 90 och på fredag ska jag sova hos Elin och Astrid!

extensiv


Länge sen sist, men jag har haft fullt upp. Nu på morgonen har jag gjort tre läxor, svenska so och matte. Har sovmorgon, vilket är ganska skönt. Nu ska jag borsta tänderna och sen måste jag lära mig so:n. har ett stort läxförhör idag.

Efter skolan ska jag plugga med Clara, precis som igår, och sen är det dans.


Läskigt bra


Réinvente ton jeu
Uppladdat av ElectronicArts

smakprov






18 år, 18 släktträffar

Jaha, idag kommer hela släkten för att fira Emmy. Fick reda på det igår kväll haha. Juste, igår va riktigt lyckat, det  hände ju en hel del. Men jag tyckte i alla fall att det va lyckat :) Glömde ha med mig kameran, och jag ahr inte hunnit lägga in bilder här på jättelänge, så jag hade tänkt göra det nu. Sen måste jag städa mitt rum, släkten kommer om en timme och det ser hemskt ut.

Mattssons

Nu är jag hos Mats söner. Elin håller på att laga pasta medans Astrid står framför spegeln och dansar. Eller nu kom hon. Snart kommer folk rullande och vi har den perfekta spellistan.  Ha en bra kväll!

Soulja Boy


Nu liggar man nere i gilestugan igen. Tittar på Gossip Girl och äter lite. Ikväll ska jag till Elin och Astrid :) Kommer bli kul. Synd bara att just idag har jag huset för mig själv. Hah. Dålig timing.




vällingspecialisten

Nu sitter jag här nere i gillestugan igen. Måste äta lite snabbt innan jag går ner för att vara barnvakt. Missar dansen och så, men det är bara den här veckan.

Imorgon ska jag som sagt till Cozy och på lördag blir det Mattssons, om det blir av, eftersom alla är dumma mot dom :P:)

JAG HAR FÅTT MITT FÖRSTA MYGGBETT!....

... Blev nästan lite orolig där ett tag

I just want your kiss boy

Ligger nere i gillestugan och tittar på film. Gick hem från skolan idag, mådde inte riktigt, men nu när jag har sovit i 5 timmar så mår jag mycket bättre!

Imorgon ska jag vara barnvakt också. Tre ungar på 2, 4 och 6. Riktigt jobbigt, Speciellt när den minsta alltid skriker. Och innan ska jag till Cozy med Elin, världens bästa.

Har kollat på nya One tree hill-avsnittet och nya Gossip Girl. Så sjukt kul att det börjar igen. Har längtat hela sommaren!

to hard to believe

Kommit hem från dansen. Sjukt jobbigt efter lovet. Glömde läxboken i skolan. Ska vara barnvakt. Är trött. Ska sova.

Wannabe seveneleven

har lite sovmorgon idag, skönt. Har hunnit med att duscha och lite så, så det känns bra.

Efter skolan ska jag till Cozy corner med Astrid och några. Laptops ska med, så vi blir väl sånna dära wannabe seveneleven människor. Men nu ska jag äta frukost!

Taking care of some buisness

Nu har Astrid precis gått. Vi hade det mysigt, åt skittles, glass med chokladsås och tittade på Satc. Sen tog vi hand om lite ärenden :)

Imorgon ska vi ta datorerna till Cozy. Sen börjar dansen. Känner mig sjukt ovig. Bilder kommer inom kort.

RSS 2.0