Ouuww, såå kallt

Hejhej, igen.

Nu sitter jag och Nora innen i värmen och tittar på one tree hill.
Innan så hade vi hoppat studsmatta, det var super :)

Nora lovade mig 5 spänn ifall jag hoppade i bara bh och trosor, så smart som jag är så gjorde jag det ! Fem hela hopp. Det var skitkallt, det är ju typ minusgrader ute ! Sen så lovade jag samma sak ifall nora gjorde det. Och så smart som hon är så gjorde hon det också.
Så nu sitter vi här, iskalla och tittar på one tree hill.

Detta var verkligen en riktig blogg-upplevelse, som vi ville dela med alla er där ute. :)

Vi kommer antagligen vara sjuka imorgon, så vi´slipper första skoldagen efter lovet. Skulle faktiskt  vara ganska skönt. Sitta hemma och mysa en dag till. Då kunde vi va hemma hos nån och kolla på film och dricka varm choklad. Men jag antar att det endast är en drömtanke.
Mamma släpar väl med mig till skolan imorgon i alla fall.

Ska ju i och för sig bli kul att träffa alla andra kompisar också ! :)



Loads of love,
Agnes

Lovet är slut, alla ska ut

Shit, idag har det snöat. Det som var så himla varmt och skönt ! Jag gick till och med utomhus med shorts ett tag. Men det har redan smält. Men i alla fall :)
Imorgon börjar skolan och det ska bli lite kul i alla fall. Ska till Emelie innan och det ska bli super ! Har inte träffat henne på hela lovet typ, fast vi skulle till Ingarö och allt. Men Vendela har lov den vecka som kommer nu istället. Det suger, tycker jag.

Idag har jag varit hos Elin och Astrid och tittat på film nästan hela dan. Först kollade vi på Blood Diamond, en av världens bästa filmer, verkligen. Leonardo Dicaprio spelar huvudrollen. Den e så himla bra, men i slutet så gråter man nästan för den är verkligen sorglig. Och allt har hänt på riktigt liksom.. :S
Efter den så kollade vi på Landet för länge sen, med Lillefot och hans lilla gang ;)  Jag tyckte ju inte att den va så bra, men Elin enjoyed it :)

Sen orkade jag inte kolla på tv något mer och gick hem. Då åt jag upp det sista av påskägget och nu sitter jag här. Ska ringa Nora och göra nåt. Allt blir mycket roligare nät man är två :)


Lots of love,
Agnes

Easter Bunny ?

Yes, Påsklov !

 Lilla Agnes har haft väldigt kul detta lov. Inga släktingar, bara massa kompisar och en del crazy hundar som juckar mot allt dom kommer åt ? :S
Har tyvärr inte  fått några påskägg än, men jag antar att mamma försöker lista ut extra bra gämställen i år. Förra året hade alla hittat ett ägg, utom jag, of course. Fick typ leta en halvtimme extra, men jag hitta den i alla fall inte så dom plocka fram den åt mig. Så jävla lyckat ? :)

Imorgon ska jag till staden med Emma. Hon är fortfarande lite piss off för att jag klarade dubbelflickis före henne ;) Men det går nog över.
Men när vi har åkt in imorgon så ska jag lämna tillbaka en klänning från gina tricot. Den va hur fin som helst i provrummet. Men då provade jag med jeans. Sen när jag kom hem och skulle kolla hur det såg ut med leggings så var det alldeles för kort ! Man såg typ halva röven, och det var inte så snyggt. Tycker jag i alla fall.

Hoppas alla har ett bra lov, för det har jag i alla fall ! :)


Peace out,
Agnes

RSS 2.0