Nerdränkt i Juice

Heej alla på sommarhumör :)

Idag har det hänt ganska mycket.
Först var jag och shoppade, då hittade jag en jättefin Odd Molly kofta. Sen åkte jag och mamma till tippen och köpte godis och chips för typ 600 kr. Det är till Midsommar.
För på Midsommar ska min familj till Norrtälje, där våra kusiner har sitt landställe. Vi har aldrig firat Midsommar där innan, men det blir säkert jättekul :)

Sen var jag typ bara hemma och packade till Ängsholmen, men det gick inte alls bra. Jag har inte äns kommit halvvägs. Det är så himla mycket som ska med.Och imorgon måste jag vara klar. Så jag blir nog uppe hela kvällen.

Men kvart över sex så gick jag ner till Bobergsklipporna där jag mötte Emelie, Linnéa, Matti & Alina. Emelie satt och åt  grillkorv, medans Alina åt någon pasta.
Lite senare kom Kattis, Elin, Astrid & Clara B. Vi hade värsta mysiga picknicken. Men det var inte särskilt mysigt när jag och Emelie hade krig. Det hela började med att jag och Kattis skulle putta i Emelie i vattnet, men det gick inget bra. Och sen typ från ingenstans så har Emelie fått tag på typ 1.5 liter apelsinjuice som hon häller över hela mig. Mitt hår blev alldeles geggigt och äckligt !
Och då hällde jag 2 liter helt vanligt vatten på henne, men då fick hon värsta utbrottet. Men ingen lyckades putta i någon. Men efter ett tag så gick jag och Emelie på Kattis, men det gick inte heller så bra.
Vi hade även pastakrig, och kastade massa löv och vatten på varandra.
Jag, Alina & Kattis badade faktiskt. Men Kattis var värsta feg, hon doppade sig inte helt. Men jag och Alina hoppade faktiskt från "Koalabjörnarna", den högsta klippan. *stolt*:

Just nu sitter jag här med en nyöppnad Toblerone. Pappa har varit i Oslo och Köpenhamn och jobbat dom tre senaste dagarna, så då kom han hem med massa godis :)

Men nu måste jag nog börja packa igen..  :/

Kommer sakna alla er här hemma. Jag kommer ju vara borta i två hela veckor liksom. Kommer verkligen få "kompislängtan" när jag är där borta. Att bara gå till Bobergsklipporna någon kväll och lyssna på Ipodhögtalare och äta gott betyder sjukt mycket.
Älskar er verkligen.


Summerlove,
Agnes


Har nu blivit utsedd till Årets Fisk, för mina otroliga badinsatser :)

Kommentarer
Postat av: emelie

saknar dej redan <3

2007-06-21 @ 00:02:17
URL: http://perfeckt.blogg.se
Postat av: Elin

Sisterhood kommer sakna dej sjukt mycket :(

2007-06-21 @ 16:59:45
URL: http://oddme.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0