Ingarö och Bobergsklipporna, med en touch av Sayonara.


Heej alla sommargalna!

Jag har inte skrivit på ett dag, men det har varit lite hetsigt.

Igår så spenderades hela dagen på Bobergsklipporna med Emelie, Filippa, Rebecca och Vendela. Vi solade, badade och åt daimglass. Det var jättemysigt.
Senare på kvällen så gick vi till Sayonara för att äta middag, och då följde Linnéa också med. När vi var mätta och belåtna så kom killarna, det var så många så jag orkar inte räkna upp. Men Philip Treffner var en av dom. Jag har typ inte träffat honom på aslänge. Men han är tydligen hemma nu.
Efter att vi hade varit med dom ett tag så kom Johan och körde ut oss till Ingarö. Jag, Vendela och Rebecca.
När vi kom fram så tog vi ett kvällsdopp, of course. Sen gjorde vi te och kollade på Dream Girls. Det är en sjukt bra film som jag verkligen kan rekommendera =).
Sen var vi inne lite på datorn och hade kul med kameran.

Sen på morgonen så åt vi müsli och spelade Buzz. Sen gick vi ner till bryggan och låg där nästan resten av dagen och solade. Vi försökte även bleka håret med citron, men det gick inte särskilt bra..
Sen vid klockan fem så åkte vi in och handlade. Efter det åkte vi hem och gjorde själva maten. Det blev Kyckling med Bulgur och stekta grönsaker. Sen till efterrätt hade vi hajkbananer och Ben&Jerrys. Det var riktigt gott.
Men sen var det roliga slut för min del och mamma och pappa kom och hämtade mig. Så nu sitter jag här hemma, igen.

Ska bara påpeka att pappa installerade nya windows vista åt mig när jag var borta. Och det är verkligen skitcoolt. Det påminner om Apple faktiskt. Riktigt coolt.

Men nu har jag faktiskt bättre saker att göra.




Saknar er älsklingar,
Agnes

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0