Kolla vilken grymt lik bild. Gjord av en tjej på graffiti på facebook!



Orginalet:

Feel glad today


Har precis kollat på alla födelsedagsöverraskningar vi har gjort, eller alla och alla, Alinas och Mattssons på Talatta ni vet. Good times. Älskar överraskningar. Har i alla fall hunnit börja kolla om på Heroes också, har typ inte följt dom nya avsnitten och har nästan glömt bort allt!


Imorgon börjar julkalendern!!


It's mine, bitch


Idag har jag varit inne i stan med Elin och Ebba. Elin hittade sin nobelklänning och jag hittade den här. Sen blev det plättar vid Moda till lunch. Nu ska jag kolla klart på A walk to remember, en av världens mest romantiska filmer.

Jag är kär


Världens bästa film. Världens snyggaste kille.

My name is Jonas

Nu har nästan hela släkten kommit. Ska fira mig och efteråt blir det in till stan och kolla på Twilight som tydligen ska vara jättebra. Igår var väldigt lyckat också, vägen dit var nästan det roligaste. Nu ska jag ner och socialisera mig lite men vi hörs ikväll. Puss puss

Miss Sweden

Sitter här med Elin som precis fått sin present. Vi har lite problem med vad vi ska hitta på ikväll, men det blir nog bra. Får ta och diskutera en stund till.


Trööött

Nu har jag målat klart akrylmålningen, den blev väl sådär.. Jag kan verkligen inte göra munnar! Men jag ska göra den andr aimorgon på elevtiden istället för jag är så trött så jag knappt kan stå. Måste ta reda på något att ha på mig imorgon också. Skit. Jag orkar inte.

Grattis på konfirmationen, födelsedagen och god jul!

´


Gissa vilka det här är till? Ledtråd: Tvillingar, fyller år den 9 augusti

yesterday


Det där är bara början, jag vet håret är hemskt me jag tog bort det, okej? :)

Jag har gjort illa mitt knä. Det gör ont.

Express


SMS tumme

 Aorta » TELE 2 » 1   Aorta » TELE 2 » 2 
 Aorta » TELE 2 » 3   Aorta » TELE 2 » 4

Bokhyllan Billy

Spanska prov idag. Gick inte så bra. Och jag vill verkligen höja mig i bild så jag måste rita klart två bilder tills i övermorgon som jag inte har kommit alls långt på och så har vi prov på fredag så jag är stressad. Men det hjälper ju lite att pappa kommit hem från Vilnius med massa Skittles:)

Vinnarna från novelltävlingen kommer utses nästa vecka och enligt vår lärare finns det två i vår klass som han tror kan vinna hela tävlingen, eller hamna på prispallen i alla fall. Fast jag vet inte om jag vill vinna eller inte riktigt, dom kommer läsa upp den för hela skolan och dom säger inte vem det är som skrivit den förräns dom läst upp hela, så om det skulle vara ens egen så kanske alla ba åh fy fan va dålig, vem fan skrev det här, haha, inte så kul. Men nu ska jag äta och sen måla! Det är faktiskt inte en så jättejobbig läxa, kan kolla på film medans :)

shake

Dans dans dans.

Nit


Om jag fick välja tre garderober så skulle jag nog välja Elin Klings, fashiontoasts och såklart MKs.














Vill ha

Ted Baker Bow Front Strapless Silk DressTed Baker Bow Front Strapless Silk Dress
Hade nog tänkt beställa massa från asos snart, någon som är på? Billigare ju fler man är och dom har skitmycket fint! <3

Game Uver

Skridskor, check
ramlat, check
snöbollskrig, check

varm choklad, check

fest, check


Min söndag. Nu är jag sjukt trött och vill bara äta skittles och kolla på The Hills som jag btw älskar! Har kollat på två hela säsonger den här helgen.


SNÖÄNGEL






Ser ni vad jag gör på sista bilden :)

DUMMA DUMMA DUMMA AGNES

AAHH!! Jag är dum i huvet. Jag var 100% säker på att jag hade lagt över alla bilder och videos från gavin degraw konserten på datorn, och filmer tar ju massa plats i kameran så jag ba amen då tar ajg bort dom. Så jag tog bort alla videos och typ 20 bilder o sen ba amen det kanske är bäst att säkerhetskolla så att jag spara dom och så hade jag inte gjort det! Så alla filmer är raderade!! Åh! Men alla bilder är åtminstone kvar..
      Har haft det jättekul med Malin, hittade inget utom ett nagellack och masa mat. Kan lägga upp lite otroligt fina bilder på idag hehe..

SNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖSNÖ


Ja, snö. Jag är glad. Igår gick jättebra, även fast jag kanske tyckte att dom var lite snåla, ska i alla fall in till nacka Forum och shoppa upp pengarna med Malin. Jag är typ den enda som inte har varit där än. Problemet är bara vilka skor jag ska ta, jag har typ inga bra vinterskor..
      En sak som gjorde mig ännu gladare var att det gick jättebra på matteprovet. Så jag hoppas att lyckan håller i sig.

Masterplan


Jag har riktigt stora planer på presenter just nu. Dels till min Secret Santa, men även till Emelie, Elin och Astrid som jag inte har hunnit ge till. Men jag lovar att ni ska få era presenter på Secret Santa, bättre sent än aldrig, och jagt tror faktiskt att era presenter är värda väntan <3

Fast Elin, Astrids present blir dyrare, men jag hoppas att det inte gör något, för jag fick ju värsta bodyshopgrejen av henne i present! :) <3<3<3







Åhh..

Har jätteont i ryggen och nacken, sömnbrist. Var så trött så jag somnade innan One tree hill, så jag missade hela avsnittet, och då är man riktigt trött kan jag säga. Nu har jag massa omöjliga läsloggsfrågor att besvara.


Utslängd


Marcus Ohlsson » Velvet » 5
Sprutorna gjorde ont. Provet gick bra. Matten gick dåligt. Oj, vilken bra dag. Efter skolan har jag massa läxor och dans och piano. Längtar till helgen, det blir kalas på söndag! :)

Aj

Ska åka och ta två sprutor nu på morgonen, moderhalscancergrej, den sista sprutan och sen twinrix, sista där också. Hatar sprutor, så det ska bli skönt att få dom sista tagna idag. Sen första lektionen så har vi praktiskt prov i syslöjd, stickning, vi får se hur det går, men jag stickade ju en mössa till min mamma på hennes födelsedag så jag hoppas att det sitter i! Nu måste jag skynda mig, puss puss

Ser ni vem det är

Pitt, Brad

"Inga bilar, inga troll, titta alltid åt båda håll"

Har varit barnvakt nu, första gången jag var själv med dom och det gick riktigt bra. 200 kr för två timmar. Härligt med lite "klirr" i kassan. Snart är tunikan från topshop min :) fattas 200.
     Ganska låångtråkig dag, kul att Secret Santa börjar komma igång nu förresten. Ska nog ta och äta lite middag och sätta mig framför det nya one tree hill avsnittet, Clara är den enda som förstår hur jag längtar! :)

Min riktigt fina önskelista om jag får säga det själv


Har inte börjat på spanskan än! Måste ta tag i det innan jag nog ska ta och kolla på The Hills, alla håller på och tjatar om hur bra det är så jag ska nog ge det ett försök!

Kate moss for topshop


MYCKET snyggare i verkligheten, lovar. Den är mycket kortare och har bättre färger IRL.

Populär

Som jag skrev för några veckor sen så har jag börjat vara barnvakt åt en familj inte så långt bort. Har nog inte hunnit säga att jag fick ännu en till familj igår som verkar vara jättesnälla. Var där i 45 minuter och tjänade 160 kr haha. Men nu verkar ryktet gå om att jag är barnvakt för för någon timme sen så ringde en kille som vill att jag ska vara barnvakt hos hans barn på fredag. Populär rätt snabbt eller vad :) Det ska i alla fall bli kul med ett lite äldre barn (Han har en som är nio och en som är två) och jag behöver vekrligen pengarna. Har spanat in en skitsnygg klänning från Kate Moss for Topshop och den är inte billig direkt. Nu har jag snart dans och måste ha hunnit skriva en uppsats på spanska om vad jag gjorde i helgen tills imorgon.



Payback time - Jag och astrid pluggar matte


Our baby Elin


Julkänsla


Var det bara jag som fick värsta julkänslan när det snöade idag?

