Katastrof


Okej,
idag har vi fått en ny fysiklärare. Helen Bengtsson. Alltså herregud.
Det var katastrof.
Hon är typ ganska ny som lärare, och man hörde typ inte vad hon sa för att hon kommer från Kalmar. Och hon lärde oss ingenting.
Kjell var ju så himla bra. Kunde inte han ha stannat? Man lärde sig sjukt mycket av honom juh!

Alltså det var så himla pinsamt!
Vi hade femminuterspaus på fysiken. Och då gick jag och Clara i trapporna i n-delen och pratade om hur jävla dålig Helen var. Och precis när Clara säger; Aa, man fattar ju inte äns vad hon säger! Hon kan typ inte säga R!
Precis då så ser vi henne i trapporna! Det var bara vi tre där, så det var helt tyst. Man hörde bara oss prata! Så hon hade typ hört allt vad vi hade sagt!
Det var verkligen skitpinsamt.

Vi har fått en annan ny lärare idag. Emma Bergman. Hon verkar faktiskt vara väldigt bra. Vi har henne i svenska. Hon typ lyssnade på oss i alla fall, till skillnad från vissa andra lärare.

Idag så var jag hemma hos Kattis.
Vi hade skitkul. Först åt vi tortellini med Grillkrydda. Jag vet, det låter lite skumt. Men det var väldigt gott. Sen gjorde vi oss bekväma framför tvrutan och kollade på Hannah Montana.
Sen började jag och Kattis med värsta irriterande grejen. Man ska peta på varandra. Och den som petar på den andra sist vinner. Så vi kommer typ hålla på så i evigheter!

Sen så gick jag till Jugges där mamma kom med bilen, så köpte vi pizza och åkte hem.
Har precis kolla på So you think you can dance. Skitbra program på femman.




Break wall, waterfall,
Agnes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0