Almost mine


Sjukt snygg i verkligheten, tror att den snart blir ett nytt tillskott i garderoben. Provade den idag, men det stod mellan tre saker och det var dom andra två som fick följa med hem, kan kanske lägga upp lite bilder på dom senare

devote

Funderar på att byta till devote. Frågan är bara vad man ska heta. Några förslag?

There's something about you

  •  Jacka, HM
  •  Sjal, Israel
  •  Klänning, Monki
  •  Kofta, Emmys
  •  Overknee, HM
  •  Boots, zara kids













 



    Espresso house - det snöar


    Gissa vem jag ska träffa idag?



    Sushi bar



    Burn after reading stod på programmet ikväll. Konstig humor och sjukt skum, men den va ändå bra på något obeskrivligt sätt. Vägen hem var nästan ännu roligare. Har haft en sjukt bra kväll i alla fall. Visste ni att sturebion inte har popcorn?

    On my wishlist

    SNEAK PEEK: Mary-Kate & Ashley Olsen's New BookSNEAK PEEK: Mary-Kate & Ashley Olsen's New Book| Ashley Olsen, Mary-Kate Olsen

    The sun and the moon

    Kom precis hem från tvillingarna. Lugn kväll, inte så lugn kväll imorgon. Vet nog vad jag vill vara på nästa maskerad också, om någon är på..


    Living in the moment


    En av dom bästa scenerna


    Gymnasiemässa imorgon, panik. Ska snart över till systrarna Mattsson för lite gilmkväll, har ju sovmorgon imorgon. Simning idag också, någon hade spytt i poolen dagen innan så jag var inte direkt uppspelt, men det var inte så farligt. Skulle in tills tan idag också och köpa utklädnad till maskeraden, men jag vet fortfarande inte om det blir av! Allt är typ kaos, men det lutar väl åt nej. Nästa vecka får det väl bli :)

    We ain't got to much time



    Åhh.. Så maskeraden blir inte av i alla fall, det visade sig att man måste ha minst en vuxen på varje ungdom i den lokalen vi hade tänkt hyra.. Det skulle bli värsta coolt, precis som maskeraden i Gossip Girl, alltså inte att man klär ut sig till det man vill utan att alla har masker på sig och värsta smoking typ. Det hade varit så sjukt kul. Aja, vi får lösa det på något sätt. Skolan har varit helt okej.











    BRRR BRRR MAH MAH AHHH

    Bara för att den är så sjukt bra

    Let the "dragning" begin!


    Inte alla namn

    There's something about you

    Ville åka in till stan idag, kanske redan börja handla lite julklappar och så, för jag är alltid ute i sista stunden, men alla andra ska vara hemma och plugga och jag hade ingen lust att åka in själv. Så jag ägnar dagen åt att städa, lyssna på riktigt bra musik, äta dåligt och ta det lugnt. Den perfekta söndagen.

    Pingu


    Igår var man barnvakt. Jag insåg för första gången hur läskig Pingu faktiskt är. Usch.
         Barnen var jättesnälla, men en av dom ville aldrig somna utan gick bara upp hela tiden, det hjälpte inte med tävlingar eller någonting, så det slutade med att han la sig typ två timmar efter vad han egentligen skulle haha, men det gick bra i alla fall :)
        Har sovit till 12 för jag var så trött och sen bara tagit det lugnt, vill göra något kul ikväll!






    Drottningens juvelsmycke

    Äntligen. Har hunnit läsa alla sidor och svarat på två läsloggsgrejer, har svara på allt utom en fråga som är lite knepig, men jag är helt slut så jag får göra den imorgon. Kommer till skolan då förresten. Tänkte att ni kanske saknade mig så förskräckligt så jag måste komma och lindra smärtan. Nämen nu mumlar jag i nattmössan som min mormor alltid säger. Off to bed

    Tank magazine


    If you say that i'm the one

    Har ännu högre feber nu. Bajs. Men om jag är sjuk imorgon också så slipper jag i alla fall att åka till Eriksdalsbadet på idrottsutflykt vilket skulle vara skönt. Hatar att åka dit, så ofräscht med massa småbarn som snorar ner överallt haha.
         Efter konserten förresten så skulle vi köpa konserttröjor, men precis innan vi kom fram så tog den enda snygga tröjan slut! Den va skitcool så nu får jag ta till drastiska medel. Det kostar lite mer att skeppa hem det, men det är så värt det! :)

    Men's G-Wings Logo T-Shirt
    Snyggare IRL. Då är den lite halvsliten ni vet

    Skrattar så man gråter

    Haha! Jag kollar på en gammal film från dagis när det är luciatåg! Hahaahahaha! Jag elin o astrid står brevid varandra, jag hoppar och leker med mitt låtsasljus, astrid slickar sig runt munnen och är helt ointresserad och elin sjunger öfr full hals. Jag skrattar så jag gråter! Och Victor står bakom och är pepparkaksgubbe! Haha,det ser sjukt kul ut

    Yes we can

    Vaknade runt ett idag, eller först vaknade jag vid sju, men hade verkligen jätteont i huvudet och feber, och kvällen innan så kunde jag inte somna förräns klockan var runt halv fyra så jag var helt slut. Tog en ipren och somna igen. Mår bättre nu, ska göra musikprogrammet med Clara och sen ska jag sov alite till. Grattis till Obama förresten!

    När han höll sitt segertal

    Killing some time

    Eftersom Clara är bortrest idag så dödar jag lite tid genom att vara inne på facebook innan NO-lektionen. Har prov imorgon och det har verkligen inte gått bra, så jag ska verkligen försöka fatta allt den här lektionen. Sen är det teknik och sen är dagen äntligen över. Ska hem ocg göra klart engelskan och sen har jag dans, så himla mycket just nu.

    Jack in black

    Sovmorgon.
         Börjar kvart i tio, har hunnit kolla lite på topmodel men nu ska jag ta och göra mig iordning. Kan lägga in alla bilder från konserten ikväll, för nu har jag inte mycket tid.

    AAHH!

    Jag har haft världens bästa kväll, mer imorgon!

    You bleed just to know you're alive



    Har jättebråttom, hoppas ni njuter av den sista bilden, spräckte ett hål i det andra knäet när jag skulle klättra upp, men allt för er! :)

    Gavin Degraw

    Idag gäller det. Ska bara duscha sen kan jag ta någon bild på min fina outfit. Kommer nog säkert hem ikväll med en konserttröja också :)
          Kollade på Make me a supermodel imorse, det är ju inte hur bra som helst, men sjukt kul att det är killar med också, som inte ser så pjåkiga ut.
          Men nu ska jag ta en dusch och äta frukost, sen måste jag göra kemi.

    Haha, älskar den första scenen


    Nä men nu ska jag kolla klart på avsnittet och sen ska jag sova, have a big day ahead!

    "Nästa gång han kommer till Sverige, då drar jag med dig"


    Jag vill leva till jag dör

    Till konserten:
    -Ramoneströja
    -Håliga jeans
    -Skinnpaj

    Låter inte det som värsta rockern typ? Haha. Längtar i alla fall, måste hinna laga dom håliga jeansen tills imorgon, dom har ett hål på ett inte så passande ställe..

    Tack...

    ... Du har förstört min dag

    StorErik

    Kollar på Bert och städar lite. Bert är en klassiker som aldrig blir tråkig haha. Imorgon ska jag på Gavin Degraw konsert och jag vet att ni är avundsjuka haha! Nä men det ska bli sjukt kul. Har fått lite feber idag så jag hoppas att jag blir bättre tills imorgon. Glöm inte att kolla in mina nya filmklipp på facebook :)


    Kanske inte världens snyggaste, men tänk er att han är sjukt bra och så har han träffat alla i one tree hill, han har ju ganska säkert hunnit prata med Chad Michael Murray, förstå hur jag längtar! :)

    Darimeya







    Ny klänning, trött och osminkad Agnes.

    Klänning - Darimeya
    Overknee - HM
    Fulsnygga skor - din sko

    Ska ta och städa lite och titta på One tree hill och sen är jag hungrig.

    I'm getting better, or atleast I will

    Bloggningen startar idag igen, men ikväll. Har massa att göra, läsa 150 sidor och svara på två läsloggsgrejer, göra en sammanfattning på 26 sidor kemi, lägga in bilder och videos på facebook, ta bilder, ja ni förstår. Stressigt stressigt, men bättre sent än aldrig.

    RSS 2.0